RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdańskiego

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Dead but dreaming

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inicjatywa ogniskowa.  (Przeczytany 23539 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Martin
Komandor Orderu MaÂłego Fanatyka
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #75 : Czerwiec 20, 2011, 14:37:21 »

Nie rozumiem o co ta spina. To jest forum gier fabularnych czy ko³o ZBoWiDu? ¯adnego musu tutaj nie ma. (No chyba, ¿e siê mylê, ale wtedy dajcie mi znaÌ, to siê wiêcej nie poka¿ê ) Jak ktoœ ma czas i ochotê poogniskowaÌ to deklaruje i idzie, tyle. Przecie¿ nie ogniska maj¹ byÌ sensem naszej dzia³alnoœci. Na cholerê ¿ale o frekwencje? Robicie to chyba po to, by siê spotkaÌ, a nie biÌ rekordy uczestnictwa, prawda?

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #76 : Czerwiec 20, 2011, 14:56:00 »

Nie ma ¿adnej "spiny"... :/ Po prostu Ash czu³, ¿e go olaliœmy na ostatnim ognisku, st¹d to "bez komentarza", co jest doœÌ czytelne. Bo sêk w tym, ¿e ostatnio ma³o kto w ogóle siê zadeklarowa³, czy to na "tak", czy te¿ na "nie". I - choÌ nie lubiê przyznawaÌ Ashowi racji - w tym wypadku muszê powiedzieÌ, ¿e tak - je¿eli siê nie bêdzie, to warto to zadeklarowaÌ. To kwestia organizacji. (Sam nie mam zamiaru sk³adaÌ samokrytyki, bo mia³em obiektywne powody nieobecnoœci i by³em zabiegany, ale przegadaliœmy to ju¿... causa finita).

Ognisko nie jest obowiÂązkowe, ale jest fajnym sposobem na integracjĂŞ, na ktĂłrÂą normalnie nie ma szansy (bo - poza sesjami - spotykamy siĂŞ tylko w maÂłych grupkach). Istnieje ryzyko zbytniej polaryzacji ludzi na Forum, co na dÂłuÂższÂą metĂŞ nie jest zdrowe. Dlatego warto chodziĂŚ na te posiedzenia w lesie. Jest fajnie, jest rodzinnie. I tyle.

Martin, wiĂŞcej dystansu do moich postĂłw. Nie chcĂŞ tu Âżadnego hejtowania.
Martin
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #77 : Czerwiec 20, 2011, 15:26:02 »

Ja jeszcze nie hejtuje Jakubie To Ty hejtujesz mnie To byÂła konstruktywna krytyka, bo ognisko to nie sirjus biznys PrzecieÂż one sÂą organizowane tylko po to by siĂŞ spotkaĂŚ i pogadaĂŚ, a nie jako czyjÂś punkt honoru. Chill out, to tylko wypad.

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #78 : Czerwiec 20, 2011, 15:29:13 »

Patrz pan - b³êdne ko³o. A idŸ¿esz waœÌ. Z mojej strony to nie by³o hejtowanie, z Twojej zreszt¹ te¿ nie; uprzedza³em tylko przed mo¿liwoœci¹ eskalacji takowego.

ognisko to nie sirjus biznys PrzecieÂż one sÂą organizowane tylko po to by siĂŞ spotkaĂŚ i pogadaĂŚ, a nie jako czyjÂś punkt honoru. Chill out, to tylko wypad.

Niech to pozostanie myÂślÂą przewodniÂą. Chill out!

(Zamykam ten wtrĂŞt o frekwencji i "spinach" - proszĂŞ nie komentowaĂŚ).

Co nie zmienia faktu, Âże liczĂŞ na frekwencjĂŞ! (Tak, TwojÂą teÂż, Martin).
Martin
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #79 : Czerwiec 20, 2011, 15:35:32 »

No i juÂż mnie strofuje! Patrzcie go

...a tak serio:

Ognisko fajna rzecz, ale nie zawsze jest na to czas. Inicjatywy popieram, ale traktujmy to jak coÂś co robimy fakultatywnie i dla nas. Dla zabawy, przyjemnoÂści, spĂŞdzenia paru godzin przy piwku w zacnej ekipie.

Gruss!

Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #80 : Czerwiec 22, 2011, 10:55:00 »

eRPeGie UGie integruje siĂŞ - czyli zdjĂŞcia z ognicha =]

https://rapidshare.com/files/4002129846/ognicho.rar
Tromm
Woj Chaosu

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #81 : Czerwiec 22, 2011, 12:46:52 »

Wpadajcie na tego naszego smoczego Facebooka, do chuja wafla!

Zgromadzonym dziĂŞki za przefajnie spĂŞdzony czas, a losowi za atmosferĂŞ wszechogarniajÂącej GROZY, kiedy to okazaÂło siĂŞ, Âże 100 metrĂłw od nas ktoÂś kogoÂś niemal zajebaÂł na ÂśmierĂŚ.

Oby czĂŞÂściej!

