RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: RPG-UG na Facebooku  (Przeczytany 910 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« : Czerwiec 17, 2011, 18:35:32 »

http://www.facebook.com/pages/RPG-UG-Forum-Gier-Fabularnych-Uniwersytetu-Gda%C5%84skiego/171063289600244?sk=wall

...Gdyby¶cie jeszcze nie wiedzieli.

Có¿, nasz profil funkcjonuje od d³u¿szego czasu; jeszcze w zesz³ym roku - za czasów starego RPG-UG - pad³a propozycja utworzenia takowego. Mimo dalszych turbulencji, przez które przechodzili¶my - za³o¿yli¶my ten profil. Oficjalnie zarz±dc± jestem ja.

Nie lubiê Facebooka. Nie lubiê i korzystam z niego rzadko. Nie kolekcjonujê znajomych, nie wpieprzam siê na cudze tablice, nie klikam "Lubiê to!" pod ka¿dym gównem, które prze¶le mi kto¶, kogo ledwo znam.

Jakie¿ by³o moje zdziwienie, gdy z koñcem grudnia ub. roku zg³osi³a siê do nas Bodysnatcher!, ci±gn±c za sob± Lunara. Odt±d pañstwo Zieliñscy stali siê wa¿nymi i aktywnymi cz³onkami naszej drogiej sekty.

Có¿, wiêc jednak czasami to ustrojstwo dzia³a.

Dlatego apelujê do was, ludu RPG-UG: Wy, którzy nie kliknêli¶cie "Lubiê to!" pod naszym profilem - wyjd¼cie z cienia i uczyñcie to. A co wa¿niejsze - ¶lijcie wici o naszym profilu dalej, do waszych znajomych, którzy mogliby zainteresowaæ siê nasz± inicjatyw±.

Apel kierujê szczególnie do ludzi z neuroshimowej Grupy WA, którzy jako¶ tak ¶rednio siê udzielaj± w naszej ma³ej spo³eczno¶ci.

I jeszcze do ludzi, których mam w znajomych (Bodysnatcher!, WhtMnk i paru inszych huncwotów): Wy te¿ klikajcie (bo jeszcze tego nie poczynili¶cie) i ¶lijcie wici dalej. Przed chwil± poleci³em wam nasz profil.

Póki co "Lubi nas" 8 ludzi. Mam nadziejê, ¿e nied³ugo bêdzie ich 18, potem 80 - a wreszcie... miliony, tak, niech bêd± nas miliony, niech RPG-UG ogarnie ca³± ziemiê, a potem - potem przejmiemy Facebooka i urz±dzimy z niego nasze królestwo, tak, królestwo ¶mierci, Chaosu i zepsucia - teraz i na wieki wieków!

Amen.

(Nie, oczywi¶cie, ¿e RPG-UG nie jest sekt±, a jego przywódca despotycznym, fanatycznym guru. Nie, wcale nie.)

- A co bêdziemy robiæ jutro, Mó¿d¿ku?
- To, co zwykle, Pinky - jutro podbijemy ca³y ¶wiat!
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kotyteam conworlder zmiany-2tia freeforall maro