RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdańskiego

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Dead but dreaming

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: sesja 6  (Przeczytany 5638 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Deval
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #15 : Marzec 11, 2012, 00:24:46 »

Surprisingly: We're still alive!
And KICKING!

BTW: Deval: czy mi siĂŞ wydaje, czy masz za sobÂą najwiĂŞcej sesji jak dotÂąd?
Tak.

Bestyj: zeskanuj/sfotografuj nasz PAKT.
MoÂżna teÂż przepisaĂŚ.

Jovaen: ¿a³uj. Zrobiliœmy du¿y krok do przodu. A nawet ze trzy. Bo zarekrutowaliœmy z 1.5 tysi¹ca ludzi (i inne stwory), ugadaliœmy siê z Mnemoniuszem i wbiliœmy siê do œwi¹tyni. Chyba (?) mo¿emy przyj¹Ì ¿e Twoja postaÌ jest z nami.
I zaÂłoga statku coraz dziwniejsza - jakkolwiek to by siĂŞ wydawaÂło niemoÂżliwe. PojawiÂł siĂŞ teÂż compact - na coÂś co brzmi mocno nierealnie (i pewnie w sumie nie da siĂŞ w zakÂładany sposĂłb zrealizowaĂŚ) - ale przy pÂłacy ciekawej (i wtedy "PoÂśpiech" miaÂłby towarzysza).

DruÂżyno: na sesji zrobiÂłem Wam dwa zdjĂŞcia dokumentujÂące Âże sesja miaÂła miejsce; WrzuciĂŚ w internety?
IMHO moÂżna wrzuciĂŚ.

“Chaos is a name for any order that produces confusion in our minds.” George Santayana
rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #16 : Marzec 11, 2012, 01:46:02 »

Oto i sesja BC, jak najbardziej ALIVE AND KICKING.

Na wszystkich zdjĂŞciach wyszliÂśmy gÂłupio. To zasÂługa moich kiepskich talentĂłw fotograficznych czy raczej kiepskiej jakoÂści aparatu w moim telefonie (dziwne: odnoszĂŞ wraÂżenie, Âże w poprzednim telefonie miaÂłem lepszy). No na pierwszym Gniewu prezentuje siĂŞ z brodÂą powaÂżnie ;-) Broda +1 do powagi, otwarta ksiĂŞga kolejne +1 do powagi. A moje, ostatnie - to z kamery internetowej w laptopie. Nawet kolory zÂłe ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #17 : Marzec 12, 2012, 20:35:46 »

rdo - wyglÂądasz na tym zdjĂŞciu jakbyÂś miaÂł 15 lat, taka niewinna twarzyczka. And I mean it. Chichot

Gniewu, Gniewu! Witamy w zaÂłodze RPG-UG. Jej, jak siĂŞ cieszĂŞ Âże rekrutujecie nam aktywnych userĂłw. I nawet ten ma brodĂŞ! Chichot

Jej, bracia w wierze, cieszê siê ¿e sesja wam siê uda³a. Za nieobecnoœÌ: ¿a³ujê, ¿a³ujê... Liczê ¿e do nastêpnej sesji zdo³am jeszcze dopieœciÌ kartê i historiê Dragana i wrzuciÌ relacjê z mojego jednoosobowego side questu. I ogarn¹Ì co siê dzia³o na minionej sesji... Skoro - jak s³ysza³em - nieprêdko kroi siê nastêpna (a szkoda).
rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #18 : Marzec 12, 2012, 21:01:00 »

rdo - wyglÂądasz na tym zdjĂŞciu jakbyÂś miaÂł 15 lat, taka niewinna twarzyczka. And I mean it. Chichot
A na Âżywo nie wyglÂądam na 15 lat? Chichot

Szykuje siê nam, jak zrozumia³em sytuacjê, paru-tygodniowa przerwa znowu, wiêc ktoœ z nas zd¹¿y napisaÌ raport
BTW: brakowaÂło teÂż raportu z sesji z Twoim udziaÂłem - i ten brak trzeba nadrobiĂŚ

Gniewu
Akolita kultu
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #19 : Marzec 12, 2012, 22:27:06 »

Ja teÂż witam w nowym skÂładzie Spoko

W kwestii zdjĂŞĂŚ, to drugie jest skorumpowane chaosem , spal je

rdo
Jego Imperatorska MoœÌ
StraÂżnik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #20 : Marzec 12, 2012, 22:38:33 »

SiĂŞ robi siĂŞ!

Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Grour !

« Odpowiedz #21 : Marzec 14, 2012, 18:12:19 »

Podli heretycy. powrzucam co jest do powrzucania, jak tylko ogarne sie z przygotowaniami do wyjazdu na ktĂłry jestem wysyÂłany w czasie najbliÂższym. Zaprawde powiadam wam iÂż nastĂŞpna nasza plugawa sesja odbyĂŚ moÂże siĂŞ w okolicznoÂści ÂŚwiÂąt Zmartwychwstania, co sugeruje, ze gdybyÂście zginĂŞli, to akurat byÂłby powĂłd, coby was oÂżywiĂŚ....

Fajnie Âże caÂła ekipa na forum zawitaÂła - Joaven. Ogarnij prosze co jest do ogarniĂŞcia. ÂŁadnie prosze

MoÂże nic nie piszcie o Âżadnych 15 latkach, bo jeszcze moja Anka sobie coÂś pomyÂśli, Âże ja jakiÂś nieletnich, albo co gorsza nieletnie deprawuje i mnie wiĂŞcej z domu nie wypuÂści

Dlaczego zepsuliÂście to Âśmieszne zdjĂŞcie na ktĂłrym miaÂłem takie Âśmieszne demoniczne oczka

Bogowie pomagajÂą tym, ktĂłrzy pomagajÂą sobie sami...
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

muzycznekoloseum trzywahaty umbercja no zmiany-2tia