RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdańskiego

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Dead but dreaming

Strony: [1] 2 3   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Wspó³praca z AKF "Sigmar"  (Przeczytany 7874 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« : Wrzesień 16, 2011, 17:17:23 »

Niedawno odezwaÂł siĂŞ do ich przedstawiciel - Dudekkss.

http://www.sigmar.ugu.pl/forum/index.php

Z tego, co siê dowiedzia³em, s¹ m³odsi od nas i z mniejsz¹ baz¹ userów, ale nie mniej ambitni. Ich prezes, poprzez Dudekkssa-a, przesy³a nam propozycjê wspó³pracy.

Mam co prawda doœÌ mgliste wyobra¿enie, jak mia³oby to wygl¹daÌ, ale wspar³em inicjatywê. Pod koniec wrzeœnia odbêdzie siê spotkanie organizacyjne "Sigmara", na które jesteœmy zaproszeni! Z tego powodu, chcia³bym stworzyÌ "Oficjaln¹ Delegacjê RPG-UG". Planujê wci¹gn¹Ì do niej (poza moi, oczywiœcie): Asha i RDO, gdy¿ obaj panowie maj¹ najwiêcej oleju w g³owie i ³eb na karku, i przez ten czas naszego istnienia udzielali mi silnego, merytorycznego wsparcia. Wiem, ¿e Ash zacznie zaraz jojczyÌ i siê stroszyÌ, ¿e "Nieee, bo nie", wiêc w³aœnie zaczynam go pacyfikowaÌ na GG... Ktoœ jeszcze chce do³¹czyÌ?

OczywiÂście, bĂŞdziemy broniĂŚ naszej niepodlegÂłoÂści i suwerennoÂści - od paÂździernika mam nadziejĂŞ ruszyĂŚ z nowym koksem tu i tam (tudzieÂż z kampaniÂą promocyjnÂą). LiczĂŞ, Âże nie bĂŞdzie odpÂływu userĂłw i porzucania RPG-UG, szczegĂłlnie, Âże jesteÂśmy przecieÂż "bardziej rozbudowani" i rĂłwnie fajni. (Kurde, sam zachĂŞcam was do secesji...).

Zdrowa konkurencja? A jak¿e! Z zachowaniem zasad d¿entelmeùskiej wspó³pracy? Tak¿e.

RPG-UG dalej bêdzie zajmowa³o siê tym, co nam wychodzi³o najlepiej, czyli organizacj¹ kolejnych œwietnych sesji RPG i posiedzeù planszówkowych - wszystko w naszej niepowtarzalnej rodzinnej atmosferze. (Wci¹¿ nie chcemy staÌ siê "drugim TIR-em").

MyÂślĂŞ, Âże Dudekkss - po przeczytaniu mojej odpowiedzi mailowej - mĂłgÂłby wypowiedzieĂŚ siĂŞ w tym temacie.

I liczĂŞ na wasze opinie w tej sprawie.
Ebonitowy_Ryszard
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 18, 2011, 16:44:31 »

1. OsobiÂście uwaÂżam, Âże AKF "Sigmar" doskonale wpisuje siĂŞ w czeredĂŞ psich synĂłw i matkojebcĂłw, gdyÂż nie zakoĂączyli z klasÂą konkursu fantastyka i spoÂłeczeĂąstwo. Zero wieÂści od organizatorĂłw, nie odpowiadajÂą na maile.

WieszczĂŞ, Âże za rok lub dwa wchÂłonie ich Entropia.

2. Ja typowaÂłbym do delegacji Tromma jeszcze jako przedstawicielstwo hejtu forumowego, czÂłowieka obdarzonego zdrowym rozsÂądkiem i mogÂącym przypierdoliĂŚ, jeÂśli sprawy wymknÂą siĂŞ spod kontroli.

3. MoÂżna by zastanowiĂŚ siĂŞ nad ustanowieniem sekcji Sigmar w ramach rpg ug
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 18, 2011, 18:51:02 »

MiaÂłem powiedzieĂŚ Âże jasne, mogĂŞ siĂŞ wybraĂŚ jeÂśli nie bĂŞdĂŞ miaÂł akurat nic ciekawszego do roboty. Ale potem przeczytaÂłem radosny post Grzesia i stwierdziÂłem, Âże lepiej bĂŞdzie chyba jak zacznĂŞ udawaĂŚ, Âże z RPG-UG to ja nie mam nic wspĂłlnego.

