RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdańskiego

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Dead but dreaming

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Silence = Death - jedyna audycja metalowa w Radiu MORS  (Przeczytany 2320 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« : Grudzień 02, 2011, 18:38:55 »

...I to nasza audycja! Znaczy, moja i tromma.

Radio MORS przekÂłada siĂŞ na "Mega Otwarte Radio Studenckie". Jestem tam od roku, ale dopiero teraz moc piekielna wybuchÂła na antenie! Ze znaczÂącÂą pomocÂą tromma przepchnĂŞliÂśmy projekt audycji "Silence = Death". Projekt uzyskaÂł, nomen omen, bardzo pozytywne recenzje naszej Redaktor. Teraz antena tej rozgÂłoÂśni jest w rĂŞkach DiabÂła!

Informacje z naszej strony na Facebooku:

ZaÂłoÂżono: 01.XII.2011 r.

Data emisji: PiÂątki, godzina 21.00

Informacje:
Jedyna audycja metalowa w Radiu MORS - Mega Otwartym Radiu Studenckim UG! Tylko metal, punk, ekstrema i zero kompromisĂłw - CISZY w gÂłoÂśniku mĂłwimy "NIE!". \m/

Opis firmy:
Za sterami tegoÂż diabelstwa siedzÂą:
- Kuba "Jovaen" LubiĂąski zwany BrodÂą...
- ...i Maciek "tromm" Pawlak zwany BĂŞbnem

Opis:
Jak nas sÂłuchaĂŚ?

Na stronie http://www.mors.ug.edu.pl/ wejdÂź w zakÂładkĂŞ "SÂłuchaj". Do sÂłuchania audycji w Radiu MORS potrzebny bĂŞdzie Winamp i kodeki do pobrania wÂłaÂśnie z rubryki "SÂłuchaj".

Misja: Szerzenie Chaosu i nienawiÂści, wspieranie koncernĂłw produkujÂących aparaty sÂłuchowe.

Nagrody: Wieczyste potĂŞpienie!

NajbliÂższa audycja - juÂż w nastĂŞpny piÂątek, o godzinie 21.00! BĂŞdzie to nasza audycja "zerowa", czyli demko. BĂŞdzie o poczÂątkach black metalu, a wiĂŞc lata 80. MĂŞczyĂŚ was bĂŞdÂą: Bathory, Celtic Frost, Hellhammer, SarcĂłfago, Sodom, Venom.

Admin mówi: obecnoœÌ przy g³oœnikach - obowi¹zkowa!
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #1 : Grudzień 08, 2011, 19:42:10 »

Update: Gramy jutro, ale nie o 21.00, lecz o 22.00! Wtedy chcĂŞ mieĂŚ was przy gÂłoÂśnikach.

Zapraszam, w imieniu tromma i w³asnym. Nabijajcie nam s³uchalnoœÌ, piszcie komentarze po audycji na naszej stronie na Facebooku. \m/
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #2 : Grudzień 16, 2011, 13:31:29 »

PowtĂłrki naszych audycji: w kaÂżdÂą niedzielĂŞ, o 12.00. To dla tych, ktĂłrzy nie mogÂą sÂłuchaĂŚ nas w piÂątki o 22.00. ÂŚwiĂŞĂŚcie dzieĂą ÂświĂŞty, czczÂąc Âłomot ze mnÂą i z trommem \m/
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #3 : Grudzień 22, 2011, 19:47:34 »

http://www.facebook.com/pages/Silence-Death/301906776496489?sk=wall&filter=1

"Paramilitarne ÂŚwiĂŞta Specjalne" juÂż tu sÂą! Feel the X-Mas spirit, motherfuckers!

Kolejna nasza audycja narodziÂła siĂŞ byÂła, niczym cholerny Antyzbawiciel w ten ÂświÂąteczny czas, kopiÂąc kopytami i tchnÂąc smrodem siarki i zgnilizny.

Tradycyjnie ju¿ jutro (pi¹tek, 23.XII) o godzinie 22.00 us³yszycie nasz œwi¹teczno-noworoczny odcinek "Silence = Death". W programie - same niszcz¹ce mózg i poczytalnoœÌ kawa³ki, m.in.:
- "parodystyczny metal" (Cremaster, Kabanos);
- wykrĂŞcony death metal / grindcore (m.in. Anal Stench);
- klasyka (Lemmy!);
- szczypta punka;
- i wiele innych chorych kawaÂłkĂłw, ktĂłre wyszperali dla was wasi kvltowi redaktorzy ze swoich przepastnych archiwĂłw! Kto mĂłwiÂł, Âże MikoÂłaja nie ma? Jest, i to nawet w dwĂłch osobach - to Jovaen zwany BrodÂą i tromm zwany BĂŞbnem!

Nie obĂŞdzie siĂŞ takÂże bez paru dedykacji.

Gramy dÂłuÂżej! ZrobiliÂśmy dla was ok. 1.5 godziny materiaÂłu, toteÂż w piÂątek gramy do ok. 23.30, a powtĂłrkowa audycja w niedzielĂŞ leci wczeÂśniej niÂż zazwyczaj, tj. o 11.00!

Kto przy gÂłoÂśnikach tkwiĂŚ nie bĂŞdzie, temu niech bombki na choince chuj trzaÂśnie, a dzieci jego niech odwiedzi MikoÂłaj-Nekropedofil!
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Styczeń 10, 2012, 22:04:57 »

Polecam! JeÂśli nie dla muzyki, to jako kabaret z udziaÂłem Jova i Tromma. Urodzeni radiowcy, albo kabareciarze:D
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #5 : Styczeń 13, 2012, 19:47:34 »

Polecam! JeÂśli nie dla muzyki, to jako kabaret z udziaÂłem Jova i Tromma. Urodzeni radiowcy, albo kabareciarze:D

Nooo, jest to jakaÂś rekomendacja. Chichot

A tak poza tym: audycja ju¿ za 2 godziny! To bêdzie bardzo wyj¹tkowe wydanie "Silence = Death" - z goœciem specjalnym! Szczegó³y tutaj:
http://www.facebook.com/pages/Silence-Death/301906776496489?ref=ts

Zapraszamy
Jovaen i tromm \m/
rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #6 : Styczeń 16, 2012, 01:51:55 »

RDO approves! Ginga approves Polecam. Dobra audycja muzyczna, ciekawa, prezentowana muzyka fajna i mo¿na zawsze czegoœ siê dowiedzieÌ. Ja na przyk³ad po ostatniej audycji dowiedzia³em siê czym w ogóle jest Viking-metal i polubi³em kilka zespo³ów, których uprzednio nie zna³em lub prawie nie zna³em.

Fajni prezenterzy, fajna muzyka

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

trzywahaty zmiany-2tia conworlder my-wery-world maro