RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: 1 [2] 3   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Mag Wst±pienie  (Przeczytany 6969 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
shg
Wtajemniczony kultu
**

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 150

« Odpowiedz #15 : Luty 16, 2012, 11:30:46 »

Super! Alex, nakrêcaj kole¿ankê.

Ja akurat mam fazê na robienie zakupów, wiêc zamówi³em komplet podrêcznik do maga. Czasu trochê ma³o na czytanie, ale postaram siê co¶ wygospodarowaæ i poznaæ owe aspekty.
BlizZ, mam nadziejê, ¿e nie liczysz na graczy zrodzonych z Paradoksu, którzy o Magu wiedz± wiêcej ni¿ najstarsi magowie. Ja wiem co nieco o Wampirze Maskaradzie, ale o Wst±pieniu niestety niewiele. Alex chyba tu te¿ nie jest ekspertem
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #16 : Luty 16, 2012, 19:39:24 »

<Jovaen lubi to>

Dobra robota, ch³opaki. Chichot

Je¿eli to nie wypali (mam jednak mocn± nadziejê, ¿e wypali ): to w najbli¿szym czasie mam nadziejê zasiliæ nasze nieco anemiczne szeregi du¿± dawk± ¶wie¿ej krwi - w grê wchodzi nawet pozyskanie 5 aktywnych userów. Ale to na razie plany.

A za Maga trzymam kciuki.
BlizZ
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 19

« Odpowiedz #17 : Luty 16, 2012, 21:12:01 »

Wow, jakby¶my mieli dwa podrêczniki do dyspozycji to by by³o ju¿ naprawdê na bogato Chichot Je¶li chodzi o najstarszych magów, to po pierwsze, uwa¿am ¿e jednak fajniej siê gra postaciami które id± od zera do bohatera a nie odwrotnie po drugie, rozwój postaci, rozwój wiedzy postaci i rozwój samo¶wiadomo¶ci stanowi± niejako sedno tej gry, a po trzecie, trochê z przymru¿eniem oka, ale na dobr± sprawê ca³kiem serio, twórcy zostawili wielgachn±, bia³± plamê na mapie magycznej metafizyki, wiêc bez dokupowania dodatkowych podrêczników ( o ile mo¿na je w ogóle gdzie¶ dostaæ ) trzeba zaufaæ wyobra¼ni MG Chichot

Btw, dziêki Jovaen za koordynacjê !
AlexRiven
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 64

« Odpowiedz #18 : Luty 22, 2012, 16:56:56 »

kole¿anka trochê zamula, da³em link do podrêcznika koledze który jest bardziej pewny, poczekajmy jeszcze do koñca tygodnia i mo¿e w przysz³ym by¶my siê jako¶ spotkali je¶li z tym koleg± wyjdzie.
BlizZ
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #19 : Luty 22, 2012, 19:23:45 »

A jak z lokalizacj± u was Panowie ? Ja teraz w Gdyni pomieszkujê, studiujê na Oliwie. Na dojazdy aktualnie preferujê SKM. A wasza aktywno¶æ ¿yciowa gdzie siê koncentruje ?
shg
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #20 : Luty 22, 2012, 21:35:56 »

Ja mieszkam na Che³mie. Pracujê na Osowej.
Dysponujê Czerwon± W³oszk±, wiêc dojechaæ mogê gdzie trzeba...
Je¶li mieliby¶my graæ w dni powszednie, to jako¶ po pracy (godzina do dobrania). Je¶li nie mamy miejsca (ja niestety nic nie mogê obecnie zaoferowaæ), mo¿na tradycyjnie WNS (tam zwykle gramy).
Je¶li w weekendy, to im bli¿ej Centrum, tym lepiej (Czerwona W³oszka za ko³nierz nie wylewa, ale nie jest to wielki problem).

Pozwolê sobie odpowiedzieæ za Alexa, ¿e mieszka na Oruni, ale na Oliwê do WNSu dzielnie komunikacj± doje¿d¿a.