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Ebonitowy_Ryszard
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 19, 2011, 00:40:40 »

¿QuĂŠ?
Tromm
Woj Chaosu

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 19, 2011, 09:24:52 »

DziĂŞkujĂŞ najuprzejmiej za nominacjĂŞ, z chĂŞciÂą komuÂś przypierdolĂŞ.

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 19, 2011, 10:33:42 »

super! widzĂŞ, Âże z tematu zrobiÂły siĂŞ przygotowania do ustawki.
jak tak dalej pójdzie, to AKF "Sigmar" nie bêdzie mia³ ¿adnej szansy na wspó³pracê,
o ile nie udowodniÂą swej walecznoÂści na polu bitwy.
gz!
Veldrin
Mistrz Gry
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 19, 2011, 15:54:33 »

O delegacja siê zbiera... wybornie ja te¿ chcê do niej do³¹czyÌ jeœli jest wolne miejsce priesta...

My bullet punishes them all without distinction!
rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 19, 2011, 19:07:03 »

Wolne miejsce priesta? Jest.

OK. Zaklinacz, Ranger, Mag sÂą, BarbarzyĂąca jest, Priest jest. Krytycznie potrzebujemy ÂŁotrzyka ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Dudekkss
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 20, 2011, 21:08:50 »

Witam serdecznie

Zapraszam ponownie na nasze spotkanie 1 paÂździernika w Domu Studenta nr 11 na ul. ul. Chodkiewicza 14 [BrzeÂźno]. Godzina jeszcze nieznana, ale w razie czego na pewno poinformujĂŞ.
Na spotkaniu bĂŞdzie tylko zarzÂąd wiĂŞc nie bĂŞdziemy traciĂŚ czasu na zbĂŞdne duperele.

Zdrowa konkurencja? A jak¿e! Z zachowaniem zasad d¿entelmeùskiej wspó³pracy? Tak¿e.

I myÂślĂŞ, Âże nie trzeba nic dodawaĂŚ. MyÂślĂŞ, Âże na tym haÂśle bĂŞdziemy opierali nasze rozmowy w trakcie spotkania.
Co do samej wizji, mam nieoficjaln¹ i osobist¹ wizjê naszej mo¿liwej wspó³pracy. Ale nie chcê jeszcze jej og³aszaÌ. Jest jeszcze niedopracowana w 100 %, ale jakiœ pomys³ siê ju¿ kreuje.

1. OsobiÂście uwaÂżam, Âże AKF "Sigmar" doskonale wpisuje siĂŞ w czeredĂŞ psich synĂłw i matkojebcĂłw, gdyÂż nie zakoĂączyli z klasÂą konkursu fantastyka i spoÂłeczeĂąstwo. Zero wieÂści od organizatorĂłw, nie odpowiadajÂą na maile.
;[
O_o toÂż to nie Sigmar organizowaÂł ten konkurs. Tak czy siak mogĂŞ odezwaĂŚ siĂŞ do organizatorĂłw tego konkursu w celu przypomnienia jeÂśli kogoÂś to uszczĂŞÂśliwi.

Tromm
Woj Chaosu

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #9 : Wrzesień 21, 2011, 16:11:54 »

To tylko Jov, nie zwracaj uwagi

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 21, 2011, 18:42:09 »

Moi drodzy... Powierzy³em wam ten w¹tek w dobrej wierze i wyj¹tkowo nie pisa³em nic kontrowersyjnego. Jednak wy i tak zrobiliœcie tu niez³¹ wiochê.

Przypominam, Âże Forum RPG-UG jest forum otwartym i programowo zachowujemy nasze kwasy i hejt dla siebie.

"WydaÂło siĂŞ i poszÂło w Âświat" rzekÂła zrozpaczona matka...

Ebonitowy_Ryszardzie, wiesz Âże wielce ceniĂŞ TwojÂą osobĂŞ i wkÂład w nasze Forum. JednakowoÂż TwĂłj ciĂŞty, barokowy, sarmacki wrĂŞcz jĂŞzyk czasem ponosi CiĂŞ ciut za daleko. Nie znam sprawy, wiĂŞc nie bĂŞdĂŞ wyrokowaÂł, jednak jak pisaÂł Dudekkss - chyba moÂżna byÂło zaÂłatwiĂŚ sprawĂŞ tego konkursu inaczej.

