RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdańskiego

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Dead but dreaming

Strony: [1] 2   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zoltar! Czyli Deathmatch-in-Real-Life (except you don't die)  (Przeczytany 4448 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Lunar
Akolita kultu
*

« : Marzec 09, 2011, 19:24:20 »

JuÂż jakiÂś czas temu rzuciÂłem tÂą ideĂŞ, teraz czas na realizacjĂŞ!

Mowa rzecz jasna o Zoltarze w Gdyni. Co to wÂłaÂściwie jest? Oto info z oficjalnej strony:

Zoltar to odmiana elektronicznego paintballa, w którym zamiast farb¹ strzelamy wi¹zk¹ elektromagnetyczn¹ podczerwieni bezpiecznej dla ludzi. Uczestnik gry zostaje wyposa¿ony w karabin i kamizelkê z sensorami zliczaj¹cymi i sygnalizuj¹cymi trafienia. Tu nie schodzisz z pola walki po jednym trafieniu, masz praktycznie nieograniczone mo¿liwoœci rozgrywek, po grze system komputerowy powie kto wygra³ ca³¹ potyczkê, kto zdoby³ najwiêcej trafieù i kto przyj¹³ na siebie najwiêcej strza³ów.

Na stronce http://www.pitstop-gdynia.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=42 jest teÂż nieco zdjĂŞĂŚ.

Wynajmujemy arenĂŞ od 21.00 do 3.00, pÂłacimy po ok. 66 zÂł (zakÂładajÂąc, Âże bĂŞdzie 15 osĂłb; max to 20, ale 15 to idealna liczba).

Jako termin proponujĂŞ sobotĂŞ 19 albo 26 marca.

Kto jest chêtny? I która data bardziej pasuje. RezerwowaÌ trzeba doœÌ hardo wczeœniej.

Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #1 : Marzec 09, 2011, 19:47:27 »

Hmmm... WyglÂąda to... jak najbardziej zachĂŞcajÂąco

PodtrzymujĂŞ swojÂą decyzjĂŞ, jestem za.

Termin nie robi wiêkszej ró¿nicy. Ten podany przez Lunara jak najbardziej pasuje.
Tromm
Woj Chaosu

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #2 : Marzec 10, 2011, 18:50:55 »

Ja finansowo jestem niestety z deka niewydolny do jakiegoœ 18.03, wiêc na razie sobie odpuszczam, ale póŸniej, jak Khorne da, bardzo chêtnie <ok>

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #3 : Marzec 10, 2011, 18:53:25 »

To w takim wypadku proponujĂŞ ustawiĂŚ siĂŞ na ten drugi termin - 26.III. - kiedy juÂż nasz nadworny wielorybniczy berserk bĂŞdzie wydolny finansowo Bo raczej mu nie odpuÂścimy, co? Chichot

Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne! \m/
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #4 : Marzec 11, 2011, 16:18:49 »

TrochĂŞ drogo, ale co tam . MoÂżecie mnie dopisaĂŚ, mam nadziejĂŞ, Âże nic mi nie wypadnie 26 (raczej nie powinno).
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #5 : Marzec 12, 2011, 12:47:15 »

OOokej, wÂłaÂśnie dokonaÂłem rezerwacji, w poniedziaÂłek zaniosĂŞ zaliczkĂŞ. The hammer has fallen!

JednakowoÂż. Na 26 marca MUSIMY zebraĂŚ 15 osĂłb. Na facebooku potwierdzonych mamy 7, + mĂłj jeden kolega, ktĂłry aÂż z stolicy na to wydarzenie przybĂŞdzie. CiÂągle jednak kilku osĂłb brak - popytajcie wiĂŞc po znajomych.
Leal
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #6 : Marzec 13, 2011, 18:55:53 »

A wiĂŞc tak, ja siĂŞ piszĂŞ, razem z moim chÂłopakiem. I moÂżliwe, Âże jeszcze z jednym znajomym. Dam dokÂładnie znaĂŚ w ciÂągu najbliÂższych dni

Edit: Je¿eli bêdzie taka potrzeba to prawdopodobnie mogê mieÌ te¿ dodatkowo ca³¹ jedn¹ dru¿ynê (5 osób)
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #7 : Marzec 14, 2011, 22:13:22 »

Dobre wieÂści przynosisz, Leal.  Na dzieĂą dzisiejszy ciĂŞÂżko powiedzieĂŚ ile mamy juÂż osĂłb, jak zwykle wiĂŞkszoœÌ siĂŞ waha. JeÂśli masz wiĂŞc jakichÂś chĂŞtnych, zapraszaj, proszĂŞ bardzo. Do maksymalnej 20 i tak nie dobijemy raczej.
Leal
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #8 : Marzec 16, 2011, 15:12:24 »

Niestety, bĂŞdĂŞ jedynie ja + mĂłj chÂłopak. OkazaÂło siĂŞ, Âże tego samego dnia jeden ze znajomych wyprawia urodziny, wiĂŞc nie bĂŞdÂą mogli siĂŞ pojawiĂŚ.
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #9 : Marzec 25, 2011, 18:21:10 »

Mam niejaki problem. Czy bĂŞdĂŞ? Raczej tak, ale nie obiecujĂŞ. No OK, postaram siĂŞ, choĂŚ teraz mi siĂŞ parĂŞ rzeczy posypaÂło.

Aczkolwiek, czas najwyÂższy aÂżeby ustaliĂŚ co, kto, gdzie i o ktĂłrej. Gdzie robimy zbiĂłrkĂŞ i o ktĂłrej? I o ktĂłrej wracamy, tudzieÂż czym?

Piszcie, piszcie, sobota juÂż jutro...
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #10 : Marzec 26, 2011, 02:08:55 »

Hm, zakÂładaÂłem, Âże Jovaen i Abaddon przyjdÂą na targi GRAMY, i stamtÂąd teÂż razem wybierzemy siĂŞ na Zoltara. ZaszÂła zmiana planĂłw?

Anyway, g³ówny punkt zbiórki to Plac Kaszubski, przy pomniku Abrahama, na godzinê 20.15.
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #11 : Marzec 26, 2011, 15:40:56 »

Ja ju¿ mówi³em, ¿e dzisiaj nie bêdzie mnie na GRAMY. Ostatecznie, sk¹d ruszacie na Zoltara? Bo w sumie wola³bym ruszyÌ tam jak¹œ grup¹.
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #12 : Marzec 26, 2011, 15:44:27 »

Ruszamy tam pewnie spod parku technologicznego (tam odbywa siĂŞ festiwal GRAMY). Wygodniej bĂŞdzie Ci pewnie zjawiĂŚ siĂŞ juÂż pod pomnikiem - jakby co, dzwoĂą.
Abaddon
Wtajemniczony kultu
**

« Odpowiedz #13 : Marzec 26, 2011, 16:52:01 »

Okok. W razie czego jesteÂśmy w kontakcie.
Lunar
Akolita kultu
*

« Odpowiedz #14 : Marzec 28, 2011, 21:43:42 »

Jako krĂłtkie podsumowanie tego wydarzenia, chciaÂłem rzec iÂż:

1) ByÂło FANTASTYCZNIE.
2) Nasza druÂżyna odniosÂła zwyciĂŞstwo moralne.
3) Abaddon oszukiwaÂł bo biegaÂł.
Strony: [1] 2   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

conworlder muzycznekoloseum kotyteam zmiany-2tia freeforall