RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Koniec Mysiej Stra¿y  (Przeczytany 1847 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Micha³
Mistrz Celebrant
Wtajemniczony kultu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 187

« : Sierpieñ 10, 2011, 19:47:59 »

Osiemna¶cie sesji za nami, co tydzieñ od kwietnia, ³adny wynik. Czas jednak zrobiæ sobie przerwê. Od nastêpnego tygodnia z Szymonem i Jonaszem robimy sobie krótk± odskoczniê w Kiedy Rozum ¦pi, a potem planujê rozpocz±æ kampaniê w Dresden Files. Je¿eli kto¶ mia³by ochotê z nami zagraæ niech da znaæ.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #1 : Sierpieñ 11, 2011, 07:14:03 »

Mysia Stra¿ odchodzi w glorii chwa³y. Mam nadziejê, ¿e wasze nastêpne RPG-projekty przynios± tyle samo dumy RPG-UG i wszystkim jego cz³onkom.

Michale - jak pisa³em ongi¶ w Nowych ludziach w dru¿ynie, nowych pomys³ach na grê - z chêci± spróbowa³bym której¶ z tych indie-psycho-turbo-drama-RPG. Pewnie znalaz³oby siê jeszcze miejsce w dru¿ynie do Kiedy rozum ¶pi, co? Odpisz tutaj, albo na GG.

Daj  te¿ znaæ kiedy bêdê mia³ za³o¿yæ nowy dzia³ dla tej gry i og³osiæ przetarg na moderaturê nad nowym dzia³em.
Micha³
Mistrz Celebrant
Wtajemniczony kultu

Wiadomo¶ci: 187

« Odpowiedz #2 : Sierpieñ 11, 2011, 09:47:41 »

W sprawie Kiedy rozum ¶pi skontaktuj siê z Jonaszem (TensaiOni), bo on bêdzie to prowadzi³. Z mojej strony mogê podes³aæ Ci podrêcznik. Jedyne zastrze¿enie to to, ¿e chcemy bezwzglêdnie graæ co tydzieñ, wiêc je¿eli planujesz urlopy to sorry.

Co do dzia³u do Kiedy rozum ¶pi nie s±dzê ¿e bêdzie potrzebny, bo planujemy tylko kilka sesji, jako odpoczynek przed wiêksz± kampani± w Dresden Files. Do tego drugiego dzia³ za to z pewno¶ci± siê przyda, mo¿e byæ nawet i teraz.
TensaiOni
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 50

« Odpowiedz #3 : Sierpieñ 16, 2011, 15:20:16 »

Co do przyjêcia dodatkowego gracza to nie ma problemu, chocia¿ jest trochê jak Micha³ napisa³ - je¶li nie bêdziesz mia³ mo¿liwo¶ci grania co tydzieñ, to raczej nie da³o siê by ciebie wcisn±æ, szczególnie, ¿e nie bêdzie to jako¶ specjalnie d³uga kampania (pewnie kilka sesji max), wiêc opuszczenie nawet jednej sesji powoduje do¶æ du¿± stratê "fabularn±". Chocia¿ z drugiej strony, pewnie siê by da³o stworzyæ co¶ w rodzaju pó³-NPC'a, który nie pojawia³ by siê na ka¿dej sesji (szczególnie, ¿e podrêcznik podaje narracjê z g³ównym i pobocznymi protagonistami), chocia¿ to mo¿e tak bardziej na si³ê by by³o.

To jak bêdziesz chcia³, to zdob±d¼ podrêcznik od Micha³a, odpowiedz na 5 pytañ (czyli inaczej, stwórz postaæ) i pode¶lij do mnie albo jako¶ przez forum, albo na maila.

Pierwsza sesja bêdzie pewnie gdzie¶ na pocz±tku przysz³ego tygodnia, wiêc je¶li siê zdecydujesz stworzyæ postaæ, by³o by dobrze, ¿eby¶ wys³a³ j± przynajmniej dzieñ wcze¶niej, ¿ebym mia³ czas siê z ni± zaznajomiæ i wymy¶liæ jaki¶ fajny sposób ¿eby wple¶æ j± w fabu³ê.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

maro zmiany-2tia my-wery-world freeforall muzycznekoloseum