RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdańskiego

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Dead but dreaming

Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Terminarzyk spotkaĂą - Grupa MM  (Przeczytany 35114 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #90 : Luty 22, 2011, 09:54:46 »

Czwartek - od 18.30

PiÂątek, sobota, niedziela - pasuje, obojĂŞtnie o ktĂłrej

Najbardziej pasuje mi sobota.

Delial, w ten weekend nie moÂżesz wyjÂątkowo, czy bĂŞdzie tak juÂż forever i ever?
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #91 : Luty 22, 2011, 11:10:14 »

Ten weekend mam wyj¹tkowo zawalony (). Gdyby istnia³a taka koniecznoœÌ pewnie jakoœ bym wygospodarowa³ czas na sesjê w kolejne weekendy. Problem polega na tym, ¿e w Niedziele/Soboty - w któryœ z tych dni - robimy sobie próby z zespo³em, a nie chcia³bym wybieraÌ miêdzy jednym a drugiem, chcia³bym byÌ tu i tu : ) Dlatego preferuje pi¹tki.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #92 : Luty 22, 2011, 17:04:46 »

Proponujê, ¿eby za ka¿de 20 minut spóŸnienia zabieraÌ postaci jeden punkt szczêœcia

Tak. I w ten sposĂłb taki Tromm zostaÂłby na minusie jeÂżeli chodzi o liczbĂŞ PS (w koĂącu on i tak ma tylko 1 PS) WiĂŞc - kuszÂące, ale...

A odnoœnie terminu tegoœ spotkania. Ró¿owo to nie wygl¹da. Mamy wybór:

1. Gramy w pi¹tek (zak³adam, ¿e pasuje wiêkszoœci) - bez Leal. Powiem tylko tyle... jesteœcie zagubieni w mrocznej kopalni z pradawnych eonów. Gros z was jest ciê¿ko poharatana (ot... jakieœ pó³ dru¿yny). Czy to naprawdê m¹dre pozbawiaÌ was wsparcia militarnego w osobie Gabrielli? Jest ona jedn¹ z osób, która jest nietkniêta (niepokalana Chichot ) w kwestii ¯ywotnoœci.

2. Gramy w weekend - bez Deliala. A teraz think tank... Fanatyk ma wypalon¹ mêskoœÌ i 0 ¯ywotnoœci. Pomijam fakt, ¿e wzi¹³ siê na sposób i sabotuje grê poprzez przypieprzanie siê do anatomii moich potworów...

Dla mnie odpowiedÂź brzmi: neither, bo nie lubiĂŞ graĂŚ w uszczuplonym skÂładzie osobowym. Ale jeÂżeli i tak nam siĂŞ to zawsze zdarza... ProponujĂŞ zatem weekend. Soren poleÂży sobie na marach, w ciepeÂłku i spokoju, zregeneruje siĂŞ, a i we Âłbie mu siĂŞ przejaÂśni byĂŚ moÂże...

JeÂżeli pasuje to Bodysnatcher!. I Trommowi. I Ashowi.
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #93 : Luty 23, 2011, 13:11:32 »

Preferuje piÂątek.
RozjaÂśnianie w gÂłowie, przemilczĂŞ, in the name of greater good.
KorzystajÂąc z moÂżliwoÂści technicznych jakie daje bycie MG, zostaÂłem pozbawiony przy pomocy ognia i macek, - w sposĂłb znany tylko MG - swoich solkanowych atrybutĂłw mĂŞskoÂści. Moje mĂŞskie ego Gracza, nie pozwala mi na utratĂŞ tego atrybutu, wiĂŞc po konsultacji z MG, wydaje punkt przeznaczenia na odzyskanie My Precious:D
Tak wiĂŞc, niezÂłe jaja!
Przeznaczone jaja!
Jupi!

