RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 13   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Terminarzyk spotkañ - Grupa MM  (Przeczytany 34722 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Lunar
Akolita kultu
*

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 70

« Odpowiedz #60 : Luty 03, 2011, 21:42:28 »

Tia, mi pasuje. Ugoszczê.

Tromm: http://tinyurl.com/6xfdhun

Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 173

« Odpowiedz #61 : Luty 04, 2011, 14:02:36 »

Jaka¶ konkretniejsza godzina?

Mi najbardziej odpowiada 16:00, ewentualnie 15:00, ale na 15 mogê siê trochê spó¼niæ.
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #62 : Luty 04, 2011, 14:35:45 »

Poniek±d godzina napotkania to 16:00.
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 177

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #63 : Luty 09, 2011, 23:20:07 »

Houston! Mamy problem.
Nasze Kryminalne Duo które jest w obecnej chwili na wyprawie u naszych po³udniowych s±siadów - którzy dali dupy Hitlerowi poddaj±c siê bez walki - nie wyrobi siê by zagraæ w tym tygodniu.
To nie s± æwiczenia.
To siê dzieje for real!
Co my na to?
Z miejsca dodam, ¿e je¿eli reszta bêdzie to uwa¿am, ¿e powinni¶my rozegraæ sesjê.
Robi±c za pos³añca, dodam, ¿e Sebastian jest podobnego zdania:P
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 173

« Odpowiedz #64 : Luty 10, 2011, 11:07:52 »

Wtedy wysz³yby 2 tygodnie (przy dobrych wiatrach) albo 3 tygodnie bez sesji... sporo. Zagrajmy w tym tygodniu, mi termin nie robi, mogê nawet dzisiaj. Jovaen i Tromm dzisiaj mieli do mnie wpa¶æ, wiêc te¿ my¶lê, ¿e maj± dzisiaj czas... Czyli mo¿naby chyba liczyæ na przynajmniej 5 osób nawet dzisiaj?
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #65 : Luty 10, 2011, 12:09:33 »

Dobra, count me in. To mo¿e nawet mogliby¶my jako¶ wcze¶niej zacz±æ. W sumie, wyj±tkowo w tym tygodniu, wola³bym nawet, ¿eby¶my zagrali dzisiaj ni¿ jutro:)
Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #66 : Luty 10, 2011, 13:07:08 »

Ja wyj±tkowo by³bym na nie.

Wychodzê z za³o¿enia, ¿e lepiej graæ rzadziej, a pe³niej, czyli ca³± grup±.

Dla odmiany chêtnie po³oi³bym w karcianki/planszówki dzisiaj.

Lunar: Dziêki za walentynkê, a¿ mi siê ciep³o rozesz³o po podbrzuszu Nastêpnym razem bêdê

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #67 : Luty 11, 2011, 18:56:28 »

Koniec koñców - zagrali¶my 10.02... By³ Dzieñ Z³ych Dialogów, by³o rozpraszanie MG przez wrogie elementy spisku inspirowanego przez Bandê Trojga, ale mimo to uda³o siê kopn±æ fabu³ê do przodu... jakkolwiek. Ja deklarujê siê przyswajaæ wiêcej orzeszków w przysz³o¶ci (koncentracja...). Najlepiej zrzuæcie siê na 5-cio kilogramowy Wór Cotygodniowych Neurostymulantów dla MG i styka

Ale nie, koniec z dygresj±. Takie komentarze do do dzia³u Relacje z sesji.

Mamy problem z miejscówk± w zwi±zku z przysz³otygodniow± - 11. - sesj±. Lunara prawdopodobnie nie bêdzie, a do Abaddona zwala siê "ulubiony" wspó³lokator Alek. Je¿eli nie spotkamy siê wcze¶niej na WNS (zamykaj± o 21.00...), to mo¿e byæ ciê¿ko, panowie i panie... Jest nas trochê zbyt sporo jak na Piwnicê (zak³adaj±c, ¿e bêdzie kompletny sk³ad - z wy³±czeniem Lunara... i Leal). Co robimy? Dawajcie propozycje. Bo olanie sesji chyba w rachubê nie wchodzi

Ja proponujê zaatakowaæ chatkê Tromma, który najwyra¼niej chowa przed nami jak±¶ wielk±, 150-cio metrow± posiad³o¶æ Chichot Ewentualnie u Leal (Oliwa), je¿eli Leal bêdzie partycypowaæ i bêdzie mia³a wolne miejsce.

Czy kto¶ ma jakie¶ info n.t. naszego duo in crime? Czy chocia¿ Bodysnatcher! na pewno bêdzie na sesji?

Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #68 : Luty 12, 2011, 22:12:43 »

Od siebie dodam tyle, ¿e z racji planowanych odwiedzin w Estalii na pewno nie bêdê móg³ uczestniczyæ w najlbi¿szej sesji. Z tego co mi wiadomo, ¿adne si³y nie powstrzymuj± Bodysnatcher od uczestnictwa, wiêc mam nadziejê ¿e bêdzie, i mam te¿ nadziejê ¿e zadba by Pedro leg³ gdzie¶ w rozs±dnej odleg³o¶ci od pó³orków.
bodysnatcher!
Wtajemniczony kultu
**

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 113

« Odpowiedz #69 : Luty 12, 2011, 22:46:46 »

Taa, w najbli¿szym tygodniu meldujê siê na sesji bez w±tpienia. W czwartek mam zajêcia do 17.30, wiêc najwcze¶niej na 18; w pi±tek mogê wcze¶niej.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #70 : Luty 16, 2011, 14:37:00 »

Achtung, achtung! Jedenasta sesja za pasem, a my wci±¿ jeste¶my "bezdomni"... Tzn. mamy WNS, ale WNS posysa (tak, sesje do 21.00) Niezdecydowany Poza tym Leal odpada w pi±tek (za to ma czas np. w sobotê...) a chcia³em rozwi±zaæ kwestiê jej postaci... Bo to, ¿e Leal mija siê z nami w te pi±tki to jest na prawdê kawa³ nasty shit. Ja rozumiem, ¿e ona ma ¿ycie (serio), ale trzeba by to jako¶ zsynchronizowaæ z reszt± dru¿yny... albo "rozwi±zaæ" inaczej Mo¿e umówimy siê w sobotê? Czy u Bodysnatcher! sobota odpada? A co z reszt± ludzi? I kurde, dlaczego ja rozmawiam sam ze sob±? Halo! <wali g³ow± w ¶cianê i charczy>

Wypowiadaæ siê! Czy pasowa³aby wam sobota, i czy mamy jakie¶ inne miejsce poza WNS-em? Ja ze swojej strony proponowa³bym posiad³o¶æ Tromma, albo u Leal (je¿eli bêdzie miejsce, bo teoretyczna mo¿liwo¶æ istnieje).
Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #71 : Luty 16, 2011, 16:40:17 »

W pi±tek mam w tym tygodniu zajêcia od 18:30 do 19:00, potem jestem wolny. Generalnie w pi±tki bêdê wolny, bo te zajêcia bêdê mia³ tylko trzy razy w semestrze. Weekendy równie¿ mam wolne, chyba, ¿e najdzie mnie wena na licencjat

W tym tygodniu, jak widzicie, mogliby¶my spotkaæ siê mnie dopiero ko³o 20, wiêc w±tpiê, czy jest sens. Mo¿e przysz³e sesje jakie¶ u mnie, je¶li chce siê wam jechaæ na Chwarzno.

A mo¿e ochrzciliby¶my w koñcu piwnicê Jova?

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #72 : Luty 16, 2011, 17:16:18 »

Dawaæ t± piwnicê, zmie¶cimy siê. Na pewno nie bêdzie ciasno, jak ju¿ to przytulnie:D
bodysnatcher!
Wtajemniczony kultu
**

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 113

« Odpowiedz #73 : Luty 16, 2011, 17:54:09 »

Hej guys, ale jak Pedro wróci, to od przysz³ego tygodnia czy co¶ znowu mo¿emy chyba graæ na Oliwie. A w tym tygodniu, hm. No idea.

Dla mnie soboty jako regularny dzieñ cotygodniowej sesji odpadaj±, niestety. Czwartek/pi±tek/niedziela - ok. 
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #74 : Luty 16, 2011, 18:44:35 »

No dobra. To wygl±da tak. Sytuacja jest do¶æ patowa...

Czyli Leal w tym tygodniu znowu nie zagra. Okeeej...

Tromm mo¿e w pi±tek od 20.00. To jest bardzo, bardzo z³e. Bo zak³adaj±c, ¿e zaatakujemy Piwnicê (OK, tylko Tromm musi jutro podrzuciæ mi mebelki), to do której mo¿ecie tam kiblowaæ? 4 godziny? Albo pewnie krócej... No ludzie, to¿ to jeszcze gorzej ni¿ na WNS-ie  Niezdecydowany

Tromm - odno¶nie naszej pogawêdki z tematu Rangi na Forum - dodam Ci jeszcze rangê Zimne, martwe zw³oki, je¿eli nawalisz w tym tygodniu Jeste¶ potrzebny, bucu!

A tak poza tym, to przyznam, ¿e sam nie wiem, co robiæ  Niezdecydowany

Mo¿e niedziela? W pe³nym sk³adzie na WNS?

Hej guys, ale jak Pedro wróci, to od przysz³ego tygodnia czy co¶ znowu mo¿emy chyba graæ na Oliwie.

To wiemy.
Strony: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 13   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

umbercja no trzywahaty my-wery-world kotyteam