RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Inwazja na Magnificon  (Przeczytany 1157 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 311

All hail The Emperor!

« : Styczeñ 15, 2012, 23:53:17 »

Owó¿ w dniach 14-15 kwietnia odbywa siê w Krakowie konwent mangowy "Magnificon". Kilka osób z naszej sekty wyrazi³o zainteresowanie wypraw± tam, kilka wyrazi³o ma³e zainteresowanie bo nie jara ich japoñszczyzna ;-) Co rozumiem ;-)

My¶l jest taka, z Trommem gadali¶my: robimy INWAZJÊ na Magnificon ;-)

Na ka¿dym konwencie anime jest tak, ¿e jest blok atrakcji nie-anime, a nawet nie-skupionych-wokó³-japoñszczyzny. Jakie¶ Warhammery, pottery, dracule, starwarsy, takie rzeczy. Czasem na ten temat dedykowane s± nawet 2+ sale ;-)

Na Hellconie, na którym by³em w pa¼dzierniku jedna z sal tematycznych nawet nazywa³a siê "Oko Grozy" (zaznajomionym z WH40K nazwa ta wyja¶niaæ powinna wszystko ;-) ). Na PAConie 2012 (na który wybieram siê za 5 dni) widzê w rozpisce mniej kreatywnie nazwan± salê "Warhammer room" ;-)

Moja my¶l jest taka, ¿e jedziemy SILN¡ GRUP¡ minumum 10 osób i proponujemy minimum 5 naszych punktów programu (jakie¶ sesje RPG, prelekcje o Warhammerach, panele o Space Marines, te klimaty ;-) ) . Najlepiej 25 osób i 15 punktów programu.

Jak nasza propozycja bêdzie du¿a i ciekawa, to monopolizujemy ca³± jedn± salê tematyczn± ;-) (i drug± do spania ;-) )

Marzy mi siê mobilizacja na tyle silna by uzasadnia³a wynajêcie dla nas ca³ego autobusu Gdañsk-Kraków. Lub wagonu kolejowego. Lub samolotu. Zmobilizowaæ te¿ chcê Sekcjê Japoñsk± Ko³a Badaczy Kultury z UG ;-) I niech AKF-Sigmar te¿ siê zmobilizuje!

==

No i oczywi¶cie w programie konwentu jest taka rzecz jak cosplay, którego najfajniejszym punktem (ha ha) bêd± moje wyg³upy na g³ównej scenie ;-) Co samo w sobie jest mega-atrakcj± ;-)

==

oczekujê odzewu ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 311

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #1 : Marzec 26, 2012, 23:27:12 »

Plan anulowany.

Magnificon zosta³ przeniesiony na "cholera wie kiedy".

Z reszt± ogólny poziom ba³aganu przy organizowaniu konwentów przez tzw. firmê Miohi sprawia, ¿e nie chce mi siê nic w zwi±zku z ich imprezami planowaæ ;-)

Plus: Kraków jest tak daleko, ¿e w³a¶ciwie to i tak jeszcze zanim siê ich poziom ba³aganu ujawni³... mi siê odechcia³o tam jechaæ ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum zmiany-2tia conworlder maro kotyteam