Btw, niedawno dotar³ pakiet Magowych ksi±¿ek i co¶ tam zacz±³em przegl±daæ
BlizZ
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #21 : Luty 22, 2012, 21:42:40 »

W takim razie na pewno do Gdyni was nie bêdê ci±ga³. Jak siê zbierze trójka graczy to rozwa¿ymy strategicznie na spokojnie jak to ogarn±æ
BlizZ
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #22 : Maj 04, 2012, 18:21:33 »

Hej, kierujê to pytanie do osób zainteresowanych sesj± Maga - jak stoicie z czerwcem ? W sierpniu bêdê jecha³ na erasmusa, wiêc je¶li co¶ ma ruszyæ w tym roku, to raczej tylko w czerwcu, czerwcu/lipcu. Osobi¶cie koñczê sesjê pi przez drzwi w pierwszej dekadzie czerwca. Z obczyzny wracam za¶ na drugi semestr jakby co ; ) mo¿e jednak uda³oby nam siê zorganizowaæ jak±¶ ma³± kampaniê...
shg
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #23 : Maj 05, 2012, 15:33:05 »

Jestem na tak!
BlizZ
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #24 : Czerwiec 04, 2012, 18:42:41 »

Hej, do wszystkich zainteresowanych, proponujê zrobiæ spotkanie miêdzy 12 a 17 czerwca i wszystko obgadaæ. Nie ma co siê porywaæ na g³êbok± wodê ale my¶lê, ¿e mo¿na by by³o ogarn±æ jaki¶ prolog i wtedy w roku akademickim da³oby radê to kontynuowaæ. Odpowiednim miejscem wydaje siê kampus UG. Z racji, ¿e ci±gle ma³o kogo tu osobi¶cie znam, to za uszy zaci±gaæ nikogo nie bêdê, ale mam nadziejê ¿e docenicie te pó³torej minuty wysi³ku na napisanie tego wznios³ego przes³ania. Alternatyw± jest obgadanie tego przy krzepkim krasnoludzkim trunku, co z racji sympatii do trunków wszelakich wydaje siê pomys³em jeszcze bardziej trafionym czekam na odzew przebudzonych 
shg
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #25 : Czerwiec 04, 2012, 19:53:50 »

Hej.

Podany przez Ciebie termin muszê niestety trochê uszczupliæ.
14-go czerwca lecê na parê dni do Oslo. Natomiast 12 jest mecz Polski.
Z tego co poda³e¶ tylko 13 mi pasuje :/

Mam nadziejê, ¿e jeszcze jacy¶ przebudzeni siê znajd±, bo co¶ tu cicho sza - wszyscy ¶pi±...
BlizZ
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #26 : Czerwiec 05, 2012, 18:06:12 »

My¶lê, ¿e do koñca weekendu co¶ ustalimy. Termin jest taki orientacyjny, ja 11 mam ostatni egzamin, wiec od biedy 11 wieczorem te¿ móg³by byæ, ale nie wiem czy bêdê cokolwiek ogarnia³ po egzaminie. A 17 to te¿ orientacyjna data, bo koniec tygodnia, a jak to mówi±, czas ucieka, wieczno¶æ czeka ; ] napisa³em Alexowi na pw. Pozostajê pe³ny optymizmu, bo jestem tak wyposzczony je¶li chodzi o rpg, ¿e chyba bardziej siê nie da Chichot
AlexRiven
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 64

« Odpowiedz #27 : Czerwiec 06, 2012, 15:10:21 »

mi pasuje tylko przed godzin± 18, na 18 muszê zawsze gdzie¶ byæ
BlizZ
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #28 : Czerwiec 06, 2012, 18:46:10 »

To umówmy siê wstêpnie na 13stego, je¿eli macie jeszcze pomys³ na kogo¶ kto by³by zainteresowany to popytajcie. Ja mam na oku kilka osób, które potencjalnie mog³yby graæ, zobaczymy co z tego wyjdzie. Generalnie chcia³bym siê z wami spotkaæ ¿eby zobaczyæ z kim mam do czynienia Chichot
BlizZ
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #29 : Czerwiec 10, 2012, 12:42:33 »

To zaproponuj godzinê je¶li masz pó¼niej inne zobowi±zania AlexRiven. My¶lê, ¿e ten dzieñ bêdzie w porz±dku.
Strony: 1 [2] 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum freeforall maro trzywahaty kotyteam