I pamiĂŞtajcie dzieci, spĂłjrzcie na upokorzonego solkanitĂŞ i zastanĂłwcie siĂŞ zanim w przyszÂłoÂści przyjdzie wam do gÂłowy krytykowaĂŚ anatomiĂŞ kreacji MG! BĂłjcie siĂŞ!:D
Tromm
Woj Chaosu

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #94 : Luty 23, 2011, 13:20:24 »

Oj, œwiùstwo, ale ciekawe, jak dejaizacja wp³ynie na Sorena. Powiedzia³bym, ¿e albo powinien spotulnieÌ i resztê ¿ycia spêdziÌ w kapliczce Ilmatera gdzieœ w najbardziej zasranym i zarzyganym zau³ku Athkatli albo do ogólnych dysfunkcji psychicznych powinna do³¹czyÌ zapiek³a mizoginia i jeszcze szerzej ni¿ dotychczas zakrojona nienawiœÌ do wszystkiego, co ¿ywe i p³odne Delajlal, go for it Chichot Przy odrobinie szczêœcia na nastêpnej sesji tworzysz kolejn¹ postaÌ - tym razem dla odmiany proponujê wychowan¹ w domu dziecka o zaostrzonym rygorze ofiarê zbiorowego gwa³tu analnego, która widzia³a, jak jej ojciec zabi³ matkê durszlakiem a potem sam powiesi³ siê na szaliku, który dzierga³ przez godzinê mamrocz¹c coœ pod nosem i obficie siê poc¹c, na co musia³ patrzeÌ jego zbrukany u progu ¿ycia syn, który dodatkowo ma kompleks, bo ma wklês³¹ klatê. Czy coœ.

Ile MG proponuje punktĂłw szaleĂąstwa na wejÂście? Chichot

Mi weekend pasuje, byle nie piÂątek rano.

PS: Mam nadziejĂŞ, Âże moje krasnoludzkie cojones sÂą jak byÂły, kiedy je ostatnio widziaÂłem?

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #95 : Luty 23, 2011, 13:24:34 »

wiĂŞc po konsultacji z MG, wydaje punkt przeznaczenia na odzyskanie My Precious:D

Hmmm... A co powiesz na drobnÂą alteracjĂŞ? ÂŻe np. w wyniku dziaÂłania niecnej aury Chaosu otaczajÂącej MackowatÂą BestiĂŞ jaja odrosÂły... ale Âże w innym miejscu? Zamiast dÂłoni na przykÂład, Âże teÂż litoÂściwie nie wspomnĂŞ o twarzy? Och, w koĂącu Mroczni Bogowie sÂą kapryÂśni Chichot

I pamiĂŞtajcie dzieci, spĂłjrzcie na upokorzonego solkanitĂŞ i zastanĂłwcie siĂŞ zanim w przyszÂłoÂści przyjdzie wam do gÂłowy krytykowaĂŚ anatomiĂŞ kreacji MG! BĂłjcie siĂŞ!:D

Delial - odwal siĂŞ. Jeszcze jeden taki przytyk i faktycznie bĂŞdĂŞ cenzurowaÂł twoje posty ZabrakÂło ci jaj, bo dostaÂłeÂś potĂŞÂżnego krytyka, a na tabelce krytykĂłw efekt wyszedÂł o jajach traktujÂący wÂłaÂśnie. A poniewaÂż to nie byÂł konwencjonalny cios, ale obraÂżenia od ognia, to uznaÂłem, Âże wypala ci jaja. Czego moÂżna siĂŞ byÂło spodziewaĂŚ, jak siĂŞ skacze w ogniste piekÂło, prosto w objĂŞcia potwora, niczym pieprzony kamikadze. Nie mĂłj problem, tylko luÂźna interpretacja mechaniki w ferworze walki.

PS: Mam nadziejĂŞ, Âże moje krasnoludzkie cojones sÂą jak byÂły, kiedy je ostatnio widziaÂłem?

PrzybÂądÂź na sesjĂŞ, to zobaczymy Na razie sÂą caÂłe. Ale za tabelki krytykĂłw nie odpowiadam Chichot
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #96 : Luty 24, 2011, 12:06:29 »

Czas w koĂącu ustaliĂŚ termin na ten tydzieĂą.

Ja mam "lajfa" w tym tygodniu (tak, zdarza siĂŞ) i nie ukrywam, Âże najdogodniejsza  byÂłaby niedziela wieczĂłr. Ewentualnie sobota. TeÂż wieczĂłr/póŸne popoÂłudnie. PiÂątek (raczej) nie wchodzi w grĂŞ.

