Moi drodzy... Powierzy³em wam ten w±tek w dobrej wierze i wyj±tkowo nie pisa³em nic kontrowersyjnego. Jednak wy i tak zrobili¶cie tu niez³± wiochê.
Przypominam, ¿e Forum
RPG-UG jest forum otwartym i programowo zachowujemy nasze kwasy i hejt dla siebie.
"Wyda³o siê i posz³o w ¶wiat" rzek³a zrozpaczona matka...
1. Osobi¶cie uwa¿am, ¿e AKF "Sigmar" doskonale wpisuje siê w czeredê psich synów i matkojebców, gdy¿ nie zakoñczyli z klas± konkursu fantastyka i spo³eczeñstwo. Zero wie¶ci od organizatorów, nie odpowiadaj± na maile.
Ebonitowy_Ryszardzie, wiesz ¿e wielce ceniê Twoj± osobê i wk³ad w nasze Forum. Jednakowo¿ Twój ciêty, barokowy, sarmacki wrêcz jêzyk czasem ponosi Ciê ciut za daleko.
Nie znam sprawy, wiêc nie bêdê wyrokowa³, jednak jak pisa³
Dudekkss - chyba mo¿na by³o za³atwiæ sprawê tego konkursu inaczej.
2. Ja typowa³bym do delegacji Tromma jeszcze jako przedstawicielstwo hejtu forumowego, cz³owieka obdarzonego zdrowym rozs±dkiem i mog±cym przypierdoliæ, je¶li sprawy wymkn± siê spod kontroli.
Mo¿na go wzi±æ... Bêdzie robi³ za... "
intimidation".
Ale na serio - rzeczony chyba siê nie obrazi, je¿eli stwierdzê, ¿e (z ró¿nych przyczyn) jest on jedn± z mniej ogarniêtych osob± na Forum (patrzcie na koniec tego posta)... Tak czy owak - jak chce, to zapraszamy
Tromma. A teraz z naszej
Delegacji zrobi³ siê ca³kiem spory plutonik.
Mia³em powiedzieæ ¿e jasne, mogê siê wybraæ je¶li nie bêdê mia³ akurat nic ciekawszego do roboty. Ale potem przeczyta³em radosny post Grzesia i stwierdzi³em, ¿e lepiej bêdzie chyba jak zacznê udawaæ, ¿e z RPG-UG to ja nie mam nic wspólnego.
Nie obra¿aj siê i pójd¼ z nami (je¿eli znajdziesz czas). Ja te¿ siê za nich wstydzê, ale có¿ - trzeba z nimi ¿yæ, z tymi userami niecnymi, o pogl±dach ró¿nych i rozbuchanych.
E pluribus unum - tak to siê mówi.
O delegacja siê zbiera... wybornie ja te¿ chcê do niej do³±czyæ je¶li jest wolne miejsce priesta...
Je¿eli na serio (czujê w tym sarkazm, a
Veldrin znany jest z sarkastycznego podej¶cia do spraw wszelakich
) - zapraszam. Bêdzie w koñcu okazja poznaæ siê "w realu".
Wolne miejsce priesta? Jest.
OK. Zaklinacz, Ranger, Mag s±, Barbarzyñca jest, Priest jest. Krytycznie potrzebujemy £otrzyka ;-)
A o¶wiecisz mnie, kto w tym zestawieniu jest kim?
£otrzyk? To musi byæ
WhtMnk - dy¿urny capoeirowiec i dru¿ynowy asasyn.
To tylko Jov, nie zwracaj uwagi
To jest kwintesencja "trommowo¶ci"... <facepalm> To
Ebonitowy_Ryszard rzuci³ te s³owa o "matkojebcach" etc...