A w³a¶nie - je¶li ktokolwiek chcia³by mi pomóc zdobyæ 1000+ $ zapraszany jest na
tê stronê konkursow±Trzeba stworzyæ sobie konto, i oceniæ najlepiej wszystkie projekty w skali 1-5. Najlepiej daæ innym projektom max 3, a mojemu 5, ¿eby nie wzbudzaæ podejrzeñ
Mój projekt bêdzie wygl±da³ jak
ten obrazek z dodatkowym napisem ("All hail Princess Pinkamena Diane Pie!"), nazwa projekty "Princess Pie".
Mo¿ecie jeszcze ewentualnie zag³osowaæ na projekt nazwany "I watch it for..." gdzie bêd± dwa kucyki i napis "I watch it for the plot" (
tutaj wyja¶nienie o co w tym chodzi), ale nie jest to wymagane, bo podejrzewam, ¿e ten pierwszy projekt ma po prostu du¿o wiêksze szanse na wygranie ni¿ ten.
Wys³a³em jeszcze inne projekty (np. ten z czo³giem i napisem "My Little Panzer" w odpowiedniej stylizacji), ale zosta³ on odrzucony przez Hasbro, bo to nie jest sposób w jaki chcieli by oni promowaæ swoj± markê. Na pocieszenie, ludzie prowadz±cy t± stronê odpisali mi, ¿e pomimo tego, i¿ projekt zosta³ odrzucony przez Hasbro, by³ to prawdopodobnie naj¶mieszniejszy (a wiêc i najlepszy
) projekt nades³any do nich podczas tego konkursu!