Macie jakieÂś konkretne propozycje?
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #97 : Luty 25, 2011, 16:01:27 »

OgÂłaszam wszem i wobec, Âże mi i Bodysnatcher pasuje sobota, ok. 17.00. Niedziela, not so much. Co do miejsca spotkania - nora jest ponownie jak najbardziej dostĂŞpna. 
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #98 : Luty 25, 2011, 18:03:24 »

No dobra - czyli klasycznie. Sobota, ok. 17.00, albo na pĂŞtli, albo juÂż u Lunara. JeÂżeli nikt nie nawali (czyt. zaczniemy ok. 18.00), to moÂże pogramy chociaÂż do 0.00, hm? Mi tam pasuje nawet dÂłuÂżej, ale uzaleÂżniam to od was

Kto bĂŞdzie? ZakÂładam, Âże wszyscy minus jedna osoba? A co z rzeczonÂą osobÂą, czyli z Delialem?
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #99 : Luty 25, 2011, 21:10:08 »

A mnie nie bĂŞdzie, gdyÂż tak jak juÂż mĂłwiÂłem 189739746 razy (), nie mogĂŞ w ten weekend gdyÂż jestem zaje...zawalony.

Update:

Chuja, jednak bĂŞdĂŞ. MuszĂŞ Jovaen powkurwiaĂŚ. ÂŻartuje. RPG is a drug : )
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #100 : Luty 26, 2011, 14:26:37 »

A mnie nie bĂŞdzie, gdyÂż tak jak juÂż mĂłwiÂłem 189739746 razy (), nie mogĂŞ w ten weekend gdyÂż jestem zaje...zawalony.

Cytat: Delial (Rozmowa na G-G, godz. 14.23, 26.II.2011.)
lepiej, Âżeby mnie ktoÂś dzisiaj poskÂładaÂł bo bĂŞde ;]

No widzisz, ile warte sÂą te deklaracje... Czyli jednak dobrze, Âże siĂŞ upewniÂłem, bo jak widaĂŚ - plany zawsze mogÂą siĂŞ zmieniĂŚ Szkoda tylko, Âże do 20.00 -.- A potem co? Jak z Leal? ^^

Rolf: - Gabrielle jest zdrowa?
MG: - Tak, jest zdrowa.
Gabrielle: <mdleje>
MG: - No có¿, obra¿enia wewnêtrzne by³y jednak zbyt powa¿ne...

I tak co drugÂą sesjĂŞ! x_X W koÂło, Macieju, w koÂło!
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #101 : Marzec 01, 2011, 11:15:40 »

Jest taka opcja, ¿eby zagraÌ najbli¿sz¹ sesjê wyj¹tkowo wczeœnie, albo wyj¹tkowo póŸno?
Konkretniej - czwartek po poÂłudniu/wieczorem albo niedziela rano/poÂłudnie/popoÂłudnie/wieczĂłr?
bodysnatcher!
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #102 : Marzec 01, 2011, 15:03:48 »

W czwartek mogê tak od 18, niedzielê mam ca³¹ woln¹. I jak dla mnie, to w³aœnie niedziela jest lepsz¹ opcj¹ z tych dwóch.
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #103 : Marzec 01, 2011, 17:15:38 »

No wiĂŞc ja, tak jak wyÂżej napisaÂłem, tak samo Magda, Jovaen mĂłwiÂł, Âże pasuje mu to... a z smsĂłw, ktĂłre dzisiaj wysÂłaÂłem wynika, Âże:

-Czarek - raczej niedziela / ewentualnie czwartek od 18:30
-Leal - jak najbardziej czwartek/niedziela, zdecydowanie lepiej niÂż w piÂątek/sobotĂŞ
-Ash - niedziela odpada, czwartek okej, od 15:00
-Tromm - czwartek od 20:00 / niedziela caÂła
-Delial - czwartek/niedziela wieczĂłr teoretycznie tak, ale wolaÂłby piÂątek/sobotĂŞ wieczĂłr

Wygl¹da na to, ¿e w czwartek, na upartego, byliby wszyscy... tyle, ¿e póŸno (Tromm od 20:00, Duo od 18:30), niedziela pasuje wszystkim oprócz Asha...
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #104 : Marzec 01, 2011, 17:47:42 »

ZrĂłbmy tak, Âżeby wszyscy byli. Ostatnio zajebiÂście byÂło w peÂłnym skÂładzie:) A co z piÂątkiem i sobotÂą, nie rozpatrujemy tych opcji w ogĂłle? I czy jest coÂś co Ash moÂże zrobiĂŚ, Âżeby mĂłgÂł w niedzielĂŞ, czy absolutnie - no fucking way - ?
Strony: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

conworlder zmiany-2tia freeforall kotyteam umbercja