RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Terminarzyk spotkañ - Grupa MM  (Przeczytany 34572 razy)
0 u¿ytkowników i 6 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Lunar
Akolita kultu
*

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 70

« Odpowiedz #90 : Luty 22, 2011, 09:54:46 »

Czwartek - od 18.30

Pi±tek, sobota, niedziela - pasuje, obojêtnie o której

Najbardziej pasuje mi sobota.

Delial, w ten weekend nie mo¿esz wyj±tkowo, czy bêdzie tak ju¿ forever i ever?
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 177

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #91 : Luty 22, 2011, 11:10:14 »

Ten weekend mam wyj±tkowo zawalony (). Gdyby istnia³a taka konieczno¶æ pewnie jako¶ bym wygospodarowa³ czas na sesjê w kolejne weekendy. Problem polega na tym, ¿e w Niedziele/Soboty - w który¶ z tych dni - robimy sobie próby z zespo³em, a nie chcia³bym wybieraæ miêdzy jednym a drugiem, chcia³bym byæ tu i tu : ) Dlatego preferuje pi±tki.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #92 : Luty 22, 2011, 17:04:46 »

Proponujê, ¿eby za ka¿de 20 minut spó¼nienia zabieraæ postaci jeden punkt szczê¶cia

Tak. I w ten sposób taki Tromm zosta³by na minusie je¿eli chodzi o liczbê PS (w koñcu on i tak ma tylko 1 PS) Wiêc - kusz±ce, ale...

A odno¶nie terminu tego¶ spotkania. Ró¿owo to nie wygl±da. Mamy wybór:

1. Gramy w pi±tek (zak³adam, ¿e pasuje wiêkszo¶ci) - bez Leal. Powiem tylko tyle... jeste¶cie zagubieni w mrocznej kopalni z pradawnych eonów. Gros z was jest ciê¿ko poharatana (ot... jakie¶ pó³ dru¿yny). Czy to naprawdê m±dre pozbawiaæ was wsparcia militarnego w osobie Gabrielli? Jest ona jedn± z osób, która jest nietkniêta (niepokalana Chichot ) w kwestii ¯ywotno¶ci.

2. Gramy w weekend - bez Deliala. A teraz think tank... Fanatyk ma wypalon± mêsko¶æ i 0 ¯ywotno¶ci. Pomijam fakt, ¿e wzi±³ siê na sposób i sabotuje grê poprzez przypieprzanie siê do anatomii moich potworów...

Dla mnie odpowied¼ brzmi: neither, bo nie lubiê graæ w uszczuplonym sk³adzie osobowym. Ale je¿eli i tak nam siê to zawsze zdarza... Proponujê zatem weekend. Soren pole¿y sobie na marach, w ciepe³ku i spokoju, zregeneruje siê, a i we ³bie mu siê przeja¶ni byæ mo¿e...

Je¿eli pasuje to Bodysnatcher!. I Trommowi. I Ashowi.
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #93 : Luty 23, 2011, 13:11:32 »

Preferuje pi±tek.
Rozja¶nianie w g³owie, przemilczê, in the name of greater good.
Korzystaj±c z mo¿liwo¶ci technicznych jakie daje bycie MG, zosta³em pozbawiony przy pomocy ognia i macek, - w sposób znany tylko MG - swoich solkanowych atrybutów mêsko¶ci. Moje mêskie ego Gracza, nie pozwala mi na utratê tego atrybutu, wiêc po konsultacji z MG, wydaje punkt przeznaczenia na odzyskanie My Precious:D
Tak wiêc, niez³e jaja!
Przeznaczone jaja!
Jupi!

