O jeÂżu, co to, jakaÂś Poradnia Zdrowia Psychicznego i Leczenia Dewiacji?...
Moje sny sÂą odzwierciedleniem mojej chorej
psyche; zawsze przewijajÂą siĂŞ w nich wÂątki mroku, nieuchronnej Âśmierci i grozy czajÂącej siĂŞ w cieniu... W mÂłodoÂści zdecydowanie za duÂżo naoglÂądaÂłem siĂŞ
Aliena, bo ksenomorfy to regularni rezydenci moich sennych wizji -- i zawsze sÂą to koszmary, ktĂłre potrafiÂą zepsuĂŚ czÂłowiekowi nastrĂłj na caÂły dzieĂą... serio. Tak w ogĂłle, 75% tego co ÂśniĂŞ (i co pamiĂŞtam po przebudzeniu) to hardkorowe koszmary. Reszta to standardowe sny "zlepkowe", surrealistyczne wizje i takie tam
Oj, raz ÂśniÂła mi siĂŞ sesja, a jakÂże. Trzy sesje do tyÂłu, w dniu gry ÂśniÂł mi siĂŞ...
Tromm który stwierdzi³, ¿e nie mo¿e siê stawiÌ na sesjê. Mia³em ochotê go udusiÌ i chyba zacz¹³em wprowadzaÌ ten zamiar w ¿ycie. W tym samym œnie i w tym samym w¹tku œni³o mi siê potem, ¿e obudzi³em siê na 30 minut przed sesj¹ i ¿e na 100% bêdê mia³ min. 2 godziny poœlizgu. To by³ g³upawy sen.
Mi siĂŞ ÂśniÂła czapka Magdy...

Czapka
Bodysnatcher! (a moÂże sama
Bodysnatcher!...?) staÂła siĂŞ jakimÂś niezdrowym fetyszem nas wszystkich. MĂłj sen po poprzedniej sesji byÂł surrealistyczny i "zlepkowy", ale obejmowaÂł m.in. wÂątek powrotu z Piwnicy, mrocznymi uliczkami Wrzeszcza i Oliwy... A z was byli tam obecni
Bodysnatcher! i (chyba)
Lunar. To takÂże byÂł z gruntu bezsensowny sen.