RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: [1] 2 3   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wspó³praca z AKF "Sigmar"  (Przeczytany 7501 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« : Wrzesieñ 16, 2011, 17:17:23 »

Niedawno odezwa³ siê do ich przedstawiciel - Dudekkss.

http://www.sigmar.ugu.pl/forum/index.php

Z tego, co siê dowiedzia³em, s± m³odsi od nas i z mniejsz± baz± userów, ale nie mniej ambitni. Ich prezes, poprzez Dudekkssa-a, przesy³a nam propozycjê wspó³pracy.

Mam co prawda do¶æ mgliste wyobra¿enie, jak mia³oby to wygl±daæ, ale wspar³em inicjatywê. Pod koniec wrze¶nia odbêdzie siê spotkanie organizacyjne "Sigmara", na które jeste¶my zaproszeni! Z tego powodu, chcia³bym stworzyæ "Oficjaln± Delegacjê RPG-UG". Planujê wci±gn±æ do niej (poza moi, oczywi¶cie): Asha i RDO, gdy¿ obaj panowie maj± najwiêcej oleju w g³owie i ³eb na karku, i przez ten czas naszego istnienia udzielali mi silnego, merytorycznego wsparcia. Wiem, ¿e Ash zacznie zaraz jojczyæ i siê stroszyæ, ¿e "Nieee, bo nie", wiêc w³a¶nie zaczynam go pacyfikowaæ na GG... Kto¶ jeszcze chce do³±czyæ?

Oczywi¶cie, bêdziemy broniæ naszej niepodleg³o¶ci i suwerenno¶ci - od pa¼dziernika mam nadziejê ruszyæ z nowym koksem tu i tam (tudzie¿ z kampani± promocyjn±). Liczê, ¿e nie bêdzie odp³ywu userów i porzucania RPG-UG, szczególnie, ¿e jeste¶my przecie¿ "bardziej rozbudowani" i równie fajni. (Kurde, sam zachêcam was do secesji...).

Zdrowa konkurencja? A jak¿e! Z zachowaniem zasad d¿entelmeñskiej wspó³pracy? Tak¿e.

RPG-UG dalej bêdzie zajmowa³o siê tym, co nam wychodzi³o najlepiej, czyli organizacj± kolejnych ¶wietnych sesji RPG i posiedzeñ planszówkowych - wszystko w naszej niepowtarzalnej rodzinnej atmosferze. (Wci±¿ nie chcemy staæ siê "drugim TIR-em").

My¶lê, ¿e Dudekkss - po przeczytaniu mojej odpowiedzi mailowej - móg³by wypowiedzieæ siê w tym temacie.

I liczê na wasze opinie w tej sprawie.
Ebonitowy_Ryszard
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 24

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 18, 2011, 16:44:31 »

1. Osobi¶cie uwa¿am, ¿e AKF "Sigmar" doskonale wpisuje siê w czeredê psich synów i matkojebców, gdy¿ nie zakoñczyli z klas± konkursu fantastyka i spo³eczeñstwo. Zero wie¶ci od organizatorów, nie odpowiadaj± na maile.

Wieszczê, ¿e za rok lub dwa wch³onie ich Entropia.

2. Ja typowa³bym do delegacji Tromma jeszcze jako przedstawicielstwo hejtu forumowego, cz³owieka obdarzonego zdrowym rozs±dkiem i mog±cym przypierdoliæ, je¶li sprawy wymkn± siê spod kontroli.

3. Mo¿na by zastanowiæ siê nad ustanowieniem sekcji Sigmar w ramach rpg ug
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 154

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 18, 2011, 18:51:02 »

Mia³em powiedzieæ ¿e jasne, mogê siê wybraæ je¶li nie bêdê mia³ akurat nic ciekawszego do roboty. Ale potem przeczyta³em radosny post Grzesia i stwierdzi³em, ¿e lepiej bêdzie chyba jak zacznê udawaæ, ¿e z RPG-UG to ja nie mam nic wspólnego.

