RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Terminarzyk spotkañ - Grupa MM  (Przeczytany 34635 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #150 : Marzec 24, 2011, 15:46:49 »

Dzisiejsza sesja o 18.00. Sorry za kulawa organizacjê (happens)... ale i tak wszyscy ju¿ znacie godzinê i miejsce Piwnica, coby nie by³o w±tpliwo¶ci. Ka¿dy wie jak trafiæ.

£by poupier***am tym, którzy siê nie stawi± na tê sesjê.

Zostali¶cie ostrze¿eni.

Dziêkujê za uwagê.

(Dzieñ zmêczonego ¿yciem Jovaena it is.)
Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #151 : Marzec 28, 2011, 21:50:26 »

Wiadomo, kiedy teraz gramy w WFRP? Skoñczyli¶my tê kampaniê w koñcu czy nie? Mi siê wydaje, ¿e by³oby jeszcze trochê do dogrania

Je¶li tak, to czy mog³oby to nie byæ w sobotê?

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Lunar
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 70

« Odpowiedz #152 : Marzec 28, 2011, 21:57:55 »

Ja te¿ najpewniej nie bêdê mia³ czasu w sobotê.

I tak, to jest zbieg okoliczno¶ci.

Zawstydzony
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 154

« Odpowiedz #153 : Kwiecieñ 02, 2011, 09:28:55 »

Ja te¿ nie bêdê mia³... yyy, no niewa¿ne.

Pytanie zasadnicze - gramy this week, czy jeszcze dalej trwa przerwa?

I niezale¿nie - pogoda siê robi, wiêc mo¿e by tak zacz±æ robiæ sesje wcze¶niej (daylight savings) i w plenerze?

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 173

« Odpowiedz #154 : Kwiecieñ 02, 2011, 11:23:58 »

<jupi> Ash jest na forum! Chichot

Dzisiaj chyba odpada? Niedziela dla mnie te¿ odpada... Mo¿e zostawimy to na przysz³y tydzieñ...?

Ash - looknij to: http://www.rpg-ug.darmowefora.pl/index.php?topic=37.msg584#msg584 Chichot
Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #155 : Kwiecieñ 02, 2011, 11:49:19 »

Czo³em Ash

Te¿ bym wola³ w przysz³ym raczej.

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #156 : Kwiecieñ 02, 2011, 12:09:08 »

Sesja, sesja... Zaleg³e WFRP, Neuroshima która przejmuje w³adzê na Forum, Ash który w koñcu wyszed³ z cienia, i ja - przybity ¿yciow± chujoz±

Na razie zawieszam prowadzenie sesji WFRP. Zregenerujê si³y i bêdê w stanie wzi±æ siê za bary z mistrzowaniem... zapewne jako¶ za 2 tygodnie, najwcze¶niej za tydzieñ.

W osobnym w±tku, który wkrótce powo³am, zamierzam przedyskutowaæ z wami realia dalszej gry w WFRP w ogóle. Chodzi g³ównie o przemeblowania w sk³adzie dru¿yny, ewentualny podzia³ dru¿yny (na 2 MG) i tego typu sprawy. Ale to w osobnym temacie.
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #157 : Kwiecieñ 02, 2011, 12:56:58 »

Cytat: Jovaen
Na razie zawieszam prowadzenie sesji WFRP. Zregenerujê si³y i bêdê w stanie wzi±æ siê za bary z mistrzowaniem... zapewne jako¶ za 2 tygodnie, najwcze¶niej.

A mnie pozostaje tylko pytanie... Nie mo¿na by³o tak od razu? No nie mo¿na by³o?

ps. Mia³e¶ chyba jaki¶ wa¿ny w±tek do poruszenia wczoraj. Tak mnie goni³e¶ do rejestracji ¿ebym siê móg³ wypowiedzieæ. I co z tym?

Shapes in shadow
a glint of steel
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #158 : Kwiecieñ 02, 2011, 13:11:10 »

Bardzo proszê, oto "wa¿ny w±tek":
http://www.rpg-ug.darmowefora.pl/index.php?topic=83.0

Proszê o wypowiadanie siê.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #159 : Maj 05, 2011, 13:29:00 »

Kontynuuj±c wa¿ne dywagacje z Quo vadis, dru¿yno?.

Halo! Abaddon, Ash, Bodysnatcher!, Delial, Ebonitowy_Ryszard, Leal, Lunar, Tromm! Mamy sesjê do dokoñczenia!

Spe³nijcie swoja powinno¶æ (jak na prawdziwych mê¿czyzn/prawdziwe kobiety przysta³o) i proszê nie chrzaniæ, ¿e jednego wieczoru w tym jak¿e straszliwym nawale zadañ (nie, to nie sarkazm; wcale nie) nie wykrocie... Bo w to, kurde bele, zwyczajnie nie uwierzê.

Czyli: gdzie i kiedy?

Pisaæ!
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #160 : Maj 05, 2011, 14:53:07 »

Jutro. Ew. dzi¶.

