RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: [1] 2   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: sesja 6  (Przeczytany 5453 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 36

Grour !

« : Luty 24, 2012, 20:32:44 »

Maciek wraca w przysz³ym tygodniu, ale przysz³y weekend mam chyba zajêty. ok 18 marca wyje¿d¿am na 2 tygodnie, wiêc proponuje sesje odstawiæ np:

10 marca (sobota) (nie wiem jeszcze gdzie, czekam na propozycje)

Sesja w mam nadzieje 3 osobowej dru¿ynie, w czasie sesji mam nadzieje za³atwiæ sprawe  spotkania z Mnemoniuszem oraz konsultacji w ¦wi±tyni i w miêdzyczasie jakie¶ mordobicie czy dwa uskuteczniæ, jakie¶ trupy czy co¶, ¿eby nudno nie by³o

Chcia³bym te¿ w miarê mo¿liwo¶ci ograniczyæ czas na sesji na jakie¶ tam targi i zakupy, dlatego proszê tego typu interesy potajemnie miêdzy sob± konsultowaæ i przed sesj± do mnie na jakie¶ tam PW czy GG  pisaæ.

Mordeci i Dragan dostaj± za ich sesje - po 500 EXP, 2 punkty infamii i 2 punkty korupcji

Mordeci dosta³ zabawkê i zmutowa³, Dragan chyba jeszcze nie przekroczy³ magicznego progu. Gdyby Mordeci by³ jednak niezadowolony ze swojego obecnego wygl±du mo¿emy podyskutowaæ nad zmianami w obecnym wygl±dzie. W sumie dobrze by by³o, gdyby Mordeci siê zastanowi³ nad zmianami w swoim obecnym wygl±dzie i tym, jak wp³ynie to na jego ¿ycie i w ogóle. Od modyfikacji w zbroi zaczynaj±c

Gdybym lepiej pozna³ Dragana te¿ by³o by fajnie - pode¶lij mi co masz

Bogowie pomagaj± tym, którzy pomagaj± sobie sami...
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 311

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #1 : Luty 24, 2012, 20:58:45 »

10 marca? OK ;-) Mozna u mnie ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Deval
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 32

« Odpowiedz #2 : Luty 25, 2012, 17:02:47 »

wiêc proponuje sesje odstawiæ np: 10 marca (sobota) (nie wiem jeszcze gdzie, czekam na propozycje)
Mi pasuje czasowo. Miejscowo - miejsce jest u mnie te¿, u Rdo te¿ pasuje.

Mordeci dosta³ zabawkê i zmutowa³, Dragan chyba jeszcze nie przekroczy³ magicznego progu. Gdyby Mordeci by³ jednak niezadowolony ze swojego obecnego wygl±du mo¿emy podyskutowaæ nad zmianami w obecnym wygl±dzie. W sumie dobrze by by³o, gdyby Mordeci siê zastanowi³ nad zmianami w swoim obecnym wygl±dzie i tym, jak wp³ynie to na jego ¿ycie i w ogóle. Od modyfikacji w zbroi zaczynaj±c
Dla technika r±k/macek/chwytaków i oczu nigdy za wiele ;] A priorytet - zmodyfikowaæ zbrojê. I mutacja choæ widoczna to bardzo przydatna (w RL ile razy by siê przyda³a  ), choæ do wykorzystania w pe³ni trzeba bêdzie talenty wykupiæ i zawsze mog³a byæ gorsza.

“Chaos is a name for any order that produces confusion in our minds.” George Santayana
Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« Odpowiedz #3 : Luty 26, 2012, 18:14:55 »

Acha, Deval => zapomnia³em ci jeszcze powiedzieæ, i¿ logicznym jest, ¿e twoja nowa zabawka dodaje ci jeden punkt pancerza na koñczynie do której siê aktualnie przyssa³a w koñcu to spora warstwa dziwnej materii broni±ca twoje kruche ludzkie cia³ko przed obra¿eniami.
Jakby¶ mia³ chwilke czasu, móg³by¶ rzuciæ statystyki swojej postaci i liste swojego sprzêtu i uzbrojenia obecnego i zdobycznego i w ogóle ( mo¿e jaki¶ nowy temat) co wasza dru¿yna ma w posiadaniu - najchêtniej obarczy³ bym tym ciebie, bo z racji wykszta³cenia jeste¶ w dru¿ynie najdok³adniejszy i najbli¿ej ci do ksiêgowego, jak i twoja postaæ z racji pochodzenia najwiêksze ma umiejêtno¶ci w dbaniu i katalogowaniu sprzêtu i w³asno¶ci waszych. Niech cie prorok oficjalnie uczyni "mistzrem arsena³u" imperium waszego czy co¶

rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #4 : Luty 26, 2012, 22:36:54 »

Prorok oficjalnie nadaje Mordeciemu kolejny tytu³ honorowy, "Mistrz Arsena³u".

