RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdańskiego

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Dead but dreaming

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inicjatywa ogniskowa.  (Przeczytany 23554 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 27, 2011, 19:11:55 »

BĂŞdĂŞ, bĂŞdĂŞ , niestety tym razem sam, ale przy kolejnej propozycji ogniska... =]

Ash, jak coÂś to mogĂŞ przechowaĂŚ TwĂłj stuff w akademiku, jutro mam zajĂŞcia od 8 do 14:45, wiĂŞc jak coÂś mĂłgÂłbyÂś je podrzuciĂŚ przed 8, albo po poÂłudniu. WÂłaÂściwie to pewnie wrĂłcĂŞ z zajĂŞĂŚ, zmajstruje jakiÂś obiad, zjem i mogĂŞ ruszaĂŚ na ÂżwirowniĂŞ, pod Rektorat czy gdziekolwiek. Daj znaĂŚ jak coÂś.

Jov, imo jednostrza³ówka to lepszy pomys³, g³ównie z 2 powodów - nie wszyscy z grupy WFRP odpisali czy bêd¹ na ognichu, przynajmniej nie na forum (tak, wiem, ¿e ciê¿ko bêdzie kiedykolwiek zebraÌ ca³¹ tê gromadê... ),a poza tym bêd¹ ludzie spoza grupy WFRP i co maj¹ robiÌ w trakcie naszej gry? SiedzieÌ i patrzeÌ? Albo zrobisz z nich NPC? Trochê s³abo... Lepiej gdyby ka¿dy kto bêdzie mia³ na to ochotê pogra³ -> jednostrza³ówka.

Ash co za zorganizowanie ^^ najs Chichot

Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 27, 2011, 19:38:15 »

I'll be there tommorow : )
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 27, 2011, 19:55:44 »

Mnie nie chodzi o przechowanie stuffu w dzieù. Po prostu - przyjdê na ¿wirownie o 16. Jakby ktoœ tam by³ to mogê o 18 zostawiÌ gitarê i wiatrówkê, pójœÌ po resztê i wróciÌ. A jak bêdê sam, to muszê te 2 rzeczy targaÌ w tê i nazad, co mi siê nie uœmiecha. Wiêc jakbyœ by³ o tej 16 to fajnie. Mój plan wygl¹da podobnie (te¿ o 14.45 koùczê), tylko do domu mam dalej, wiêc pewnie bez obiadu siê obêdê.

Co do jednostrza³ówki - jestem za. Mo¿na co najwy¿ej omówiÌ gdzieœ w przerwie co dalej z Dru¿yn¹ Jednoro¿ca (jak to by³o?). Z drugiej strony, jakby ktoœ przej¹³ NPCów (rycerzy chaosu) to mog³oby siê skoùczyÌ utrat¹ PPków.

A jeœli chodzi o organizacjê - mogê byÌ stary, ale niektóre rzeczy wci¹¿ potrafiê.

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Makman
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 28, 2011, 16:36:11 »

czesc

moze ktos napisac jakies szczegoly albo do mnie zadzwonic ? dokladnie gdzie bo najprawdopodobniej sie spoznie , ewentualnie jakis tel bo do nikogo nie mam . moj 606290529

pozdro i do zobacczenia ; ]
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #19 : Kwiecień 29, 2011, 10:15:26 »

Ach, umiejêtnoœÌ czytania i rejstrowania podawanych informacji zanika w narodzie. Kilka postów wy¿ej poda³em telefon do siebie, ale jakoœ nie zosta³o to zauwa¿one.

CaÂłe szczĂŞÂście tak czy inaczej siĂŞ znaleÂźliÂśmy, spotkaliÂśmy, wypiliÂśmy i spaliliÂśmy kawaÂłek lasu. Fajnie, Âże nareszcie rĂłzne rozbite grupki miaÂły okazje siĂŞ miĂŞdzy sobÂą poznaĂŚ i (mam nadziejĂŞ) zaprzyjaÂźniĂŚ. Zainaugurowano takÂże kilka nowych sekcji, choĂŚ to czy tylko z nazwy, czy rzeczywiÂście ruszÂą, to juÂż tylko czas pokaÂże.

Shapes in shadow
a glint of steel
MichaÂł
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #20 : Kwiecień 29, 2011, 11:05:10 »

BawiÂłem siĂŞ Âświetnie, dziĂŞki Ash za zorganizowanie tego, a wszystkim obecnym, ktĂłrych miaÂłem okazjĂŞ poznaĂŚ za to, Âże byli. :-) Oby wiĂŞcej takich okazji do spotkaĂą byÂło w przyszÂłoÂści!
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #21 : Kwiecień 29, 2011, 12:56:30 »

ByÂło naprawdĂŞ fajnie. Super, Âże aÂż tyle osĂłb siĂŞ zebraÂło i Âże siĂŞ poznaliÂśmy =].