I pamiêtajcie dzieci, spójrzcie na upokorzonego solkanitê i zastanówcie siê zanim w przysz³o¶ci przyjdzie wam do g³owy krytykowaæ anatomiê kreacji MG! Bójcie siê!:D
Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #94 : Luty 23, 2011, 13:20:24 »

Oj, ¶wiñstwo, ale ciekawe, jak dejaizacja wp³ynie na Sorena. Powiedzia³bym, ¿e albo powinien spotulnieæ i resztê ¿ycia spêdziæ w kapliczce Ilmatera gdzie¶ w najbardziej zasranym i zarzyganym zau³ku Athkatli albo do ogólnych dysfunkcji psychicznych powinna do³±czyæ zapiek³a mizoginia i jeszcze szerzej ni¿ dotychczas zakrojona nienawi¶æ do wszystkiego, co ¿ywe i p³odne Delajlal, go for it Chichot Przy odrobinie szczê¶cia na nastêpnej sesji tworzysz kolejn± postaæ - tym razem dla odmiany proponujê wychowan± w domu dziecka o zaostrzonym rygorze ofiarê zbiorowego gwa³tu analnego, która widzia³a, jak jej ojciec zabi³ matkê durszlakiem a potem sam powiesi³ siê na szaliku, który dzierga³ przez godzinê mamrocz±c co¶ pod nosem i obficie siê poc±c, na co musia³ patrzeæ jego zbrukany u progu ¿ycia syn, który dodatkowo ma kompleks, bo ma wklês³± klatê. Czy co¶.

Ile MG proponuje punktów szaleñstwa na wej¶cie? Chichot

Mi weekend pasuje, byle nie pi±tek rano.

PS: Mam nadziejê, ¿e moje krasnoludzkie cojones s± jak by³y, kiedy je ostatnio widzia³em?

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #95 : Luty 23, 2011, 13:24:34 »

wiêc po konsultacji z MG, wydaje punkt przeznaczenia na odzyskanie My Precious:D

Hmmm... A co powiesz na drobn± alteracjê? ¯e np. w wyniku dzia³ania niecnej aury Chaosu otaczaj±cej Mackowat± Bestiê jaja odros³y... ale ¿e w innym miejscu? Zamiast d³oni na przyk³ad, ¿e te¿ lito¶ciwie nie wspomnê o twarzy? Och, w koñcu Mroczni Bogowie s± kapry¶ni Chichot

I pamiêtajcie dzieci, spójrzcie na upokorzonego solkanitê i zastanówcie siê zanim w przysz³o¶ci przyjdzie wam do g³owy krytykowaæ anatomiê kreacji MG! Bójcie siê!:D

Delial - odwal siê. Jeszcze jeden taki przytyk i faktycznie bêdê cenzurowa³ twoje posty Zabrak³o ci jaj, bo dosta³e¶ potê¿nego krytyka, a na tabelce krytyków efekt wyszed³ o jajach traktuj±cy w³a¶nie. A poniewa¿ to nie by³ konwencjonalny cios, ale obra¿enia od ognia, to uzna³em, ¿e wypala ci jaja. Czego mo¿na siê by³o spodziewaæ, jak siê skacze w ogniste piek³o, prosto w objêcia potwora, niczym pieprzony kamikadze. Nie mój problem, tylko lu¼na interpretacja mechaniki w ferworze walki.

PS: Mam nadziejê, ¿e moje krasnoludzkie cojones s± jak by³y, kiedy je ostatnio widzia³em?

Przyb±d¼ na sesjê, to zobaczymy Na razie s± ca³e. Ale za tabelki krytyków nie odpowiadam Chichot
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #96 : Luty 24, 2011, 12:06:29 »

Czas w koñcu ustaliæ termin na ten tydzieñ.

Ja mam "lajfa" w tym tygodniu (tak, zdarza siê) i nie ukrywam, ¿e najdogodniejsza  by³aby niedziela wieczór. Ewentualnie sobota. Te¿ wieczór/pó¼ne popo³udnie. Pi±tek (raczej) nie wchodzi w grê.

