RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: sesja 6  (Przeczytany 5436 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Deval
Akolita kultu
*

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 32

« Odpowiedz #15 : Marzec 11, 2012, 00:24:46 »

Surprisingly: We're still alive!
And KICKING!

BTW: Deval: czy mi siê wydaje, czy masz za sob± najwiêcej sesji jak dot±d?
Tak.

Bestyj: zeskanuj/sfotografuj nasz PAKT.
Mo¿na te¿ przepisaæ.

Jovaen: ¿a³uj. Zrobili¶my du¿y krok do przodu. A nawet ze trzy. Bo zarekrutowali¶my z 1.5 tysi±ca ludzi (i inne stwory), ugadali¶my siê z Mnemoniuszem i wbili¶my siê do ¶wi±tyni. Chyba (?) mo¿emy przyj±æ ¿e Twoja postaæ jest z nami.
I za³oga statku coraz dziwniejsza - jakkolwiek to by siê wydawa³o niemo¿liwe. Pojawi³ siê te¿ compact - na co¶ co brzmi mocno nierealnie (i pewnie w sumie nie da siê w zak³adany sposób zrealizowaæ) - ale przy p³acy ciekawej (i wtedy "Po¶piech" mia³by towarzysza).

Dru¿yno: na sesji zrobi³em Wam dwa zdjêcia dokumentuj±ce ¿e sesja mia³a miejsce; Wrzuciæ w internety?
IMHO mo¿na wrzuciæ.

“Chaos is a name for any order that produces confusion in our minds.” George Santayana
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 311

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #16 : Marzec 11, 2012, 01:46:02 »

Oto i sesja BC, jak najbardziej ALIVE AND KICKING.

Na wszystkich zdjêciach wyszli¶my g³upio. To zas³uga moich kiepskich talentów fotograficznych czy raczej kiepskiej jako¶ci aparatu w moim telefonie (dziwne: odnoszê wra¿enie, ¿e w poprzednim telefonie mia³em lepszy). No na pierwszym Gniewu prezentuje siê z brod± powa¿nie ;-) Broda +1 do powagi, otwarta ksiêga kolejne +1 do powagi. A moje, ostatnie - to z kamery internetowej w laptopie. Nawet kolory z³e ;-)

I will make it easy for you all to understand: Acknowledge me as the Emperor!
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #17 : Marzec 12, 2012, 20:35:46 »

rdo - wygl±dasz na tym zdjêciu jakby¶ mia³ 15 lat, taka niewinna twarzyczka. And I mean it. Chichot

Gniewu, Gniewu! Witamy w za³odze RPG-UG. Jej, jak siê cieszê ¿e rekrutujecie nam aktywnych userów. I nawet ten ma brodê! Chichot

Jej, bracia w wierze, cieszê siê ¿e sesja wam siê uda³a. Za nieobecno¶æ: ¿a³ujê, ¿a³ujê... Liczê ¿e do nastêpnej sesji zdo³am jeszcze dopie¶ciæ kartê i historiê Dragana i wrzuciæ relacjê z mojego jednoosobowego side questu. I ogarn±æ co siê dzia³o na minionej sesji... Skoro - jak s³ysza³em - nieprêdko kroi siê nastêpna (a szkoda).
rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #18 : Marzec 12, 2012, 21:01:00 »

rdo - wygl±dasz na tym zdjêciu jakby¶ mia³ 15 lat, taka niewinna twarzyczka. And I mean it. Chichot
A na ¿ywo nie wygl±dam na 15 lat? Chichot

Szykuje siê nam, jak zrozumia³em sytuacjê, paru-tygodniowa przerwa znowu, wiêc kto¶ z nas zd±¿y napisaæ raport
BTW: brakowa³o te¿ raportu z sesji z Twoim udzia³em - i ten brak trzeba nadrobiæ

Gniewu
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 1

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #19 : Marzec 12, 2012, 22:27:06 »

Ja te¿ witam w nowym sk³adzie Spoko

W kwestii zdjêæ, to drugie jest skorumpowane chaosem , spal je

rdo
Jego Imperatorska Mo¶æ
Stra¿nik Tronu
Woj Chaosu

All hail The Emperor!

« Odpowiedz #20 : Marzec 12, 2012, 22:38:33 »

Siê robi siê!

Bestyj
Berzerker Khorna
Mistrz Celebrant
Akolita kultu

Wiadomo¶ci: 36

Grour !

« Odpowiedz #21 : Marzec 14, 2012, 18:12:19 »

Podli heretycy. powrzucam co jest do powrzucania, jak tylko ogarne sie z przygotowaniami do wyjazdu na który jestem wysy³any w czasie najbli¿szym. Zaprawde powiadam wam i¿ nastêpna nasza plugawa sesja odbyæ mo¿e siê w okoliczno¶ci ¦wi±t Zmartwychwstania, co sugeruje, ze gdyby¶cie zginêli, to akurat by³by powód, coby was o¿ywiæ....

Fajnie ¿e ca³a ekipa na forum zawita³a - Joaven. Ogarnij prosze co jest do ogarniêcia. £adnie prosze

Mo¿e nic nie piszcie o ¿adnych 15 latkach, bo jeszcze moja Anka sobie co¶ pomy¶li, ¿e ja jaki¶ nieletnich, albo co gorsza nieletnie deprawuje i mnie wiêcej z domu nie wypu¶ci

Dlaczego zepsuli¶cie to ¶mieszne zdjêcie na którym mia³em takie ¶mieszne demoniczne oczka

Bogowie pomagaj± tym, którzy pomagaj± sobie sami...
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

my-wery-world maro muzycznekoloseum kotyteam no