RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Miêdzy sesjami WA  (Przeczytany 4146 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 311

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #15 : Kwiecieñ 11, 2011, 18:20:22 »

Po¿ycz mu ;-)

Pistolecik i .380ki znalaz³y nowego w³a¶ciciela, a Nick dostaje smar i zestaw narzêdzi do czyszczenia swojego nowego karabinu, dwa dodatkowe magazynki (5ki) i 20 nabojów do niego. i jak±¶ optykê do niego (to w ramach obiecanego "co¶ jeszcze"). Albo lunetê 4x (daje +2 do strzelania na d³ugi zasiêg) albo red-dot bez powiêkszenia (daje +1 do strzelania).

Rozró¿nianie typów amunicji - które z komercyjnych .223, które z wojskowych 5.56, które produkcji Molocha a które s± wioskowymi reloadami... my¶lê, ¿e nie jest konieczne. Chocia¿ oczywi¶cie naboje wyjête z maszyny maj± dobr± szansê dzia³aæ w karabinie wyjêtym z maszyny.

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 154

« Odpowiedz #16 : Kwiecieñ 11, 2011, 19:08:57 »

Red-dot please. Preferujê uniwersalno¶æ. Snajpera specjalistê ju¿ mamy, nie bêdê mu robi³ konkurencji.
Przy pomocy zestawu narzêdzi i smaru zajmujê siê swoj± broni±, a tak¿e ka¿dego chêtnego (zak³adaj±c ¿e starczy mi czasu).

A co do ammo - po prostu rozró¿nia³em, ¿e oddajê te, które dosta³em (zabra³em?) wcze¶niej McDonaldowi. S±dzê, ¿e rusznikarskie detale sobie podarujemy.

Micha³ - na nastêpnej sesji dopiszesz sobie ten paralizator. Normalnie napisa³bym na nim "Wróæ do mnie.", ale ze wzglêdu na analfabetyzm wydrapujê tylko krzywe "N" - podpis i jednocze¶nie szczyt umiejêtno¶ci pisania.

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Micha³
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 187

« Odpowiedz #17 : Kwiecieñ 11, 2011, 19:09:59 »

Ech no, wzbudzasz we mnie wyrzuty sumienia. Mo¿e byæ po¿yczka do czasu a¿ z³o¿e sobie co chcê? Albo Ty znajdziesz bardziej odpowiedni± broñ?

Spokojnie, mam to przeæwiczone, mojemu wzrokowi nic siê nie oprze: http://www.youtube.com/watch?v=GC2TzspJn5A&feature=player_detailpage#t=60s

Chichot
AratellSkink
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 15

« Odpowiedz #18 : Kwiecieñ 12, 2011, 15:03:55 »

Wpad³y mi do g³owy w miarê proste w produkcji pomys³y, co mo¿na zrobiæ z TNT:
TNT + skarpetka + du¿o smaru + lont = sitcky bomb z Szeregowca Rayana. (Przyklejasz do pancerza, tam gdzie robot siê podrapaæ nie mo¿e, i uciekasz)
Be³t do kuszy + TNT + pomys³ jak to odpaliæ = £adna, zasiêgowa wyrzutnia, która nie da mo¿e i silnych wybuchów, ale nadrobi AP.
Nó¿ + TNT + zegarek z alarmem = sticky bomb wersja przeciw mutkom (wbijasz mu w plecy i siê chowasz, podczas gdy on ginie gdy tylko us³yszy nieprzyjemn± dla ucha melodyjkê).

Pomys³, którego nie mam zamiaru wykorzystywaæ, jednak rzucê tak tylko, dla poruszenia wyobra¼ni:
Wios³o od kajaku (takie podwójne) + du¿o ta¶my + dwie pi³y mechaniczne + paliwo = Halabarda z waszych koszmarów.

I kolejny pomys³, tym razem z rzeczywisto¶ci:
http://www.paintballsentry.com/
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 311

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #19 : Kwiecieñ 12, 2011, 15:18:17 »

Bojê siê Twoich wynalazków ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
TensaiOni
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 50

« Odpowiedz #20 : Kwiecieñ 15, 2011, 14:57:59 »

Alex robi to co mu kazano - pe³ni rolê wartownicz±. Poza tym, po "pokazie" przeprowadza szkolenie w walce wrêcz dla ka¿dego z wioskowych który tego by chcia³.
Równie¿, jakby ktokolwiek z mieszkañców Gas Pipe zainteresowany by³by opowie¶ciami o cywilizowanym ¶wiecie, mo¿na im po opowiadaæ jakie¶ bajeczki

Z handlu - zagadujê Jeremiasza czy jest mo¿liwo¶æ przekucia uszkodzonego miecza, czy potrzebuje jaki¶ dodatkowych materia³ów do tego itp.
Wymieniam jeszcze mój kapelusz kanadyjskiego kibica na .45 ACP, je¶li ktokolwiek zechce. Dzia³aj±cy megafon i dwie siatki zostawiam, bo siê na pewno przydadz±.

No to najlepszy towar ju¿ w wiêkszo¶ci wykupiony... jak Jonasz siê w koñcu zarejestruje na forum, to ma³o co zostanie.

Nie jestem wymagaj±cy... a zreszt±, .45 i broni bia³ej to raczej nikt nie kupuje
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kotyteam my-wery-world freeforall muzycznekoloseum maro