2. Ja typowaÂłbym do delegacji Tromma jeszcze jako przedstawicielstwo hejtu forumowego, czÂłowieka obdarzonego zdrowym rozsÂądkiem i mogÂącym przypierdoliĂŚ, jeÂśli sprawy wymknÂą siĂŞ spod kontroli.

Mo¿na go wzi¹Ì... Bêdzie robi³ za... "intimidation". Ale na serio - rzeczony chyba siê nie obrazi, je¿eli stwierdzê, ¿e (z ró¿nych przyczyn) jest on jedn¹ z mniej ogarniêtych osob¹ na Forum (patrzcie na koniec tego posta)... Tak czy owak - jak chce, to zapraszamy Tromma. A teraz z naszej Delegacji zrobi³ siê ca³kiem spory plutonik.

MiaÂłem powiedzieĂŚ Âże jasne, mogĂŞ siĂŞ wybraĂŚ jeÂśli nie bĂŞdĂŞ miaÂł akurat nic ciekawszego do roboty. Ale potem przeczytaÂłem radosny post Grzesia i stwierdziÂłem, Âże lepiej bĂŞdzie chyba jak zacznĂŞ udawaĂŚ, Âże z RPG-UG to ja nie mam nic wspĂłlnego.

Nie obra¿aj siê i pójdŸ z nami (je¿eli znajdziesz czas). Ja te¿ siê za nich wstydzê, ale có¿ - trzeba z nimi ¿yÌ, z tymi userami niecnymi, o pogl¹dach ró¿nych i rozbuchanych. E pluribus unum - tak to siê mówi.

O delegacja siê zbiera... wybornie ja te¿ chcê do niej do³¹czyÌ jeœli jest wolne miejsce priesta...

JeÂżeli na serio (czujĂŞ w tym sarkazm, a Veldrin znany jest z sarkastycznego podejÂścia do spraw wszelakich ) - zapraszam. BĂŞdzie w koĂącu okazja poznaĂŚ siĂŞ "w realu".

Wolne miejsce priesta? Jest.

OK. Zaklinacz, Ranger, Mag sÂą, BarbarzyĂąca jest, Priest jest. Krytycznie potrzebujemy ÂŁotrzyka ;-)

A oÂświecisz mnie, kto w tym zestawieniu jest kim?

ÂŁotrzyk? To musi byĂŚ WhtMnk - dyÂżurny capoeirowiec i druÂżynowy asasyn.

To tylko Jov, nie zwracaj uwagi

To jest kwintesencja "trommowoÂści"... <facepalm> To Ebonitowy_Ryszard rzuciÂł te sÂłowa o "matkojebcach" etc...
Veldrin
Mistrz Gry
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 22, 2011, 09:57:59 »

Ja sarkastyczny... gdybym miaÂł uczucia, byÂłyby zranione..

Mi te¿ ten "Sigmar" podpad³... ale tu chodzi o Greater Good" wiêc pieczo³owicie od³o¿ê ten foch na bok - jakiœ termin najazdu zosta³ ju¿ wyznaczony?

My bullet punishes them all without distinction!
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #12 : Wrzesień 22, 2011, 13:14:43 »

Veldrinie: czytajcie a zrozumiecie!
Zapraszam ponownie na nasze spotkanie 1 paÂździernika w Domu Studenta nr 11 na ul. ul. Chodkiewicza 14

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Ebonitowy_Ryszard
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #13 : Wrzesień 22, 2011, 20:20:25 »

Z caÂłego serca przepraszam wszystkich przedstawicieli AKF "Sigmar" za sÂłowa powszechnie uwaÂżane za obelÂżywe.

Powodowa³a mn¹ z³oœÌ ze wzglêdu na zmarnowany czas i brak wikodinu.

Bardzo chêtnie nawi¹¿ê ka¿dego rodzaju wspó³pracê i oferujê swoj¹ przys³owiow¹ dupê na przys³owiowej srebrnej tacy za niewyparzony jêzor.
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 22, 2011, 21:45:14 »

DruÂżynowy ÂŁotrzyk jest skÂłonny wybraĂŚ siĂŞ na wyprawĂŞ, ale zobaczy jeszcze co i jak.
ew. jak bĂŞdÂą pupÂłapki, a nie przyjdĂŞ to Âślijcie tanka przodem : )
Strony: [1] 2 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

maro trzywahaty muzycznekoloseum freeforall no