Nowe info odno¶nie grup.
Na ostatniej sesji rado¶nie powitali¶my w naszych szeregach
MisiaHaribo i jego elfickiego maga Imho.
Tym samym, liczba graczy skoczy³a do siedmiu. Za du¿o, du¿o za du¿o, jak na jedn± sesjê.
Aktualna lista graczy:
1.
Abaddon2.
Disposable893.
Hela4.
Martin5.
Mi¶Haribo6.
Tromm7.
WhtMnkDlatego te¿ proponujê wprowadziæ w koñcu w ¿ycie podzia³ na grupy.
Jak to dzia³a? Prosto.
Raz na tydzieñ prowadzê jednej grupie i raz na tydzieñ drugiej. Prowadzê dwa razy w tygodniu, tempo gry nie spada. Ot, instrukcja. Dziêkujê za uwagê, idê do domu.
A na serio.
Grupa Ordo Gryphi 1 (czyli obecna) dalej toczy swoje ¶ledztwo.
Grupa Ordo Gryphi 2 rusza na front. Kampania OG1 pozostaje taka, jaka jest - wywa¿ona. Trochê akcji, trochê bitki, intrygi i interakcja ze ¶wiatem. Kampania OG2 jest mocno militarna - akcja, akcja, ³omotanie wrogów Cesarstwa, prostsza intryga (nie - brak tej¿e, ale - nie tak rozbudowana), mniej BN-ów.
Dlaczego tak?
Jak wydaje mi siê: z podej¶cia do gry i wymagañ, jakie stawia ka¿de z was jako gracz. Czê¶æ z was lubi bardzo wykrêcone intrygi. Czê¶æ z was lubi po³omotaæ mieczem. Natomiast czê¶ci z was to wisi.
Z punktu widzenia fabu³y jak i wywa¿enia si³ w dru¿ynie, proponujê taki oto podzia³:
Grupa OG1:
-
Hela-
Mi¶Haribo-
Tromm-
WhtmnkGrupa OG2:
-
Abaddon-
Disposable89-
MartinOd pa¼dziernika:
EldradWiem, ¿e fajnie siê nam razem gra. Ale pospo³u zgodzili¶my siê, ¿e powy¿ej 6 graczy p³ynnie prowadziæ siê nie da. A chcê, ¿eby ka¿de z was wynosi³o co¶ z
ka¿dej sesji, a nie siedzia³o cicho w k±cie, bo akurat zag³usza je wygadany kolega z dru¿yny. I tak przez 90% czasu gry.
Naturalnie, najbli¿sze sesje dogramy razem. Za jakie¶ 2 sesje wprowadzi siê podzia³ - o ile sk³ad osobowy siê nie zmieni, co - mam nadziejê - nie nast±pi.
Oczywi¶cie: bardzo liczê na wasze g³osy w tej sprawie.