Moi drodzy... Powierzy³em wam ten w¹tek w dobrej wierze i wyj¹tkowo nie pisa³em nic kontrowersyjnego. Jednak wy i tak zrobiliœcie tu niez³¹ wiochê.
Przypominam, Âże Forum
RPG-UG jest forum otwartym i programowo zachowujemy nasze kwasy i hejt dla siebie.
"WydaÂło siĂŞ i poszÂło w Âświat" rzekÂła zrozpaczona matka...

1. OsobiÂście uwaÂżam, Âże AKF "Sigmar" doskonale wpisuje siĂŞ w czeredĂŞ psich synĂłw i matkojebcĂłw, gdyÂż nie zakoĂączyli z klasÂą konkursu fantastyka i spoÂłeczeĂąstwo. Zero wieÂści od organizatorĂłw, nie odpowiadajÂą na maile.
Ebonitowy_Ryszardzie, wiesz Âże wielce ceniĂŞ TwojÂą osobĂŞ i wkÂład w nasze Forum. JednakowoÂż TwĂłj ciĂŞty, barokowy, sarmacki wrĂŞcz jĂŞzyk czasem ponosi CiĂŞ ciut za daleko.

Nie znam sprawy, wiĂŞc nie bĂŞdĂŞ wyrokowaÂł, jednak jak pisaÂł
Dudekkss - chyba moÂżna byÂło zaÂłatwiĂŚ sprawĂŞ tego konkursu inaczej.
2. Ja typowaÂłbym do delegacji Tromma jeszcze jako przedstawicielstwo hejtu forumowego, czÂłowieka obdarzonego zdrowym rozsÂądkiem i mogÂącym przypierdoliĂŚ, jeÂśli sprawy wymknÂą siĂŞ spod kontroli.
Mo¿na go wzi¹Ì... Bêdzie robi³ za... "
intimidation".

Ale na serio - rzeczony chyba siê nie obrazi, je¿eli stwierdzê, ¿e (z ró¿nych przyczyn) jest on jedn¹ z mniej ogarniêtych osob¹ na Forum (patrzcie na koniec tego posta)... Tak czy owak - jak chce, to zapraszamy
Tromma. A teraz z naszej
Delegacji zrobiÂł siĂŞ caÂłkiem spory plutonik.

MiaÂłem powiedzieĂŚ Âże jasne, mogĂŞ siĂŞ wybraĂŚ jeÂśli nie bĂŞdĂŞ miaÂł akurat nic ciekawszego do roboty. Ale potem przeczytaÂłem radosny post Grzesia i stwierdziÂłem, Âże lepiej bĂŞdzie chyba jak zacznĂŞ udawaĂŚ, Âże z RPG-UG to ja nie mam nic wspĂłlnego.
Nie obra¿aj siê i pójdŸ z nami (je¿eli znajdziesz czas). Ja te¿ siê za nich wstydzê, ale có¿ - trzeba z nimi ¿yÌ, z tymi userami niecnymi, o pogl¹dach ró¿nych i rozbuchanych.
E pluribus unum - tak to siĂŞ mĂłwi.
O delegacja siê zbiera... wybornie ja te¿ chcê do niej do³¹czyÌ jeœli jest wolne miejsce priesta...
JeÂżeli na serio (czujĂŞ w tym sarkazm, a
Veldrin znany jest z sarkastycznego podejÂścia do spraw wszelakich

) - zapraszam. BĂŞdzie w koĂącu okazja poznaĂŚ siĂŞ "w realu".

Wolne miejsce priesta? Jest.
OK. Zaklinacz, Ranger, Mag sÂą, BarbarzyĂąca jest, Priest jest. Krytycznie potrzebujemy ÂŁotrzyka ;-)
A oÂświecisz mnie, kto w tym zestawieniu jest kim?

ÂŁotrzyk? To musi byĂŚ
WhtMnk - dyÂżurny capoeirowiec i druÂżynowy asasyn.

To tylko Jov, nie zwracaj uwagi

To jest kwintesencja "trommowoÂści"... <facepalm> To
Ebonitowy_Ryszard rzuciÂł te sÂłowa o "matkojebcach" etc...