RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: [1] 2   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowi Moderatorzy  (Przeczytany 5131 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Delial
Wtajemniczony kultu
**

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 177

Zobacz profil WWW
« : Kwiecieñ 09, 2011, 20:35:08 »

My¶lê, ¿e dobrym pomys³em by³oby:

1. Uczynienie RDO Moderatorem w obrêbie dzia³u Neuroshimy co by móg³ sprawnie zarz±dzaæ swoim podwórkiem : )
2. Uczynienie Asha ogólnoforumowym moderatorem 'cause he is old and wise( )
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 311

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #1 : Kwiecieñ 09, 2011, 22:28:21 »

zgadzam sie.

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 154

« Odpowiedz #2 : Kwiecieñ 10, 2011, 10:00:51 »

Ja te¿. Zw³aszcza z t± czê¶ci± old. Udowodniono mi wczoraj jak bardzo mi lat przyby³o - mandatem (bom za stary na zni¿ki).

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #3 : Kwiecieñ 10, 2011, 10:40:18 »

Jestem za.

Seba ma ³eb na karku i nie da siê wci±gn±æ w ¿adne gówniane k³ótnie przez neta, a odrobina zamordyzmu nam akurat bardzo pomo¿e

Proponujê zacz±æ kadencjê od zamkniêcie tematu Leal vs. Martin, bo, jak wszystkie inne, jest o nic i po nic i ¶wiadczy tylko o tym, ¿e te nie-nerdy co siê z nas ¶miej± maj± racjê, ¿e jeste¶my de facto nieogarniête æwoki z kompleksami na swoim punkcie.

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Martin
Komandor Orderu Ma³ego Fanatyka
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 133

« Odpowiedz #4 : Kwiecieñ 10, 2011, 18:40:56 »

Wypraszam sobie Ja po prostu nie znoszê jak mi kto¶ co¶ wciska Chichot
...a spór uznajê za zakoñczony.

Co do zni¿ek... na lito¶æ bogów! Dajcie temu cz³ekowi przej¶æ spokojnie na emeryturê!
A bardziej serio - jestem za. Trochê nazi-moderacji zawsze siê przyda. Wiêc laæ po ³bach ile wlezie, a bêdzie na forum spokój.

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #5 : Kwiecieñ 11, 2011, 16:24:28 »

OK, ale pytanie: Po co, skoro jest nas ma³o i wydaje mi siê, ¿e na parêna¶cie osób jeden mod (admin) to a¿ nadto? Trochê nie wiem, co chcieliby moderowaæ Ash i rdo. Dzia³y o RPG s± przygotowane na przyjêcie wszelkiego rodzaju tre¶ci, a ja jestem na Forum czêsto, wiêc jakiekolwiek pomys³y mo¿na zg³aszaæ do mnie... Dobra, dobra, mia³em tydzieñ przerwy ostatnio, ale powiedzmy sobie szczerze -- czy Forum siê rozsypa³o od tego? Nie, poradzili¶cie sobie dzielnie.

Nie wykluczam zgody. Ale i sensu nie widzê za bardzo. Przekonajcie mnie.
Martin
Komandor Orderu Ma³ego Fanatyka
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 133

« Odpowiedz #6 : Kwiecieñ 11, 2011, 16:44:40 »

RDO warto by daæ moda w Neuroshimie by móg³ robiæ porz±dek na w³asnym podwórku.
Co do kandydatury Asha, jestem za, ale... imho, zale¿y to od tego, czy potrzebujesz pomocy w moderowaniu forum. Dublowaæ stanowiska jest bez sensu, ale co dwie g³owy to nie jedna. Powinni¶cie we dwóch zastanowiæ siê czy i w jakim zakresie mog³o by to Wam pomóc i jak podzieliæ siê obowi±zkami.

Swoj± drog± dodam, ¿e forum mojej klasy z ogólniaka, mimo dwudziestu-kilku u¿ytkowników, posiada³o dwóch modów poza headadminem... i system siê sprawdza³. (A forum naprawdê têtni³o ¿yciem... i spamem Wiem, bo by³em tego stanu wspó³autorem xD )

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #7 : Kwiecieñ 11, 2011, 16:50:01 »

rdo dostaje moderaturê nad dzia³em Neuroshimy -- czyli osi±ga stopieñ Gwardzisty. Gratulujê awansu.