Macie jakie¶ konkretne propozycje?
Lunar
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 70

« Odpowiedz #97 : Luty 25, 2011, 16:01:27 »

Og³aszam wszem i wobec, ¿e mi i Bodysnatcher pasuje sobota, ok. 17.00. Niedziela, not so much. Co do miejsca spotkania - nora jest ponownie jak najbardziej dostêpna. 
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #98 : Luty 25, 2011, 18:03:24 »

No dobra - czyli klasycznie. Sobota, ok. 17.00, albo na pêtli, albo ju¿ u Lunara. Je¿eli nikt nie nawali (czyt. zaczniemy ok. 18.00), to mo¿e pogramy chocia¿ do 0.00, hm? Mi tam pasuje nawet d³u¿ej, ale uzale¿niam to od was

Kto bêdzie? Zak³adam, ¿e wszyscy minus jedna osoba? A co z rzeczon± osob±, czyli z Delialem?
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #99 : Luty 25, 2011, 21:10:08 »

A mnie nie bêdzie, gdy¿ tak jak ju¿ mówi³em 189739746 razy (), nie mogê w ten weekend gdy¿ jestem zaje...zawalony.

Update:

Chuja, jednak bêdê. Muszê Jovaen powkurwiaæ. ¯artuje. RPG is a drug : )
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #100 : Luty 26, 2011, 14:26:37 »

A mnie nie bêdzie, gdy¿ tak jak ju¿ mówi³em 189739746 razy (), nie mogê w ten weekend gdy¿ jestem zaje...zawalony.

Cytat: Delial (Rozmowa na G-G, godz. 14.23, 26.II.2011.)
lepiej, ¿eby mnie kto¶ dzisiaj posk³ada³ bo bêde ;]

No widzisz, ile warte s± te deklaracje... Czyli jednak dobrze, ¿e siê upewni³em, bo jak widaæ - plany zawsze mog± siê zmieniæ Szkoda tylko, ¿e do 20.00 -.- A potem co? Jak z Leal? ^^

Rolf: - Gabrielle jest zdrowa?
MG: - Tak, jest zdrowa.
Gabrielle: <mdleje>
MG: - No có¿, obra¿enia wewnêtrzne by³y jednak zbyt powa¿ne...

I tak co drug± sesjê! x_X W ko³o, Macieju, w ko³o!
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 173

« Odpowiedz #101 : Marzec 01, 2011, 11:15:40 »

Jest taka opcja, ¿eby zagraæ najbli¿sz± sesjê wyj±tkowo wcze¶nie, albo wyj±tkowo pó¼no?
Konkretniej - czwartek po po³udniu/wieczorem albo niedziela rano/po³udnie/popo³udnie/wieczór?
bodysnatcher!
Wtajemniczony kultu
**

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 113

« Odpowiedz #102 : Marzec 01, 2011, 15:03:48 »

W czwartek mogê tak od 18, niedzielê mam ca³± woln±. I jak dla mnie, to w³a¶nie niedziela jest lepsz± opcj± z tych dwóch.
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 173

« Odpowiedz #103 : Marzec 01, 2011, 17:15:38 »

No wiêc ja, tak jak wy¿ej napisa³em, tak samo Magda, Jovaen mówi³, ¿e pasuje mu to... a z smsów, które dzisiaj wys³a³em wynika, ¿e:

-Czarek - raczej niedziela / ewentualnie czwartek od 18:30
-Leal - jak najbardziej czwartek/niedziela, zdecydowanie lepiej ni¿ w pi±tek/sobotê
-Ash - niedziela odpada, czwartek okej, od 15:00
-Tromm - czwartek od 20:00 / niedziela ca³a
-Delial - czwartek/niedziela wieczór teoretycznie tak, ale wola³by pi±tek/sobotê wieczór

Wygl±da na to, ¿e w czwartek, na upartego, byliby wszyscy... tyle, ¿e pó¼no (Tromm od 20:00, Duo od 18:30), niedziela pasuje wszystkim oprócz Asha...
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #104 : Marzec 01, 2011, 17:47:42 »

Zróbmy tak, ¿eby wszyscy byli. Ostatnio zajebi¶cie by³o w pe³nym sk³adzie:) A co z pi±tkiem i sobot±, nie rozpatrujemy tych opcji w ogóle? I czy jest co¶ co Ash mo¿e zrobiæ, ¿eby móg³ w niedzielê, czy absolutnie - no fucking way - ?
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum zmiany-2tia conworlder my-wery-world no