RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdańskiego

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Dead but dreaming

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sesja 08.09.2011 - CzczÂące krew kapÂłanki-nimfomanki w ÂświÂątyni Shallyi  (Przeczytany 1840 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tromm
Woj Chaosu

WAAAAGH!!!

« : Wrzesień 08, 2011, 23:30:09 »

Ogólnie rzecz streszczaj¹c: gruby rozpiŸdziel i jeszcze grubsze odkrycia w œwi¹tyni Shallyi w Carroburgu, gdzie kap³anki-nimfomanki zbieraj¹ krew dla wampirzycy prze³o¿onej, która ma niema³e wtyki w wy¿szych sferach. Aldus zosta³ uwiedziony, pozbawiony przytomnoœci i wielokrotnie zgwa³cony przez otumanione jakimœ œwiùstwem uzdrowicielki oraz, choÌ o tym nie wie, œwi¹tynnego pos³ugacza. Magnus, Ulliana i Von Gleich równie¿ dostali siê w ich ³apy w celu wydrenowania ich z juchy. Ludviga prawie zabi³ ogrogêby s³ugus, któremu póŸniej tê gêbê przemodelowa³a umiejêtnie zaaplikowana centralnie w czo³o tarcza Kaspara. Sprzedaj¹cy wadliwe chao-konkokty dziad marnie skoùczy³ na miejskim bruku sprowadzony do poziomu jednookiego, wêdzonego na zielono baleronu, a Frita sterowa³a zdalnie szkieletem-wojownikiem. Aldus otrzyma³ 10 punktów na 10 za l¹dowanie z telemarkiem po skoku ze œwi¹tynnego muru i jednoczesne opierdalanie Ìwoków z samopomocy miejskiej. Kaspar stoczy³ zwyciêski bój z shallyitkami, z którymi nie za bardzo mia³ co robiÌ z racji wieku i traum wynikaj¹cych z podprysznicowych przejœÌ w wiêzieniu. Frita spali³a D³où Hildegardy po dywersyjno-sabota¿owej akcji Kaspara. Prawie zginêliœmy zagonieni w ciemny k¹t przez wy¿sze okolicznoœci. Niemal rozstrzelano nas z pochowanych chyba w nogawicach pedalskich mundurów muszkietów podczas podburzania t³umu do ataku na posiad³oœÌ hrabiego.

OgĂłlnie seksualno-dewiacyjna atmosfera sesji daÂła siĂŞ wszystkim we znaki - Kris wyrzuciÂł 69 na k100, parskniĂŞcia i histeryczne chichoty siĂŞ sÂłyszeĂŚ daÂło ilekroĂŚ byÂła mowa o "spuszczaniu", "ciÂągniĂŞciu", "popychaniu" i "wciskaniu", i to nie tylko nasze, mĂŞskie, ale i Olgi, po ktĂłrej chyba najmniej siĂŞ w tej kwestii spodziewano.

Ogólnikuj¹c - porz¹dna, wype³niona akcj¹ sesyja, która po raz kolejny karze nam chwaliÌ i piaÌ na czeœÌ Kubonsa, który otrzyma³ równie¿ tytu³ Pierwszego Ortografa Starego Œwiata za celne dygresje odnoœnie ohydnej pisowni.

Can't wait co bêdzie dalej, zw³aszcza, ¿e ogarn¹³em ju¿ (po pó³torej roku?) jak siê awansuje Chichot

DziĂŞki wszystkim za graĂąsko, do zgadania!

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 16, 2011, 17:51:39 »

Cytat: ”Tromm”
Niemal rozstrzelano nas z pochowanych chyba w nogawicach pedalskich mundurĂłw muszkietĂłw

Jak siĂŞ nie sÂłucha MG, to tak to jest... Wszyscy inni zaÂłapali, com mĂłwiÂł – mianowicie, Âże ci, co broniÂą dworu to strzelcy, estalijscy muszkieterzy-najmici... Z czym mieli stan¹Ì przeciwko tÂłuszczy? Z goÂłymi dÂłoĂąmi? Z kajdankami? A moÂże “Dowody osobiste, proszĂŞ”? Chichot

OgĂłlnie seksualno-dewiacyjna atmosfera sesji daÂła siĂŞ wszystkim we znaki - Kris wyrzuciÂł 69 na k100, parskniĂŞcia i histeryczne chichoty siĂŞ sÂłyszeĂŚ daÂło ilekroĂŚ byÂła mowa o "spuszczaniu", "ciÂągniĂŞciu", "popychaniu" i "wciskaniu"

Za du¿o testosteronu lata³o w powietrzu. Trzeba mieÌ granicê i œwiadomoœÌ, ¿e to nie fajne, lecz ¿e zaczynacie lamiÌ... Co za du¿o to niezdrowo. Dyscyplina ma byÌ. I bêdzie.

Dodam, Âże nikogo poza wami termin “skrzyÂżowane lance” nie Âśmieszy. Jest to zatem sprawa dla psychoanalityka, moi drodzy...

i to nie tylko nasze, mĂŞskie, ale i Olgi, po ktĂłrej chyba najmniej siĂŞ w tej kwestii spodziewano.

Ja siĂŞ nie dziwiĂŞ. ÂŻeby zadawaĂŚ siĂŞ z nami, trzeba mieĂŚ nierĂłwno pod sufitem, prawda? Chichot

ogarn¹³em ju¿ (po pó³torej roku?) jak siê awansuje Chichot

PewnyÂś? Ja nie byÂłbym tego taki pewien... -.-

...I kolejne 45 minut sesji minĂŞÂło... “Tromm, moÂżemy juÂż zaczynaĂŚ?”. Brak odpowiedzi, bo rzeczony wgapia siĂŞ jak muÂł w kartĂŞ. I ten killerski dialog:
Tromm: - To ja chcĂŞ podwyÂższyĂŚ sobie WW.
MG: - Nie moÂżesz.
Tromm: - Ale ja chcĂŞ.

OgĂłlnie: DziĂŞki za relacjĂŞ. I za dobrÂą sesjĂŞ, takÂże. Intryga ponownie siĂŞ zapĂŞtliÂła (wampiryczny kult krwi – czy tylko ja sÂądzĂŞ, Âże to fajny i oÂżywczy pomysÂł? ), a wy wybrnĂŞliÂście z opresji – mam nadziejĂŞ, Âże dziĂŞki temu przygoda ruszy, dostawszy nowego, porzÂądnego kopa.

A na nastĂŞpnej sesji... Czas na seksualno-dewiacyjne przygody w klasztorze... mĂŞskim. Chichot

Let's be evil! Mwahahaha!
Hela
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2011, 20:53:51 »

Czas na seksualno-dewiacyjne przygody w klasztorze... mĂŞskim. Chichot

wÂłaÂśnie dlatego gram nizioÂłkiem
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 17, 2011, 09:52:37 »

gadaÂłem z KubÂą - nizioÂłczy klasztor jest nastĂŞpny.
Tromm
Woj Chaosu

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 17, 2011, 14:00:03 »

<na melodiĂŞ "idÂźcie w pokoju Chrystusa"> "GÂłoooOOOooowa mnieeEEEe napierdaaAAAAalaaaAAAA".

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

my-wery-world muzycznekoloseum no zmiany-2tia conworlder