Dziêki za opinie.
szkoda ¿e tylko jedna walka <Aldusa araby przerobi³y na kebap>
Bêdzie wiêcej. I bêdzie riplej z Arabusami, to chyba do¶æ oczywiste.
wszyscy siê dzisiaj starali <szkoda tyllko, ¿e Pawe³ wci±¿ bez domy¶lnej postaci>,
Pierwsze: prawda! Drugie: to siê zmieni, chyba ju¿ nawet na tej sesji. Ale tak w ogóle, to
Mi¶Haribo - zwa¿ywszy na fakt jak krótko z nami gra i jakie niewdziêczne dostaje ode mnie role - radzi sobie ca³kiem dobrze! <thumbs up!>
- to ja podchodzê do ma³ego pyzatego ch³opca z rudymi w³osami w szaliku jacy zazwyczaj rozdaj± gazety i kupujê jedn± od niego
- Jov: <gmera, gmera, gmera za plecami, poczym, wyci±ga GAZETÊ ALTDORFSK¡!!> pere³ka sesji !
starannie przyszykowana, na po¿ó³k³y, papierze - zawiera³a tre¶ci typowo gazeciane, w¶ród których musieli¶my szukaæ hintów "co", "gdzie" i "jak"
Tak, ta scena przejdzie do historii
RPG-UG.
Nie planowali¶my tego z
WhtMnk-iem! Powinni¶my tak¿e przerobiæ gazetê na wersjê cyfrow± i wrzuciæ j± na Forum - faktycznie, postara³em siê (nieskromnie), a i zawiera ona istotne hinty odno¶nie waszych dalszych dzia³añ. To tak tytu³em
Kronik...W ogóle ten kawa³ek gry w zdobytej przez Chaos stolicy Imperium mocno mnie sponiewiera³, a zw³aszcza tryumfalne skandowanie i trzymetrowi woje Chaosu, którym hardo stawili¶my czo³o.
"Ta-mur-khan! Ta-mur-khan! Ta-mur-khan!" i
Rome 64 C.E. Behemotha w tle... Mnie te¿ podoba³ siê ten motyw, i my¶lê, ¿e fajnie wyszed³.
Watch out for more Tamurkhan, to tak BTW!
Teraz druga sprawa...
Kto zaiwani³ mi mapê Znanego ¦wiata (na tym czarno-bia³ym wydruku)?! To materia³ Mistrza Gry. Bezwzglêdnie do zwrotu - takie zachowania od nastêpnych sesji nie bêd± tolerowane.