A tak na serio - nie s±dzê ¿e to jest tak ¿e nikt w ogóle nie ma czasu. Ale wykroiæ kilka godzin ciêgiem to ju¿ problem. Gdyby sesjê da³o siê rozegraæ w trybie "godzinkê tu, dwie tam", to nie by³oby problemu. Alas, nie jest to mo¿liwe. Z tego¿ powodu nie wiem czy i kiedy bêdê móg³ graæ.

W zwi±zku z tym z rozwi±zañ - ¿eby nie by³o ¿e postacie zniknê³y - chyba lepiej ¿eby to Magnus wskoczy³ w portal i wyl±dowa³ w Imperium. Reszta nie zd±¿y³a.

Shapes in shadow
a glint of steel
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #161 : Maj 06, 2011, 15:33:20 »

Ech, wiesz ¿e wymagam od was tylko tego jednego epickiego, heroicznego last stand. ¯eby to by³a ostatnia sesja w starym sk³adzie, ho³d oddany naszemu RPG-UG i naszemu kolektywnemu trudowi... Tylko ten jeden, jedyny raz.

Mam nadziejê, ¿e reszcie uda siê jako¶ zgraæ. Je¿eli nie teraz, to choæby i po sesji egzaminacyjnej...

Potem, w mniejszym sk³adzie, organizacja gry powinna byæ ³atwiejsza.

A co do Twojej postaci to nie wiem co zrobiæ. Je¿eli poczynimy jakie¶ ustalenia, to bêdê Ciê dalej mêczy³, có¿ mogê zrobiæ wiêcej? Rolf nawia³ z sali tronowej? Serio, przy jego kompleksie heroizmu?

Magnus skacz±cy w portal? Nie, serio, nie. Nikt normalny by tam nie wskoczy³, no chyba, ¿e tam wepchniecie... -.-

Ostatnia sesja, a potem organiczne przej¶cie do nastêpnego rozdzia³u. Vicky i Pedro id± swoj± drog±, tako¿ Drogo, Soren i Gabrielle - ka¿de osobno. Rolf ulatnia siê, ale zd±¿a tam, gdzie Magnus i Hieronim. Mo¿e pod drodze wyjdzie jeszcze z tego co¶ ciekawego. Tak to widzê.

No, ludzie, nie zawied¼cie mnie (nas?).
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #162 : Maj 06, 2011, 15:51:20 »

Widzisz odzew?

W sumie za d³uga ta przerwa wysz³a i niespecjalnie chce mi siê ju¿ to dalej ci±gn±æ. Epickie zakoñczenie mia³o byæ poprzednio - wysz³o jak wysz³o. Zamierzasz zrobiæ rewind "Bo tak na prawdê to by³o zupe³nie inaczej..."?

Od postaci siê odczep - mêcz innych. Ja w sumie chyba do³±czê do urlopowiczów.

Pomys³ Magnusa wskakuj±cego - wiem ¿e przegiêty, ale co? rycerze chaosu za Hieronimem to byli prawdopodobni? A przynajmniej bêdzie *jakie¶* spójne wyt³umaczenie czemu nas tam nie ma wszystkich. Ale w sumie to ju¿ Twoja i Abby'ego broszka jak to dok³adnie rozwi±¿ecie.

Shapes in shadow
a glint of steel
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #163 : Maj 06, 2011, 16:15:47 »

Widzisz odzew?

Dajmy ludziom szansê. Stosunkowo ma³y ruch na Forum jest...

Ja w sumie chyba do³±czê do urlopowiczów.

http://www.rpg-ug.darmowefora.pl/index.php?topic=83.msg1028#new
(Tutaj dyskusja odno¶nie sk³adu osobowego.)

Pomys³ Magnusa wskakuj±cego - wiem ¿e przegiêty, ale co? rycerze chaosu za Hieronimem to byli prawdopodobni? A przynajmniej bêdzie *jakie¶* spójne wyt³umaczenie czemu nas tam nie ma wszystkich. Ale w sumie to ju¿ Twoja i Abby'ego broszka jak to dok³adnie rozwi±¿ecie.

Nie zamierzam wdawaæ siê w dywagacjê n.t. prawdopodobieñstwa, bo przypomina mi siê pewna mackowata sytuacja z niejakim Delialem... Ale jednak - mówi³em Ci, ¿e to nie byli tylko rycerze, tylko jaka¶ rabuj±ca wataha grasantów (No co? Ciemno by³o, to i siê Hieronimowi wydawa³o, ¿e jest ich tam a¿ tylu. ). A ich obecno¶æ - owszem, by³a uzasadniona fabularnie. Tyle mam do powiedzenia.

http://www.rpg-ug.darmowefora.pl/index.php?topic=83.msg1028#msg1028
(I jeszcze komentarz do kwestii portalu.)
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #164 : Maj 06, 2011, 16:28:51 »

No wiêc Rolf sobie poszed³ bo sobie poszed³. I to jest uzasadnione fabularnie. Siku mu siê chcia³o. Wystarczy?

Shapes in shadow
a glint of steel
Strony: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

no freeforall conworlder my-wery-world trzywahaty