RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: [1] 2   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Zoltar! Czyli Deathmatch-in-Real-Life (except you don't die)  (Przeczytany 4244 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Lunar
Akolita kultu
*

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 70

« : Marzec 09, 2011, 19:24:20 »

Ju¿ jaki¶ czas temu rzuci³em t± ideê, teraz czas na realizacjê!

Mowa rzecz jasna o Zoltarze w Gdyni. Co to w³a¶ciwie jest? Oto info z oficjalnej strony:

Zoltar to odmiana elektronicznego paintballa, w którym zamiast farb± strzelamy wi±zk± elektromagnetyczn± podczerwieni bezpiecznej dla ludzi. Uczestnik gry zostaje wyposa¿ony w karabin i kamizelkê z sensorami zliczaj±cymi i sygnalizuj±cymi trafienia. Tu nie schodzisz z pola walki po jednym trafieniu, masz praktycznie nieograniczone mo¿liwo¶ci rozgrywek, po grze system komputerowy powie kto wygra³ ca³± potyczkê, kto zdoby³ najwiêcej trafieñ i kto przyj±³ na siebie najwiêcej strza³ów.

Na stronce http://www.pitstop-gdynia.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=42 jest te¿ nieco zdjêæ.

Wynajmujemy arenê od 21.00 do 3.00, p³acimy po ok. 66 z³ (zak³adaj±c, ¿e bêdzie 15 osób; max to 20, ale 15 to idealna liczba).

Jako termin proponujê sobotê 19 albo 26 marca.

Kto jest chêtny? I która data bardziej pasuje. Rezerwowaæ trzeba do¶æ hardo wcze¶niej.

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #1 : Marzec 09, 2011, 19:47:27 »

Hmmm... Wygl±da to... jak najbardziej zachêcaj±co

Podtrzymujê swoj± decyzjê, jestem za.

Termin nie robi wiêkszej ró¿nicy. Ten podany przez Lunara jak najbardziej pasuje.
Tromm
Woj Chaosu

Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #2 : Marzec 10, 2011, 18:50:55 »

Ja finansowo jestem niestety z deka niewydolny do jakiego¶ 18.03, wiêc na razie sobie odpuszczam, ale pó¼niej, jak Khorne da, bardzo chêtnie <ok>

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #3 : Marzec 10, 2011, 18:53:25 »

To w takim wypadku proponujê ustawiæ siê na ten drugi termin - 26.III. - kiedy ju¿ nasz nadworny wielorybniczy berserk bêdzie wydolny finansowo Bo raczej mu nie odpu¶cimy, co? Chichot

Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne! \m/
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 173

« Odpowiedz #4 : Marzec 11, 2011, 16:18:49 »

Trochê drogo, ale co tam . Mo¿ecie mnie dopisaæ, mam nadziejê, ¿e nic mi nie wypadnie 26 (raczej nie powinno).
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #5 : Marzec 12, 2011, 12:47:15 »

OOokej, w³a¶nie dokona³em rezerwacji, w poniedzia³ek zaniosê zaliczkê. The hammer has fallen!

Jednakowo¿. Na 26 marca MUSIMY zebraæ 15 osób. Na facebooku potwierdzonych mamy 7, + mój jeden kolega, który a¿ z stolicy na to wydarzenie przybêdzie. Ci±gle jednak kilku osób brak - popytajcie wiêc po znajomych.
Leal
Akolita kultu
*

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 42

« Odpowiedz #6 : Marzec 13, 2011, 18:55:53 »

A wiêc tak, ja siê piszê, razem z moim ch³opakiem. I mo¿liwe, ¿e jeszcze z jednym znajomym. Dam dok³adnie znaæ w ci±gu najbli¿szych dni

Edit: Je¿eli bêdzie taka potrzeba to prawdopodobnie mogê mieæ te¿ dodatkowo ca³± jedn± dru¿ynê (5 osób)
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #7 : Marzec 14, 2011, 22:13:22 »

Dobre wie¶ci przynosisz, Leal.  Na dzieñ dzisiejszy ciê¿ko powiedzieæ ile mamy ju¿ osób, jak zwykle wiêkszo¶æ siê waha. Je¶li masz wiêc jakich¶ chêtnych, zapraszaj, proszê bardzo. Do maksymalnej 20 i tak nie dobijemy raczej.
Leal
Akolita kultu
*

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 42

« Odpowiedz #8 : Marzec 16, 2011, 15:12:24 »

Niestety, bêdê jedynie ja + mój ch³opak. Okaza³o siê, ¿e tego samego dnia jeden ze znajomych wyprawia urodziny, wiêc nie bêd± mogli siê pojawiæ.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #9 : Marzec 25, 2011, 18:21:10 »

Mam niejaki problem. Czy bêdê? Raczej tak, ale nie obiecujê. No OK, postaram siê, choæ teraz mi siê parê rzeczy posypa³o.

Aczkolwiek, czas najwy¿szy a¿eby ustaliæ co, kto, gdzie i o której. Gdzie robimy zbiórkê i o której? I o której wracamy, tudzie¿ czym?

Piszcie, piszcie, sobota ju¿ jutro...
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #10 : Marzec 26, 2011, 02:08:55 »

Hm, zak³ada³em, ¿e Jovaen i Abaddon przyjd± na targi GRAMY, i stamt±d te¿ razem wybierzemy siê na Zoltara. Zasz³a zmiana planów?

Anyway, g³ówny punkt zbiórki to Plac Kaszubski, przy pomniku Abrahama, na godzinê 20.15.
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #11 : Marzec 26, 2011, 15:40:56 »

Ja ju¿ mówi³em, ¿e dzisiaj nie bêdzie mnie na GRAMY. Ostatecznie, sk±d ruszacie na Zoltara? Bo w sumie wola³bym ruszyæ tam jak±¶ grup±.
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #12 : Marzec 26, 2011, 15:44:27 »

Ruszamy tam pewnie spod parku technologicznego (tam odbywa siê festiwal GRAMY). Wygodniej bêdzie Ci pewnie zjawiæ siê ju¿ pod pomnikiem - jakby co, dzwoñ.
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #13 : Marzec 26, 2011, 16:52:01 »

Okok. W razie czego jeste¶my w kontakcie.
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #14 : Marzec 28, 2011, 21:43:42 »

Jako krótkie podsumowanie tego wydarzenia, chcia³em rzec i¿:

1) By³o FANTASTYCZNIE.
2) Nasza dru¿yna odnios³a zwyciêstwo moralne.
3) Abaddon oszukiwa³ bo biega³.
Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

no trzywahaty muzycznekoloseum my-wery-world kotyteam