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Ebonitowy_Ryszard
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 19, 2011, 00:40:40 »

¿Qué?
Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 19, 2011, 09:24:52 »

Dziêkujê najuprzejmiej za nominacjê, z chêci± komu¶ przypierdolê.

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 116

« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 19, 2011, 10:33:42 »

super! widzê, ¿e z tematu zrobi³y siê przygotowania do ustawki.
jak tak dalej pójdzie, to AKF "Sigmar" nie bêdzie mia³ ¿adnej szansy na wspó³pracê,
o ile nie udowodni± swej waleczno¶ci na polu bitwy.
gz!
Veldrin
Mistrz Gry
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 17

« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 19, 2011, 15:54:33 »

O delegacja siê zbiera... wybornie ja te¿ chcê do niej do³±czyæ je¶li jest wolne miejsce priesta...

My bullet punishes them all without distinction!
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 311

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 19, 2011, 19:07:03 »

Wolne miejsce priesta? Jest.

OK. Zaklinacz, Ranger, Mag s±, Barbarzyñca jest, Priest jest. Krytycznie potrzebujemy £otrzyka ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Dudekkss
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 6

« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 20, 2011, 21:08:50 »

Witam serdecznie

Zapraszam ponownie na nasze spotkanie 1 pa¼dziernika w Domu Studenta nr 11 na ul. ul. Chodkiewicza 14 [Brze¼no]. Godzina jeszcze nieznana, ale w razie czego na pewno poinformujê.
Na spotkaniu bêdzie tylko zarz±d wiêc nie bêdziemy traciæ czasu na zbêdne duperele.

Zdrowa konkurencja? A jak¿e! Z zachowaniem zasad d¿entelmeñskiej wspó³pracy? Tak¿e.

I my¶lê, ¿e nie trzeba nic dodawaæ. My¶lê, ¿e na tym ha¶le bêdziemy opierali nasze rozmowy w trakcie spotkania.
Co do samej wizji, mam nieoficjaln± i osobist± wizjê naszej mo¿liwej wspó³pracy. Ale nie chcê jeszcze jej og³aszaæ. Jest jeszcze niedopracowana w 100 %, ale jaki¶ pomys³ siê ju¿ kreuje.

1. Osobi¶cie uwa¿am, ¿e AKF "Sigmar" doskonale wpisuje siê w czeredê psich synów i matkojebców, gdy¿ nie zakoñczyli z klas± konkursu fantastyka i spo³eczeñstwo. Zero wie¶ci od organizatorów, nie odpowiadaj± na maile.
;[
O_o to¿ to nie Sigmar organizowa³ ten konkurs. Tak czy siak mogê odezwaæ siê do organizatorów tego konkursu w celu przypomnienia je¶li kogo¶ to uszczê¶liwi.

Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 21, 2011, 16:11:54 »

To tylko Jov, nie zwracaj uwagi

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 21, 2011, 18:42:09 »

Moi drodzy... Powierzy³em wam ten w±tek w dobrej wierze i wyj±tkowo nie pisa³em nic kontrowersyjnego. Jednak wy i tak zrobili¶cie tu niez³± wiochê.

Przypominam, ¿e Forum RPG-UG jest forum otwartym i programowo zachowujemy nasze kwasy i hejt dla siebie.

"Wyda³o siê i posz³o w ¶wiat" rzek³a zrozpaczona matka...

Ebonitowy_Ryszardzie, wiesz ¿e wielce ceniê Twoj± osobê i wk³ad w nasze Forum. Jednakowo¿ Twój ciêty, barokowy, sarmacki wrêcz jêzyk czasem ponosi Ciê ciut za daleko. Nie znam sprawy, wiêc nie bêdê wyrokowa³, jednak jak pisa³ Dudekkss - chyba mo¿na by³o za³atwiæ sprawê tego konkursu inaczej.