BTW: Jovaen, jaki nadaæ tytu³ honorowy Twojej postaci? Bo Devala postaci ju¿ trochê tytu³ów nada³em, a Tobie chyba jeszcze ¿adnego ;-)

Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« Odpowiedz #5 : Marzec 07, 2012, 14:14:55 »

Dobra, to wracaj±c do tematu, gramy w tê sobotê u RDO. Deval poinformowa³ mnie i¿ prawdopodobnie zwerbowa³ 4 gracza. Pytanie, co z Joavenem, bo co¶ siê tu nie odzywa? bêdziesz waæpan?

Gramy u RDO o 16, pasuje?

rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #6 : Marzec 07, 2012, 18:32:15 »

Nic nie wiem o ¿adnym czwartym graczu i w³a¶ciwie to muszê przyznaæ, ¿e (ktokolwiek to jest) nie podoba mi siê za bardzo fakt, ¿e jest to ustalane bez mojego udzia³u. Nie to, ¿ebym by³ przeciw zapraszaniu czwartego gracza, ale cholera nikt mnie nawet o zdanie nie zapyta³!

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #7 : Marzec 07, 2012, 19:18:06 »

BTW: Jovaen, jaki nadaæ tytu³ honorowy Twojej postaci? Bo Devala postaci ju¿ trochê tytu³ów nada³em, a Tobie chyba jeszcze ¿adnego ;-)

Ten Który Oczy¶ci ¦wiêt± Ziemiê Imperium w Ogniu Chaosu. Chichot Wierny s³uga Imperatora, aktualnie po tej dobrej stronie mocy.

Bestyj - mnie ten termin pasuje.

rdo - kwestia nowego gracza to ¿adne nowum przecie¿, ju¿ od jakiego¶ czasu Deval o tym wspomina. Popieram inicjatywê. ¯eby by³o zabawniej... £ukasz, dobry kumpel mój i whtmnk-a równie¿ by³by chêtny na grê. Gada³em z nim wczoraj. Móg³by przyj¶æ ju¿ 10 marca. Szlachetny ów cz³ek jest mocno obeznany z settingiem i klimatem, no i nie strzela fochów, jak... pewne psioniczki. Rêczê za niego. Bierzemy go? Mo¿emy mieæ w najmniejszym wypadku - 3 ludzi w dru¿ynie, a w najwiêkszym - 5. To dobre liczby moim zdaniem (a i tak na pewno bêdzie tego mniej).
Deval
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #8 : Marzec 09, 2012, 12:51:09 »

Witam. Czy da³o by siê zmieniæ lokalizacje na Olszynkê? Kwestia ta tak pó¼no wynik³a, bo dzi¶ (pt) w sumie zosta³em postawiony przed pewnymi faktami dokonanymi i s± na mnie naciski, ¿ebym domu pilnowa³ (brat do W³adys³awowa pojecha³ dzi¶ z prawienarzeczon±, rodzice do Warszawy musz± na dwa dni, a u s±siada kto¶ "ogo³oci³" dom). Je¿eli bêdzie zgoda i potwierdzenie wszystkich do jutra - to wtedy zapraszam do mnie (samochodem dysponujê, wiêc ludzi z "rynku" bez problemu mogê "zgarn±æ").

“Chaos is a name for any order that produces confusion in our minds.” George Santayana
Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« Odpowiedz #9 : Marzec 09, 2012, 13:27:33 »

Acha no jak si³a wy¿sza, to proponuje przenie¶æ siê na Olszynkê.

Deval
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #10 : Marzec 09, 2012, 13:49:19 »

Maciej check
Jakub check
Krzysztof check
Tomasz check
Teraz tylko ustaliæ a) dok³adn± godzinê b) kto kogo i gdzie "zwija po drodze".

rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #11 : Marzec 09, 2012, 14:56:34 »

Super. Jak siê zbierzemy w komplecie, fajna sesja mo¿e wyj¶æ ;-)

Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« Odpowiedz #12 : Marzec 09, 2012, 20:43:24 »

to ja proponuje sie zebraæ tam gdzie ostatnio mnie odbierano - ko³o rynku, ko³o salonu citroena, mapka w poprzednim temacie. Ja proponuje 15 30 zbiórkê, to jak dojedziemy, to akurat o 16 zaczniemy

Deval
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #13 : Marzec 10, 2012, 14:34:45 »

Tomek bêdzie na miejscu, z Jakubem siê jeszcze próbujê skontaktowaæ a Maciej was po drodze "zgarnie".

rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #14 : Marzec 10, 2012, 23:18:35 »

Surprisingly: We're still alive!

BTW: Deval: czy mi siê wydaje, czy masz za sob± najwiêcej sesji jak dot±d?

Bestyj: zeskanuj/sfotografuj nasz PAKT.

Jovaen: ¿a³uj. Zrobili¶my du¿y krok do przodu. A nawet ze trzy. Bo zarekrutowali¶my z 1.5 tysi±ca ludzi (i inne stwory), ugadali¶my siê z Mnemoniuszem i wbili¶my siê do ¶wi±tyni. Chyba (?) mo¿emy przyj±æ ¿e Twoja postaæ jest z nami.

Dru¿yno: na sesji zrobi³em Wam dwa zdjêcia dokumentuj±ce ¿e sesja mia³a miejsce; Wrzuciæ w internety?

Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

no maro zmiany-2tia my-wery-world conworlder