To kiedy nastĂŞpne ognicho? 
rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #22 : Kwiecień 29, 2011, 21:00:19 »

DziĂŞki Wam wszystkim. DziĂŞki Ash Âże to zorganizowaÂłeÂś, i dziĂŞki Ash Âże mnie wyprowadziÂłeÂś z lasu ;-)

Co do kiedy nastĂŞpne: wÂłaÂśnie, kiedy nastĂŞpne

(pamiêtaÌ: nie widzê w ciemnoœci. wzi¹Ì latarkê. (a siê tak dziwi³em graczom, ¿e w RPGach o tym zapominaj¹ ;-) ) )

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 29, 2011, 21:36:56 »

Tak jest! Œwietnie by³o poznaÌ wszystkich, choÌ imion ju¿ nie pamiêtam, to jednak ognisko mia³o ogromn¹ wartoœÌ organizacyjn¹! Podziêkowania dla wszystkich zaanga¿owanych w organizacjê tego eventu i przygotowania, a zw³aszcza dla Asha i Abbadona : ) Good job!
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #24 : Kwiecień 29, 2011, 21:50:54 »

Có¿, s¹dzê ¿e nastêpne spotkanie mog³oby siê odbyÌ za 2 tygodnie (9-15 maja). Jeszcze wystarczaj¹co daleko od sesji ¿eby nikt nie panikowa³, ale za to zdecydowanie blisko chwili obecnej. Tak zupe³nie orientacyjnie proponowa³bym ponownie czwartek - ma t¹ zaletê, ¿e na ¯wirowni w tygodniu jest pusto (no, prawie), a w pi¹tki i soboty mo¿emy nie mieÌ k¹ta dla siebie. Chocia¿ to zawsze mo¿na wywalczyÌ si³¹ i przyt³aczaj¹c¹ liczebnoœci¹. Jeœli nie to pi¹tek. Godzina myœlê ¿e wczeœniejsza - 16? Mo¿e nawet 15? W ten sposób mo¿na by zrealizowaÌ ten pomys³ jednostrza³ówki.

No, ale to tak tylko gwoli sprowokowania przemyÂśleĂą - niech kaÂżdy rozwaÂży, napisze co komu pasuje, a konkretniejszy termin wyklaruje siĂŞ za kilka dni.

Od siebie podziĂŞkujĂŞ za zaskakujÂącÂą frekwencjĂŞ. SpodziewaÂłem siĂŞ nie wiĂŞcej niÂż poÂłowy 'kultystĂłw', a tymczasem nie pojawiÂła siĂŞ zaledwie garstka (aspoÂłeczna ). Kudos.

Shapes in shadow
a glint of steel
rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #25 : Kwiecień 29, 2011, 21:54:05 »

Propozycja czwartkowa mi pasuje, w³¹cznie z godzin¹ wczeœniejsz¹.

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #26 : Kwiecień 29, 2011, 23:38:26 »

A mo¿e by tak ju¿ w tym tygodniu jakoœ? Tj. 5-8 maja? IMO im wczeœniej, tym lepiej, ale wstêpnie termin 9-15 te¿ mi pasuje i generalnie od czwartku do niedzieli jakoœ. I tak jak ju¿ pisa³em, nastêpnym razem postaram siê przyjœÌ z "przyleg³oœci¹" (heh, d³ugo nie zapomnê tego okreœlenia ) xD.

Btw.:

Kaja 0:36:51
napisz ze maja byc gitary bo inaczej bede plakac Chichot
bodysnatcher!
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #27 : Maj 06, 2011, 15:54:57 »

Palimy las w najbliÂższy czwartek? ^^
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #28 : Maj 06, 2011, 16:11:50 »

Tak sÂądzĂŞ. Jak wczeÂśniej pisaÂłem - czwartek 12 V, 16.00 pod Rektoratem. Tym razem zrobimy chyba wiĂŞkszÂą imprezĂŞ - bez ograniczeĂą "nerds only" (nie Âżeby w zeszÂłym tygodniu tak byÂło oficjalnie). WiĂŞc jak ktoÂś ma znajomych ktĂłrzy na taki wypad by siĂŞ nadawali (ale bez "goÂści politycznych" plz) to ÂściÂągaĂŚ. Najlepiej grajÂących i ÂśpiewajÂących (tak tak, Sekcja Muzyczna RPG-UG wymaga wsparcia).

EDIT:
Kaja 0:36:51
napisz ze maja byc gitary bo inaczej bede plakac
Ja mogê swoj¹ przynieœÌ jak Kaja bêdzie na niej graÌ

Shapes in shadow
a glint of steel
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #29 : Maj 06, 2011, 17:54:35 »

JeÂżeli kiedyÂś bĂŞdĂŞ sprzedawaÂł podpaÂłkĂŞ do ogniska, mĂłj slogan reklamowy bĂŞdzie prosty:
"There can't be fire without Ash!"
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

maro no zmiany-2tia freeforall umbercja