RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Silence = Death - jedyna audycja metalowa w Radiu MORS  (Przeczytany 2284 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« : Grudzieñ 02, 2011, 18:38:55 »

...I to nasza audycja! Znaczy, moja i tromma.

Radio MORS przek³ada siê na "Mega Otwarte Radio Studenckie". Jestem tam od roku, ale dopiero teraz moc piekielna wybuch³a na antenie! Ze znacz±c± pomoc± tromma przepchnêli¶my projekt audycji "Silence = Death". Projekt uzyska³, nomen omen, bardzo pozytywne recenzje naszej Redaktor. Teraz antena tej rozg³o¶ni jest w rêkach Diab³a!

Informacje z naszej strony na Facebooku:

Za³o¿ono: 01.XII.2011 r.

Data emisji: Pi±tki, godzina 21.00

Informacje:
Jedyna audycja metalowa w Radiu MORS - Mega Otwartym Radiu Studenckim UG! Tylko metal, punk, ekstrema i zero kompromisów - CISZY w g³o¶niku mówimy "NIE!". \m/

Opis firmy:
Za sterami tego¿ diabelstwa siedz±:
- Kuba "Jovaen" Lubiñski zwany Brod±...
- ...i Maciek "tromm" Pawlak zwany Bêbnem

Opis:
Jak nas s³uchaæ?

Na stronie http://www.mors.ug.edu.pl/ wejd¼ w zak³adkê "S³uchaj". Do s³uchania audycji w Radiu MORS potrzebny bêdzie Winamp i kodeki do pobrania w³a¶nie z rubryki "S³uchaj".

Misja: Szerzenie Chaosu i nienawi¶ci, wspieranie koncernów produkuj±cych aparaty s³uchowe.

Nagrody: Wieczyste potêpienie!

Najbli¿sza audycja - ju¿ w nastêpny pi±tek, o godzinie 21.00! Bêdzie to nasza audycja "zerowa", czyli demko. Bêdzie o pocz±tkach black metalu, a wiêc lata 80. Mêczyæ was bêd±: Bathory, Celtic Frost, Hellhammer, Sarcófago, Sodom, Venom.

Admin mówi: obecno¶æ przy g³o¶nikach - obowi±zkowa!
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #1 : Grudzieñ 08, 2011, 19:42:10 »

Update: Gramy jutro, ale nie o 21.00, lecz o 22.00! Wtedy chcê mieæ was przy g³o¶nikach.

Zapraszam, w imieniu tromma i w³asnym. Nabijajcie nam s³uchalno¶æ, piszcie komentarze po audycji na naszej stronie na Facebooku. \m/
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 16, 2011, 13:31:29 »

Powtórki naszych audycji: w ka¿d± niedzielê, o 12.00. To dla tych, którzy nie mog± s³uchaæ nas w pi±tki o 22.00. ¦wiêæcie dzieñ ¶wiêty, czcz±c ³omot ze mn± i z trommem \m/
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #3 : Grudzieñ 22, 2011, 19:47:34 »

http://www.facebook.com/pages/Silence-Death/301906776496489?sk=wall&filter=1

"Paramilitarne ¦wiêta Specjalne" ju¿ tu s±! Feel the X-Mas spirit, motherfuckers!

Kolejna nasza audycja narodzi³a siê by³a, niczym cholerny Antyzbawiciel w ten ¶wi±teczny czas, kopi±c kopytami i tchn±c smrodem siarki i zgnilizny.

Tradycyjnie ju¿ jutro (pi±tek, 23.XII) o godzinie 22.00 us³yszycie nasz ¶wi±teczno-noworoczny odcinek "Silence = Death". W programie - same niszcz±ce mózg i poczytalno¶æ kawa³ki, m.in.:
- "parodystyczny metal" (Cremaster, Kabanos);
- wykrêcony death metal / grindcore (m.in. Anal Stench);
- klasyka (Lemmy!);
- szczypta punka;
- i wiele innych chorych kawa³ków, które wyszperali dla was wasi kvltowi redaktorzy ze swoich przepastnych archiwów! Kto mówi³, ¿e Miko³aja nie ma? Jest, i to nawet w dwóch osobach - to Jovaen zwany Brod± i tromm zwany Bêbnem!

Nie obêdzie siê tak¿e bez paru dedykacji.

Gramy d³u¿ej! Zrobili¶my dla was ok. 1.5 godziny materia³u, tote¿ w pi±tek gramy do ok. 23.30, a powtórkowa audycja w niedzielê leci wcze¶niej ni¿ zazwyczaj, tj. o 11.00!

Kto przy g³o¶nikach tkwiæ nie bêdzie, temu niech bombki na choince chuj trza¶nie, a dzieci jego niech odwiedzi Miko³aj-Nekropedofil!
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 177

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 10, 2012, 22:04:57 »

Polecam! Je¶li nie dla muzyki, to jako kabaret z udzia³em Jova i Tromma. Urodzeni radiowcy, albo kabareciarze:D
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #5 : Styczeñ 13, 2012, 19:47:34 »

Polecam! Je¶li nie dla muzyki, to jako kabaret z udzia³em Jova i Tromma. Urodzeni radiowcy, albo kabareciarze:D

Nooo, jest to jaka¶ rekomendacja. Chichot

A tak poza tym: audycja ju¿ za 2 godziny! To bêdzie bardzo wyj±tkowe wydanie "Silence = Death" - z go¶ciem specjalnym! Szczegó³y tutaj:
http://www.facebook.com/pages/Silence-Death/301906776496489?ref=ts

Zapraszamy
Jovaen i tromm \m/
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 311

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #6 : Styczeñ 16, 2012, 01:51:55 »

RDO approves! Ginga approves Polecam. Dobra audycja muzyczna, ciekawa, prezentowana muzyka fajna i mo¿na zawsze czego¶ siê dowiedzieæ. Ja na przyk³ad po ostatniej audycji dowiedzia³em siê czym w ogóle jest Viking-metal i polubi³em kilka zespo³ów, których uprzednio nie zna³em lub prawie nie zna³em.

Fajni prezenterzy, fajna muzyka

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kotyteam no zmiany-2tia trzywahaty maro