Jovaen
|
|
« : Lipiec 06, 2011, 19:41:34 » |
|
Poniewa¿ odby³a siê pierwsza sesja po restarcie WFRP, oficjalnie zamykam stary Terminarzyk, a dla nowej kampanii otwieram ten. Na razie wszyscy nale¿ycie do Grupy OG1, w wypadku podzia³u ludzi i inszych roszad utworzê osobny Terminarzyk dla Grupy OG2.
|
|
|
|
|
|
|
Jovaen
|
|
« Odpowiedz #1 : Lipiec 06, 2011, 19:47:41 » |
|
Warto zrobiæ to ju¿ teraz... Kiedy i o której nastêpna sesja? I kto bêdzie? Eldrad, Olga, Martin? Piszcie ju¿ teraz, to mo¿e w tym tygodniu odpalimy tak¿e Grupê OG2.
|
|
|
|
|
|
|
Abaddon
|
|
« Odpowiedz #2 : Lipiec 06, 2011, 20:38:17 » |
|
Kaja & Abaddon - niedziela, najlepiej wcze¶niej, maksymalnie mamy czas do 22-23. Olga - zedytujê posta jak co¶ bêdê wiedzia³
|
|
|
|
|
|
|
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 116
|
|
« Odpowiedz #3 : Lipiec 06, 2011, 23:07:06 » |
|
niedziela wcze¶nie pasuje dla whtmnk
|
|
|
|
|
|
|
Eldrad
chaos is the only true answer
Mistrz Gry
Akolita kultu
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 21
|
|
« Odpowiedz #4 : Lipiec 07, 2011, 18:45:16 » |
|
Póki co to niedziela mi pasuje w miarê, ale wiatry chaosu bywaj± zmienne i nieprzewidywalne
|
|
|
|
Blood for the blood god! Skulls for His Skull Throne! Let the universe drown in it!
|
|
|
rdo
|
|
« Odpowiedz #5 : Lipiec 07, 2011, 19:12:07 » |
|
I mi niedziela pasuje
|
|
|
|
I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
|
|
|
Jovaen
|
|
« Odpowiedz #6 : Lipiec 07, 2011, 19:20:32 » |
|
Dobrze s³yszeæ. Tromma te¿ nakrêci³em raczej na niedzielê (rozmawiali¶my o tym dzi¶ - masz byæ, bucu!. Godzina: wczesne popo³udnie (jeszcze og³oszê dok³adn± godzinê). Je¿eli z nowych ludzi przyjdzie tylko Eldrad - gramy w szóstkê. Je¿eli natomiast dowiem siê (min. dzieñ wcze¶niej), ¿e bêdzie kto¶ jeszcze ( Martin, Olga), to odpalê na gor±co drug± Grupê. (Sk³ad Grupy OG1 pozostanie na tê sesjê bez zmian; za du¿o zamieszania).
|
|
|
|
|
|
|
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 116
|
|
« Odpowiedz #7 : Lipiec 07, 2011, 22:26:07 » |
|
nie mogê siê doczekaæ : P
|
|
|
|
|
|
|
Abaddon
|
|
« Odpowiedz #8 : Lipiec 08, 2011, 13:02:23 » |
|
Ma³y OT:
móg³by kto¶ przynie¶æ g³ówny podrêcznik do wfrp na najbli¿sz± sesjê i po¿yczyæ mi go na +/- tydzieñ? (odda³bym na kolejnej sesji)
|
|
|
|
|
|
|
rdo
|
|
« Odpowiedz #9 : Lipiec 08, 2011, 17:45:04 » |
|
Mogê wzi±æ mój
|
|
|
|
|
|
|
Abaddon
|
|
« Odpowiedz #10 : Lipiec 09, 2011, 11:59:55 » |
|
Jaki¶ konkret co do godziny? ;p
|
|
|
|
|
|
|
Jovaen
|
|
« Odpowiedz #11 : Lipiec 10, 2011, 15:33:26 » |
|
Jaki¶ konkret co do godziny? ;p
Tak, dzisiaj o 17.00. Nie ma to jaki info na ostatni± chwilê... ale w sumie umawiali¶my siê wczoraj. Tromm siê spó¼ni, wiêc pewnie zaczniemy ok. 18.00. Vi ses!
|
|
|
|
|
|
|
Eldrad
chaos is the only true answer
Mistrz Gry
Akolita kultu
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 21
|
|
« Odpowiedz #12 : Lipiec 10, 2011, 21:16:47 » |
|
Pardon za niepojawienie siê, ale wiatry Chaosu znów zmieni³y me ¶cie¿ki... Bycie wybrañcem Tzeentcha niestety niesie ze sob± wielk± nieprzewidywalno¶æ losu :/ jestem "lekko" zirytowany tymi pseudo wakacjami
|
|
|
|
Blood for the blood god! Skulls for His Skull Throne! Let the universe drown in it!
|
|
|
rdo
|
|
« Odpowiedz #13 : Lipiec 13, 2011, 03:32:39 » |
|
Kiedy nastêpna sesja? (tak, dla mnie prawie na pewno bêdzie ona ostatni±)
|
|
|
|
|
|
|
Jovaen
|
|
« Odpowiedz #14 : Lipiec 13, 2011, 18:31:57 » |
|
Tromm napisa³ na ShoutBoxie... Pojutrze jadê za granicê i bêdê przypuszczalnie do niedzieli. W cokolwiek by¶my nie grali - by³bym nieobecny. ...Dlatego najlepiej, je¿eli zagramy w okolicach poniedzia³ku, coby dru¿yna by³a kompletna. Je¿eli Pañstwo Szwarcowie nie podo³aj± - trudno, zagramy bez Ludviga. Ale dlatego pytam teraz - who's with me?
|
|
|
|
|
|
|
|