RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesja 08.09.2011 - Czcz±ce krew kap³anki-nimfomanki w ¶wi±tyni Shallyi  (Przeczytany 1677 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Tromm
Woj Chaosu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« : Wrzesieñ 08, 2011, 23:30:09 »

Ogólnie rzecz streszczaj±c: gruby rozpi¼dziel i jeszcze grubsze odkrycia w ¶wi±tyni Shallyi w Carroburgu, gdzie kap³anki-nimfomanki zbieraj± krew dla wampirzycy prze³o¿onej, która ma niema³e wtyki w wy¿szych sferach. Aldus zosta³ uwiedziony, pozbawiony przytomno¶ci i wielokrotnie zgwa³cony przez otumanione jakim¶ ¶wiñstwem uzdrowicielki oraz, choæ o tym nie wie, ¶wi±tynnego pos³ugacza. Magnus, Ulliana i Von Gleich równie¿ dostali siê w ich ³apy w celu wydrenowania ich z juchy. Ludviga prawie zabi³ ogrogêby s³ugus, któremu pó¼niej tê gêbê przemodelowa³a umiejêtnie zaaplikowana centralnie w czo³o tarcza Kaspara. Sprzedaj±cy wadliwe chao-konkokty dziad marnie skoñczy³ na miejskim bruku sprowadzony do poziomu jednookiego, wêdzonego na zielono baleronu, a Frita sterowa³a zdalnie szkieletem-wojownikiem. Aldus otrzyma³ 10 punktów na 10 za l±dowanie z telemarkiem po skoku ze ¶wi±tynnego muru i jednoczesne opierdalanie æwoków z samopomocy miejskiej. Kaspar stoczy³ zwyciêski bój z shallyitkami, z którymi nie za bardzo mia³ co robiæ z racji wieku i traum wynikaj±cych z podprysznicowych przej¶æ w wiêzieniu. Frita spali³a D³oñ Hildegardy po dywersyjno-sabota¿owej akcji Kaspara. Prawie zginêli¶my zagonieni w ciemny k±t przez wy¿sze okoliczno¶ci. Niemal rozstrzelano nas z pochowanych chyba w nogawicach pedalskich mundurów muszkietów podczas podburzania t³umu do ataku na posiad³o¶æ hrabiego.

Ogólnie seksualno-dewiacyjna atmosfera sesji da³a siê wszystkim we znaki - Kris wyrzuci³ 69 na k100, parskniêcia i histeryczne chichoty siê s³yszeæ da³o ilekroæ by³a mowa o "spuszczaniu", "ci±gniêciu", "popychaniu" i "wciskaniu", i to nie tylko nasze, mêskie, ale i Olgi, po której chyba najmniej siê w tej kwestii spodziewano.

Ogólnikuj±c - porz±dna, wype³niona akcj± sesyja, która po raz kolejny karze nam chwaliæ i piaæ na cze¶æ Kubonsa, który otrzyma³ równie¿ tytu³ Pierwszego Ortografa Starego ¦wiata za celne dygresje odno¶nie ohydnej pisowni.

Can't wait co bêdzie dalej, zw³aszcza, ¿e ogarn±³em ju¿ (po pó³torej roku?) jak siê awansuje Chichot

Dziêki wszystkim za grañsko, do zgadania!

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 16, 2011, 17:51:39 »

Cytat: ”Tromm”
Niemal rozstrzelano nas z pochowanych chyba w nogawicach pedalskich mundurów muszkietów

Jak siê nie s³ucha MG, to tak to jest... Wszyscy inni za³apali, com mówi³ – mianowicie, ¿e ci, co broni± dworu to strzelcy, estalijscy muszkieterzy-najmici... Z czym mieli stan±æ przeciwko t³uszczy? Z go³ymi d³oñmi? Z kajdankami? A mo¿e “Dowody osobiste, proszê”? Chichot

Ogólnie seksualno-dewiacyjna atmosfera sesji da³a siê wszystkim we znaki - Kris wyrzuci³ 69 na k100, parskniêcia i histeryczne chichoty siê s³yszeæ da³o ilekroæ by³a mowa o "spuszczaniu", "ci±gniêciu", "popychaniu" i "wciskaniu"

Za du¿o testosteronu lata³o w powietrzu. Trzeba mieæ granicê i ¶wiadomo¶æ, ¿e to nie fajne, lecz ¿e zaczynacie lamiæ... Co za du¿o to niezdrowo. Dyscyplina ma byæ. I bêdzie.

Dodam, ¿e nikogo poza wami termin “skrzy¿owane lance” nie ¶mieszy. Jest to zatem sprawa dla psychoanalityka, moi drodzy...

i to nie tylko nasze, mêskie, ale i Olgi, po której chyba najmniej siê w tej kwestii spodziewano.

Ja siê nie dziwiê. ¯eby zadawaæ siê z nami, trzeba mieæ nierówno pod sufitem, prawda? Chichot

ogarn±³em ju¿ (po pó³torej roku?) jak siê awansuje Chichot

Pewny¶? Ja nie by³bym tego taki pewien... -.-

...I kolejne 45 minut sesji minê³o... “Tromm, mo¿emy ju¿ zaczynaæ?”. Brak odpowiedzi, bo rzeczony wgapia siê jak mu³ w kartê. I ten killerski dialog:
Tromm: - To ja chcê podwy¿szyæ sobie WW.
MG: - Nie mo¿esz.
Tromm: - Ale ja chcê.

Ogólnie: Dziêki za relacjê. I za dobr± sesjê, tak¿e. Intryga ponownie siê zapêtli³a (wampiryczny kult krwi – czy tylko ja s±dzê, ¿e to fajny i o¿ywczy pomys³? ), a wy wybrnêli¶cie z opresji – mam nadziejê, ¿e dziêki temu przygoda ruszy, dostawszy nowego, porz±dnego kopa.

A na nastêpnej sesji... Czas na seksualno-dewiacyjne przygody w klasztorze... mêskim. Chichot

Let's be evil! Mwahahaha!
Hela
Akolita kultu
*

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 26

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 16, 2011, 20:53:51 »

Czas na seksualno-dewiacyjne przygody w klasztorze... mêskim. Chichot

w³a¶nie dlatego gram nizio³kiem
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 116

« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 17, 2011, 09:52:37 »

gada³em z Kub± - nizio³czy klasztor jest nastêpny.
Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 17, 2011, 14:00:03 »

<na melodiê "id¼cie w pokoju Chrystusa"> "G³oooOOOooowa mnieeEEEe napierdaaAAAAalaaaAAAA".

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kotyteam umbercja trzywahaty my-wery-world no