RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ankieta neuroshimowa (grupa WA)  (Przeczytany 6032 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
shg
Wtajemniczony kultu
**

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 150

« Odpowiedz #15 : Kwiecieñ 08, 2011, 15:05:39 »

1. Która sesja (które sesje) by³a najmniej udana i dlaczego?
Zapewne te dwie, na których mnie nie by³o A z tych, na których by³em... chyba przedostatnia. Nie pamiêtam dlaczego, ogólnie siê jako¶ nie klei³o, ale w tym te¿ moja wina (by³em niewyspany).

2. Która sesja (które sesje) by³a najbardziej udana i dlaczego?
Mo¿liwe, ¿e najbardziej podoba³y mi siê pocz±tkowe sesje. Pewnie dlatego, ¿e McD têskni za niebem i chmurami radioaktywnymi.

3. Czego na sesjach ma byæ mniej?
Mo¿e mniejsze natê¿enie potyczek w linii czasu? Co chwilê jaka¶ walka, a snu brak. No ale to pewnie taki ¶wiat...

4. Czego na sesjach ma byæ wiêcej?
Mi siê akurat losowanie sprzêtu podoba Chichot Wcale a¿ tak du¿o czasu na to chyba nie schodzi. Wiêc w sprzeczno¶ci z Micha³em, chcia³bym tego wiêcej Chichot
Nie zaszkodzi³oby wiêcej interakcji z NPCami. Mimo aspo³eczno¶ci mojej postaci.

5. Co chce twoja postaæ osi±gn±æ i w jaki sposób?
Oczywi¶cie, McD ³aknie akceptacji spo³eczeñstwa. Zosta³ zaszufladkowany jako odcz³owieczony potwór, do którego siê tylko odzywa gdy co¶ siê zepsuje.
A w jaki sposób chce to osi±gn±æ? No na przyk³ad przez zjedzenie spo³eczeñstwa - je¶li siê nie rozchoruje, to bêdzie akceptacja.
A tak poza tym, to liczy na to, ¿e siê wyrwie z kajdan molocha i tych ¿a³osnych terenów z ¿a³osnymi wie¶niakami. Nie przyzna siê do tego, ale wizja wolnego ¶wiata, lepszego dostêpu do niemolochowego sprzêtu, broni... kusi jak ma³o co.

6. Którego BNa lubisz/lubi twoja postaæ?
To ¿art? Oczywi¶cie, ¿e ¿adnego (McD).
Natomiast ja nie czujê siê przywi±zany do ¿adnego BNa, ¿eby czuæ jakie¶ sympatie. Trochê za s³abo ich znam.

7. Którego BNa nie lubisz/nie lubi twoja postaæ?
McD to wiadomo - wszyscy budz± u niego niesmak (chyba, ¿e jest g³odny).
Ja nie lubiê Martina. G³upie stworzenie, skoñczy p³asko pod g±sienic± jakiego¶ losowego robota.

8. Co uwa¿asz za swój sukces w tej grze?
Zdecydowanie to, ¿e ludzie nie znosz± McD, ale musz± to prze³kn±æ, bo jest b. przydatny - dobrze strzela, jest pracowity i jego rêce czyni± cuda

9. Co uwa¿asz za swoj± pora¿kê w tej grze?
Mog³em lepiej przystosowaæ McD do dzia³ania z robotami. Zarówno walki, jak i hackerstwa, itd. Mam nadziejê, ¿e uda to siê jeszcze jako¶ naprawiæ.

10. Czy, i je¶li tak, to w jaki sposób, twoja postaæ zosta³a przez wydarzenia tej kampanii zmieniona?
Pozna³a du¿o ró¿nych ludzi, zmutowanych i nie. Nie s±dzê, ¿eby wysz³o jej to na dobre. Chyba pog³êbia swoje odcz³owieczenie...
TensaiOni
Akolita kultu
*

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 50

« Odpowiedz #16 : Kwiecieñ 15, 2011, 13:12:35 »

1. Która sesja (które sesje) by³a najmniej udana i dlaczego?
2. Która sesja (które sesje) by³a najbardziej udana i dlaczego?
3. Czego na sesjach ma byæ mniej?
4. Czego na sesjach ma byæ wiêcej?
5. Co chce twoja postaæ osi±gn±æ i w jaki sposób?
6. Którego BNa lubisz/lubi twoja postaæ?
7. Którego BNa nie lubisz/nie lubi twoja postaæ?
8. Co uwa¿asz za swój sukces w tej grze?
9. Co uwa¿asz za swoj± pora¿kê w tej grze?
10. Czy, i je¶li tak, to w jaki sposób, twoja postaæ zosta³a przez wydarzenia tej kampanii zmieniona?

1. Jak przez ca³± sesjê szabrowali¶my stacje metra - mo¿e i jakie¶ fajne rzeczy znale¼li¶my, ale generalnie nudno by³o i prawie nic siê nie dzia³o.
2. Reszta sesji by³a ju¿ bardziej udana, chocia¿by psucie komputera molochowi poprzez zmianê has³a, gazowanie gryzoni i tak dalej... ale chyba najbardziej to dwie ostatnie sesje - wybuchowy kapitan Taylor (i punkty gówna dla kogo¶ ) oraz dotarcie do Gas Pipe (wreszcie tam dotarli¶my, i to nawet z wiêkszo¶ci± wioski ¿yw±!).
3. Szabrowania stacji metra! Ale nowy system który zosta³ wprowadzony po tamtej sesji chyba ju¿ lepiej dzia³a. I zreszt±, chyba ju¿ metra nie bêdzie przez jaki¶ czas.
4. Mo¿e wiêcej interakcji z BNami, chocia¿ bior±c pod uwagê, ¿e za du¿o "ludzi" nie spotkamy poza wioskami na terenach molocha, a i ¿e nie spêdzali¶my za du¿o czasu w naszej wiosce bo byli¶my zajêci znajdywaniem odpowiedniej drogi, to raczej za du¿ego kontaktu z BNami nie mieli¶my.
5. Wydostaæ siê z tej dziury. Jak? Jak najszybciej.
6. Kapitana Taylora, bo siê po¶wiêci³ dla sprawy. Reszta to zwyk³e mutki
7. Nikogo, wszystkich równo nie lubi (bo mutki), ale jest w pe³ni ¶wiadomy tego, ¿e potrzebuje ich pomocy ¿eby siê st±d wydostaæ.
8. 20+ obra¿eñ z rugera, zostanie championem Gas Pipe
9. Zbyt ma³a inno¶æ Alexa od miejscowych, chocia¿ to mo¿e równie¿ dlatego, ¿e po pierwszej sesji ju¿ nikt z inno¶ci± na niego nie spogl±da³
10. Po¶wiêcenie kapitana Taylora - wygl±da na to, ¿e nawet mutki potrafi± czasami odej¶æ z honorem i byæ mo¿e s± bardziej ludzcy ni¿ uwa¿am. Mo¿e nawet z kim¶ siê zaprzyja¼ni do koñca kampanii

I jeszcze komentarz odno¶nie trudno¶ci walk - wiêcej walk z 2+ figurami na raz, i od razu bêdzie trudniej
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

my-wery-world maro muzycznekoloseum no trzywahaty