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #82 : Czerwiec 22, 2011, 12:53:37 »

...i naprawdĂŞ mam nadziejĂŞ, Âże "oby czĂŞÂściej" dotyczy takich imprez, a nie (niemal) zajebywania kogoÂś na ÂśmierĂŚ.

ByÂło fun, dziĂŞki za frekwencjĂŞ i dobrÂą zabawĂŞ. Cudowny przykÂład tego co robi solidny acz metaforyczny kop w zadek. Chichot A i zdjĂŞcia fajne wyszÂły - ubaw siĂŞ z nich wrĂŞcz wylewa. ;P

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Martin
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #83 : Czerwiec 22, 2011, 15:15:10 »

Cudowny przykÂład tego co robi solidny acz metaforyczny kop w zadek. Chichot

Jeœli pijesz WaœÌ do frekwencji, to zawiodê Ciê... gdyby to nie by³a kupalnocka, to siedzia³bym w domu i nakurwia³ notatki

Mimo, i¿ nie ocaliliœmy 105 i 108 dru¿yny Ostlandzkiego Grenzschutzu i wylaliœmy czêœÌ piwa przez wizytê "smutnych panów", wielkie wielkie dziêki za udane ognicho!

rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #84 : Czerwiec 22, 2011, 20:00:12 »

Uda³o siê za to obsadziÌ "wie¿ê z gówna".

Mimo wizyty smutnych panĂłw i jakiegoÂś mordobicia gdzieÂśtam niedaleko... myÂślĂŞ Âże fajnie wyszÂło DziĂŞki wszystkim

A co do frekwencji: za tydzieù pewno wiêkszoœÌ ju¿ bêdzie "po sesji" i bêdzie mieÌ czas ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
bodysnatcher!
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #85 : Kwiecień 24, 2012, 12:57:46 »

Witam w nowym roku 

PoniewaÂż zapowiada siĂŞ piĂŞkna pogoda na majĂłwkĂŞ, czy ktoÂś byÂłby chĂŞtny na reaktywacjĂŞ sekcji ogniskowej RPG UG, powiedzmy w najbliÂższy piÂątek?
misharibo
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #86 : Kwiecień 24, 2012, 17:16:34 »

taaak!
nie wiem co to sekcja ogniskowa ale siĂŞ domyÂślam...
wiĂŞc taaak!

Kwestia jeszcze jednego: gdzie...?

¯wirownia mnie siê nie podoba bo policja tam zaje¿d¿a i spisuje nie t¹ spit¹ w trupa, pal¹c¹ ogieù pod ga³êziami drzew tylko tych spokojnych ogniskowiczów nie nara¿aj¹cych w oczywisty sposób lasu na spalenie... Smutny

Podoba mi siĂŞ za to park regana, moÂżna paliĂŚ ognisko i piĂŚ z nieoznaczonych pojemnikĂłw
bodysnatcher!
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #87 : Kwiecień 24, 2012, 20:01:17 »

Legalne miejsce brzmi dobrze Mam tylko nadziejĂŞ, Âże nie bĂŞdzie zajĂŞte w piÂątek wieczorem (skoro jest bardziej oficjalne i pewnie bardziej popularne niÂż Âżwirownia...)
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #88 : Kwiecień 25, 2012, 14:11:11 »

Cholera wie, na ile policja jeŸdzi na ¯wirowniê - jak by³em ostatnio przechodem, to piêÌ ognisk wysy³a³o w b³êkitne niebo czarne dymy w iloœci wiêkszej ni¿ wszystki kominy KL Auschwitz-Birkenau... Jest wysoce prawdopodobne ¿e wtedy przyjechali, bo nieco wczeœniej by³o to krwawe mordobicie. misharibo: czy jednak masz aktualne informacje, ¿e je¿d¿¹?

W kaÂżdym razie: mi to wsio rawno. Byle okazja byÂła do relaksu i integracji. Park Reagana to teÂż jest jakaÂś opcja, choĂŚ minusy sÂą takie, Âże:
a) miejsce z oczywistych wzglĂŞdĂłw bardziej nawet "mainstreamowe" niÂż ÂŻwirownia = na 100% tÂłok w piÂątkowy wieczĂłr otwierajÂący majĂłwkĂŞ;
b) pod otwartym niebem, 50 metrĂłw od brukowanego deptaka i na przystrzyÂżonej trawce;
c) z napojami wyskokowymi faktycznie trochĂŞ ryzykujemy, mimo wszystko.

Ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże tyle osĂłb od nas siĂŞ zadeklarowaÂło. A decyzja naleÂży wszak do was, toteÂż mam nadziejĂŞ Âże do piÂątku coÂś ustalimy.
bodysnatcher!
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #89 : Kwiecień 25, 2012, 17:37:32 »

Plusy ÂŻwirowni sÂą teÂż takie, Âże nie piÂździ wiaterek znad morza (wszak to urocza, leÂśna dolinka, a nie nadmorskie wygwizdowo), oraz powrĂłt w godzinach wieczornych/nocnych do cywilizacji jest znacznie Âłatwiejszy.

Opinions?
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

conworlder muzycznekoloseum umbercja kotyteam my-wery-world