A odno¶nie do kandydatury Asha -- zastanowiê siê. S±dzê, ¿e nie potrzebujê wsparcia i te parê dni urlopu ostatnio (o które co niektórzy robi± mi strrraszn± jazdê) to ¿aden dramat.
Tromm
Woj Chaosu

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #8 : Kwiecieñ 11, 2011, 19:31:18 »

Równie¿ moim zdaniem to ¿aden dramat, forum siê nie posypa³o, umawiaæ na granie siê mo¿emy, a ciê¿szy okres zdarza siê od czasu do czasu, to przecie¿ zupe³nie zrozumia³e. Zbieraj si³y, man, i wracaj do nas.

Je¶li chodzi o oddanie nieco w³adzy w rêce Asha i RDO - uwa¿am, ¿e to dobry pomys³, bo RDO odpowiada u nas na Neuro, a Ash jest skryty spo³ecznik, który umie gadaæ i dogadywaæ siê z lud¼mi, wiêc dobrze by by³o, ¿eby wspar³ Jova. Nie ma nic przeciwko temu z tego co wiem. Nie mia³ nic przeciwko, kiedy zosta³ naszym starost± na Anglistyce i kiedy za³atwia³ nam xerówki Odpowiedni cz³ek na odpowiednim miejscu.

Ewentualnych ¿alów na Jova nie kumam, robi co do niego nale¿y, a ¿e czasem mu siê wymsknie... nobody's perfect i ja od niego nie ¿±dam, ¿eby by³ Wiêc luz.

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #9 : Kwiecieñ 12, 2011, 00:59:47 »

Dziêki.

Dowiedzia³em siê ¿e jestem moderatorem, ale jeszcze nie mogê znale¼æ na tym forum stosownych funkcji do cenzurowania/kasowania/przenoszenia postów. Bêdê uwa¿nie szuka³.

A w ogóle to zgadzam siê z Trommem.

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #10 : Kwiecieñ 12, 2011, 16:46:47 »

rdo: Gwardzista ma opcje edycji/usuwania w±tków i postów w swoim dziale, a wiêc w Twoim wypadku -- w Neuroshimie. Poza odpowiednim dzia³em to zwyk³y user.

Tromm: dziêki za wsparcie.

Jak ju¿ pisa³em: je¿eli bêdê potrzebowa³ wsparcia, albo je¿eli naprawdê zacznie siê sypaæ, to powo³am Asha na Stra¿nika Dróg. Ale na razie -- nie widzê potrzeby.
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #11 : Kwiecieñ 12, 2011, 23:08:44 »

Komturze, wydaje mi siê, ¿e to zacznie dzia³aæ, jak ustawisz mnie moderatorem na ka¿dym z czterech dzia³ów dzia³u Neuroshimy ;-)

Bo obecnie  w RPG-UG - Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego > RPG > Neuroshima jest informacja (Moderator: RDO)
a w RPG-UG - Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego > RPG > Neuroshima > Archiwum kart postaci takiej informacji nie ma

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #12 : Kwiecieñ 14, 2011, 13:39:44 »

Masz racjê -- zastosowa³em siê do Twoich uwag i poprawi³em ustawienia moderacji w Neuroshimie. Teraz wszystko powinno dobrze dzia³aæ.

Zamykam w±tek do odwo³ania (patrz wy¿ej).
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #13 : Kwiecieñ 18, 2011, 17:55:35 »

"Do odwo³ania" nast±pi³o.

Przemy¶la³em tê sprawê. W sumie, nawet gdyby Forum by³o mniejsze, to przyda³by siê kto¶ z obs³ugi w rezerwie, na wypadek gdyby urwa³o mi g³owê / rêkê / imponderabilia / dopisz co¶ od siebie.

Niniejszym, zgodnie z powszechnie wyra¿on± wol± ludu, nominujê Asha na stanowisko Stra¿nika Dróg, czyli globalnego moda, czyli praw± (lub lew±, jak kto woli) rêkê admina.

Kto¶ jest przeciw? A sam zainteresowany?
Tromm
Woj Chaosu

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #14 : Kwiecieñ 18, 2011, 21:25:41 »

Rozumiem, ¿e siê waha. Wiemy wszak, co siê robi praw± rêk±...

Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

my-wery-world no trzywahaty muzycznekoloseum freeforall