Jovaen
|
 |
« : Lipiec 06, 2011, 19:41:34 » |
|
PoniewaÂż odbyÂła siĂŞ pierwsza sesja po restarcie WFRP, oficjalnie zamykam stary Terminarzyk, a dla nowej kampanii otwieram ten.  Na razie wszyscy naleÂżycie do Grupy OG1, w wypadku podziaÂłu ludzi i inszych roszad utworzĂŞ osobny Terminarzyk dla Grupy OG2.
|
|
|
|
|
|
|
Jovaen
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 06, 2011, 19:47:41 » |
|
Warto zrobiĂŚ to juÂż teraz... Kiedy i o ktĂłrej nastĂŞpna sesja? I kto bĂŞdzie? Eldrad, Olga, Martin? Piszcie juÂż teraz, to moÂże w tym tygodniu odpalimy takÂże GrupĂŞ OG2. 
|
|
|
|
|
|
|
Abaddon
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 06, 2011, 20:38:17 » |
|
Kaja & Abaddon - niedziela, najlepiej wczeÂśniej, maksymalnie mamy czas do 22-23. Olga -  zedytujĂŞ posta jak coÂś bĂŞdĂŞ wiedziaÂł
|
|
|
|
|
|
|
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu

|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 06, 2011, 23:07:06 » |
|
niedziela wczeÂśnie pasuje dla whtmnk
|
|
|
|
|
|
|
Eldrad
chaos is the only true answer
Mistrz Gry
Akolita kultu
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 07, 2011, 18:45:16 » |
|
PĂłki co to niedziela mi pasuje w miarĂŞ, ale wiatry chaosu bywajÂą zmienne i nieprzewidywalne 
|
|
|
|
Blood for the blood god! Skulls for His Skull Throne! Let the universe drown in it!
|
|
|
rdo
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 07, 2011, 19:12:07 » |
|
I mi niedziela pasuje 
|
|
|
|
I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
|
|
|
Jovaen
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 07, 2011, 19:20:32 » |
|
Dobrze sÂłyszeĂŚ. Tromma teÂż nakrĂŞciÂłem raczej na niedzielĂŞ (rozmawialiÂśmy o tym dziÂś - masz byĂŚ, bucu!. Godzina: wczesne popoÂłudnie (jeszcze ogÂłoszĂŞ dokÂładnÂą godzinĂŞ). JeÂżeli z nowych ludzi przyjdzie tylko Eldrad - gramy w szĂłstkĂŞ. JeÂżeli natomiast dowiem siĂŞ (min. dzieĂą wczeÂśniej), Âże bĂŞdzie ktoÂś jeszcze ( Martin, Olga), to odpalĂŞ na gorÂąco drugÂą GrupĂŞ. (SkÂład Grupy OG1 pozostanie na tĂŞ sesjĂŞ bez zmian; za duÂżo zamieszania).
|
|
|
|
|
|
|
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu

|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 07, 2011, 22:26:07 » |
|
nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ : P
|
|
|
|
|
|
|
Abaddon
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 08, 2011, 13:02:23 » |
|
MaÂły OT:
móg³by ktoœ przynieœÌ g³ówny podrêcznik do wfrp na najbli¿sz¹ sesjê i po¿yczyÌ mi go na +/- tydzieù? (odda³bym na kolejnej sesji)
|
|
|
|
|
|
|
rdo
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 08, 2011, 17:45:04 » |
|
Mogê wzi¹Ì mój 
|
|
|
|
|
|
|
Abaddon
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 09, 2011, 11:59:55 » |
|
JakiÂś konkret co do godziny? ;p
|
|
|
|
|
|
|
Jovaen
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 10, 2011, 15:33:26 » |
|
JakiÂś konkret co do godziny? ;p
Tak, dzisiaj o 17.00. Nie ma to jaki info na ostatni¹ chwilê... ale w sumie umawialiœmy siê wczoraj. Tromm siê spóŸni, wiêc pewnie zaczniemy ok. 18.00. Vi ses!
|
|
|
|
|
|
|
Eldrad
chaos is the only true answer
Mistrz Gry
Akolita kultu
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 10, 2011, 21:16:47 » |
|
Pardon za niepojawienie siê, ale wiatry Chaosu znów zmieni³y me œcie¿ki... Bycie wybraùcem Tzeentcha niestety niesie ze sob¹ wielk¹ nieprzewidywalnoœÌ losu :/ jestem "lekko" zirytowany tymi pseudo wakacjami
|
|
|
|
Blood for the blood god! Skulls for His Skull Throne! Let the universe drown in it!
|
|
|
rdo
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 13, 2011, 03:32:39 » |
|
Kiedy nastĂŞpna sesja? (tak, dla mnie prawie na pewno bĂŞdzie ona ostatniÂą)
|
|
|
|
|
|
|
Jovaen
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 13, 2011, 18:31:57 » |
|
Tromm napisaÂł na ShoutBoxie... Pojutrze jadĂŞ za granicĂŞ i bĂŞdĂŞ przypuszczalnie do niedzieli. W cokolwiek byÂśmy nie grali - byÂłbym nieobecny. ...Dlatego najlepiej, jeÂżeli zagramy w okolicach poniedziaÂłku, coby druÂżyna byÂła kompletna. JeÂżeli PaĂąstwo Szwarcowie nie podoÂłajÂą - trudno, zagramy bez Ludviga. Ale dlatego pytam teraz - who's with me?
|
|
|
|
|
|
|
|