RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdańskiego

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Dead but dreaming

Strony: [1] 2   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: sesja 6  (Przeczytany 5639 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« : Luty 24, 2012, 20:32:44 »

Maciek wraca w przyszÂłym tygodniu, ale przyszÂły weekend mam chyba zajĂŞty. ok 18 marca wyjeÂżdÂżam na 2 tygodnie, wiĂŞc proponuje sesje odstawiĂŚ np:

10 marca (sobota) (nie wiem jeszcze gdzie, czekam na propozycje)

Sesja w mam nadzieje 3 osobowej druÂżynie, w czasie sesji mam nadzieje zaÂłatwiĂŚ sprawe  spotkania z Mnemoniuszem oraz konsultacji w ÂŚwiÂątyni i w miĂŞdzyczasie jakieÂś mordobicie czy dwa uskuteczniĂŚ, jakieÂś trupy czy coÂś, Âżeby nudno nie byÂło

ChciaÂłbym teÂż w miarĂŞ moÂżliwoÂści ograniczyĂŚ czas na sesji na jakieÂś tam targi i zakupy, dlatego proszĂŞ tego typu interesy potajemnie miĂŞdzy sobÂą konsultowaĂŚ i przed sesjÂą do mnie na jakieÂś tam PW czy GG  pisaĂŚ.

Mordeci i Dragan dostajÂą za ich sesje - po 500 EXP, 2 punkty infamii i 2 punkty korupcji

Mordeci dostaÂł zabawkĂŞ i zmutowaÂł, Dragan chyba jeszcze nie przekroczyÂł magicznego progu. Gdyby Mordeci byÂł jednak niezadowolony ze swojego obecnego wyglÂądu moÂżemy podyskutowaĂŚ nad zmianami w obecnym wyglÂądzie. W sumie dobrze by byÂło, gdyby Mordeci siĂŞ zastanowiÂł nad zmianami w swoim obecnym wyglÂądzie i tym, jak wpÂłynie to na jego Âżycie i w ogĂłle. Od modyfikacji w zbroi zaczynajÂąc

Gdybym lepiej poznaÂł Dragana teÂż byÂło by fajnie - podeÂślij mi co masz

Bogowie pomagajÂą tym, ktĂłrzy pomagajÂą sobie sami...
rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #1 : Luty 24, 2012, 20:58:45 »

10 marca? OK ;-) Mozna u mnie ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Deval
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #2 : Luty 25, 2012, 17:02:47 »

wiĂŞc proponuje sesje odstawiĂŚ np: 10 marca (sobota) (nie wiem jeszcze gdzie, czekam na propozycje)
Mi pasuje czasowo. Miejscowo - miejsce jest u mnie teÂż, u Rdo teÂż pasuje.

Mordeci dostaÂł zabawkĂŞ i zmutowaÂł, Dragan chyba jeszcze nie przekroczyÂł magicznego progu. Gdyby Mordeci byÂł jednak niezadowolony ze swojego obecnego wyglÂądu moÂżemy podyskutowaĂŚ nad zmianami w obecnym wyglÂądzie. W sumie dobrze by byÂło, gdyby Mordeci siĂŞ zastanowiÂł nad zmianami w swoim obecnym wyglÂądzie i tym, jak wpÂłynie to na jego Âżycie i w ogĂłle. Od modyfikacji w zbroi zaczynajÂąc
Dla technika rÂąk/macek/chwytakĂłw i oczu nigdy za wiele ;] A priorytet - zmodyfikowaĂŚ zbrojĂŞ. I mutacja choĂŚ widoczna to bardzo przydatna (w RL ile razy by siĂŞ przydaÂła  ), choĂŚ do wykorzystania w peÂłni trzeba bĂŞdzie talenty wykupiĂŚ i zawsze mogÂła byĂŚ gorsza.

“Chaos is a name for any order that produces confusion in our minds.” George Santayana
Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« Odpowiedz #3 : Luty 26, 2012, 18:14:55 »

Acha, Deval => zapomniaÂłem ci jeszcze powiedzieĂŚ, iÂż logicznym jest, Âże twoja nowa zabawka dodaje ci jeden punkt pancerza na koĂączynie do ktĂłrej siĂŞ aktualnie przyssaÂła w koĂącu to spora warstwa dziwnej materii broniÂąca twoje kruche ludzkie ciaÂłko przed obraÂżeniami.
JakbyÂś miaÂł chwilke czasu, mĂłgÂłbyÂś rzuciĂŚ statystyki swojej postaci i liste swojego sprzĂŞtu i uzbrojenia obecnego i zdobycznego i w ogĂłle ( moÂże jakiÂś nowy temat) co wasza druÂżyna ma w posiadaniu - najchĂŞtniej obarczyÂł bym tym ciebie, bo z racji wyksztaÂłcenia jesteÂś w druÂżynie najdokÂładniejszy i najbliÂżej ci do ksiĂŞgowego, jak i twoja postaĂŚ z racji pochodzenia najwiĂŞksze ma umiejĂŞtnoÂści w dbaniu i katalogowaniu sprzĂŞtu i wÂłasnoÂści waszych. Niech cie prorok oficjalnie uczyni "mistzrem arsenaÂłu" imperium waszego czy coÂś

rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #4 : Luty 26, 2012, 22:36:54 »

Prorok oficjalnie nadaje Mordeciemu kolejny tytuÂł honorowy, "Mistrz ArsenaÂłu".