2. Ja typowa³bym do delegacji Tromma jeszcze jako przedstawicielstwo hejtu forumowego, cz³owieka obdarzonego zdrowym rozs±dkiem i mog±cym przypierdoliæ, je¶li sprawy wymkn± siê spod kontroli.

Mo¿na go wzi±æ... Bêdzie robi³ za... "intimidation". Ale na serio - rzeczony chyba siê nie obrazi, je¿eli stwierdzê, ¿e (z ró¿nych przyczyn) jest on jedn± z mniej ogarniêtych osob± na Forum (patrzcie na koniec tego posta)... Tak czy owak - jak chce, to zapraszamy Tromma. A teraz z naszej Delegacji zrobi³ siê ca³kiem spory plutonik.

Mia³em powiedzieæ ¿e jasne, mogê siê wybraæ je¶li nie bêdê mia³ akurat nic ciekawszego do roboty. Ale potem przeczyta³em radosny post Grzesia i stwierdzi³em, ¿e lepiej bêdzie chyba jak zacznê udawaæ, ¿e z RPG-UG to ja nie mam nic wspólnego.

Nie obra¿aj siê i pójd¼ z nami (je¿eli znajdziesz czas). Ja te¿ siê za nich wstydzê, ale có¿ - trzeba z nimi ¿yæ, z tymi userami niecnymi, o pogl±dach ró¿nych i rozbuchanych. E pluribus unum - tak to siê mówi.

O delegacja siê zbiera... wybornie ja te¿ chcê do niej do³±czyæ je¶li jest wolne miejsce priesta...

Je¿eli na serio (czujê w tym sarkazm, a Veldrin znany jest z sarkastycznego podej¶cia do spraw wszelakich ) - zapraszam. Bêdzie w koñcu okazja poznaæ siê "w realu".

Wolne miejsce priesta? Jest.

OK. Zaklinacz, Ranger, Mag s±, Barbarzyñca jest, Priest jest. Krytycznie potrzebujemy £otrzyka ;-)

A o¶wiecisz mnie, kto w tym zestawieniu jest kim?

£otrzyk? To musi byæ WhtMnk - dy¿urny capoeirowiec i dru¿ynowy asasyn.

To tylko Jov, nie zwracaj uwagi

To jest kwintesencja "trommowo¶ci"... <facepalm> To Ebonitowy_Ryszard rzuci³ te s³owa o "matkojebcach" etc...
Veldrin
Mistrz Gry
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 17

« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 22, 2011, 09:57:59 »

Ja sarkastyczny... gdybym mia³ uczucia, by³yby zranione..

Mi te¿ ten "Sigmar" podpad³... ale tu chodzi o Greater Good" wiêc pieczo³owicie od³o¿ê ten foch na bok - jaki¶ termin najazdu zosta³ ju¿ wyznaczony?

My bullet punishes them all without distinction!
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 154

« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 22, 2011, 13:14:43 »

Veldrinie: czytajcie a zrozumiecie!
Zapraszam ponownie na nasze spotkanie 1 pa¼dziernika w Domu Studenta nr 11 na ul. ul. Chodkiewicza 14

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Ebonitowy_Ryszard
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 22, 2011, 20:20:25 »

Z ca³ego serca przepraszam wszystkich przedstawicieli AKF "Sigmar" za s³owa powszechnie uwa¿ane za obel¿ywe.

Powodowa³a mn± z³o¶æ ze wzglêdu na zmarnowany czas i brak wikodinu.

Bardzo chêtnie nawi±¿ê ka¿dego rodzaju wspó³pracê i oferujê swoj± przys³owiow± dupê na przys³owiowej srebrnej tacy za niewyparzony jêzor.
whtmnk
Mistrz Gry
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 116

« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 22, 2011, 21:45:14 »

Dru¿ynowy £otrzyk jest sk³onny wybraæ siê na wyprawê, ale zobaczy jeszcze co i jak.
ew. jak bêd± pup³apki, a nie przyjdê to ¶lijcie tanka przodem : )
Strony: [1] 2 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

trzywahaty maro no kotyteam freeforall