BTW: Jovaen, jaki nadaÌ tytu³ honorowy Twojej postaci? Bo Devala postaci ju¿ trochê tytu³ów nada³em, a Tobie chyba jeszcze ¿adnego ;-)

Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« Odpowiedz #5 : Marzec 07, 2012, 14:14:55 »

Dobra, to wracajÂąc do tematu, gramy w tĂŞ sobotĂŞ u RDO. Deval poinformowaÂł mnie iÂż prawdopodobnie zwerbowaÂł 4 gracza. Pytanie, co z Joavenem, bo coÂś siĂŞ tu nie odzywa? bĂŞdziesz waĂŚpan?

Gramy u RDO o 16, pasuje?

rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #6 : Marzec 07, 2012, 18:32:15 »

Nic nie wiem o Âżadnym czwartym graczu i wÂłaÂściwie to muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże (ktokolwiek to jest) nie podoba mi siĂŞ za bardzo fakt, Âże jest to ustalane bez mojego udziaÂłu. Nie to, Âżebym byÂł przeciw zapraszaniu czwartego gracza, ale cholera nikt mnie nawet o zdanie nie zapytaÂł!

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #7 : Marzec 07, 2012, 19:18:06 »

BTW: Jovaen, jaki nadaÌ tytu³ honorowy Twojej postaci? Bo Devala postaci ju¿ trochê tytu³ów nada³em, a Tobie chyba jeszcze ¿adnego ;-)

Ten KtĂłry OczyÂści ÂŚwiĂŞtÂą ZiemiĂŞ Imperium w Ogniu Chaosu. Chichot Wierny sÂługa Imperatora, aktualnie po tej dobrej stronie mocy.

Bestyj - mnie ten termin pasuje.

rdo - kwestia nowego gracza to ¿adne nowum przecie¿, ju¿ od jakiegoœ czasu Deval o tym wspomina. Popieram inicjatywê. ¯eby by³o zabawniej... £ukasz, dobry kumpel mój i whtmnk-a równie¿ by³by chêtny na grê. Gada³em z nim wczoraj. Móg³by przyjœÌ ju¿ 10 marca. Szlachetny ów cz³ek jest mocno obeznany z settingiem i klimatem, no i nie strzela fochów, jak... pewne psioniczki. Rêczê za niego. Bierzemy go? Mo¿emy mieÌ w najmniejszym wypadku - 3 ludzi w dru¿ynie, a w najwiêkszym - 5. To dobre liczby moim zdaniem (a i tak na pewno bêdzie tego mniej).
Deval
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #8 : Marzec 09, 2012, 12:51:09 »

Witam. Czy da³o by siê zmieniÌ lokalizacje na Olszynkê? Kwestia ta tak póŸno wynik³a, bo dziœ (pt) w sumie zosta³em postawiony przed pewnymi faktami dokonanymi i s¹ na mnie naciski, ¿ebym domu pilnowa³ (brat do W³adys³awowa pojecha³ dziœ z prawienarzeczon¹, rodzice do Warszawy musz¹ na dwa dni, a u s¹siada ktoœ "ogo³oci³" dom). Je¿eli bêdzie zgoda i potwierdzenie wszystkich do jutra - to wtedy zapraszam do mnie (samochodem dysponujê, wiêc ludzi z "rynku" bez problemu mogê "zgarn¹Ì").

“Chaos is a name for any order that produces confusion in our minds.” George Santayana
Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« Odpowiedz #9 : Marzec 09, 2012, 13:27:33 »

Acha no jak si³a wy¿sza, to proponuje przenieœÌ siê na Olszynkê.

Deval
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #10 : Marzec 09, 2012, 13:49:19 »

Maciej check
Jakub check
Krzysztof check
Tomasz check
Teraz tylko ustaliĂŚ a) dokÂładnÂą godzinĂŞ b) kto kogo i gdzie "zwija po drodze".

rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #11 : Marzec 09, 2012, 14:56:34 »

Super. Jak siê zbierzemy w komplecie, fajna sesja mo¿e wyjœÌ ;-)

Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« Odpowiedz #12 : Marzec 09, 2012, 20:43:24 »

to ja proponuje sie zebraĂŚ tam gdzie ostatnio mnie odbierano - koÂło rynku, koÂło salonu citroena, mapka w poprzednim temacie. Ja proponuje 15 30 zbiĂłrkĂŞ, to jak dojedziemy, to akurat o 16 zaczniemy

Deval
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #13 : Marzec 10, 2012, 14:34:45 »

Tomek bĂŞdzie na miejscu, z Jakubem siĂŞ jeszcze prĂłbujĂŞ skontaktowaĂŚ a Maciej was po drodze "zgarnie".

rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #14 : Marzec 10, 2012, 23:18:35 »

Surprisingly: We're still alive!

BTW: Deval: czy mi siĂŞ wydaje, czy masz za sobÂą najwiĂŞcej sesji jak dotÂąd?

Bestyj: zeskanuj/sfotografuj nasz PAKT.

Jovaen: ¿a³uj. Zrobiliœmy du¿y krok do przodu. A nawet ze trzy. Bo zarekrutowaliœmy z 1.5 tysi¹ca ludzi (i inne stwory), ugadaliœmy siê z Mnemoniuszem i wbiliœmy siê do œwi¹tyni. Chyba (?) mo¿emy przyj¹Ì ¿e Twoja postaÌ jest z nami.

DruÂżyno: na sesji zrobiÂłem Wam dwa zdjĂŞcia dokumentujÂące Âże sesja miaÂła miejsce; WrzuciĂŚ w internety?

Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

freeforall trzywahaty maro umbercja conworlder