RPG@UG: Forum Gier Fabularnych Uniwersytetu Gdañskiego

Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Dead but dreaming

Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Urodziny Asha  (Przeczytany 4938 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Tromm
Woj Chaosu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 227

WAAAAGH!!!

« Odpowiedz #15 : Kwiecieñ 01, 2011, 10:45:43 »

By³o w pytê, klikn±³bym "like" gdyby by³a taka opcja

Dziêki wszystkim za zajebi¶cie spêdzony czas.

"Barbarism is the natural state of mankind," the borderer said, still staring somberly at the Cimmerian. "Civilization is unnatural. It is a whim of circumstance. And barbarism must always ultimately triumph."
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #16 : Kwiecieñ 01, 2011, 16:26:16 »

Sukces by³ Chichot

Co by³o fajne:
- By³ to pierwszy tego typu nasz event. I ¿e generalnie: integrujemy siê, organizujemy, dzia³amy. Czyli nie spe³ni³y siê czarne proroctwa nie-¶wiêtej pamiêci trójki z .puna, ¿e niby wzrost liczby userów i ogólny rozrost Forum = zatracenie poczucia wspólnoty i tak dalej...
- Leal, która docz³apa³a, mimo choroby. To by³o godne. Chocia¿, gdy my¶lê, ¿e to by³a grypa ¿o³±dkowa, to czujê siê trochê nieswojo... Jak kto¶ z³apie objawy, to niech pisze - winowajczyni bêdzie znana
- Piwo postawione wszystkim przez Asha.
- Pomalowa³em ko¶ci! I docz³apa³em, choæ z opó¼nieniem - mimo kryzysu. I ¿e Tromm zaintonowa³ przy toa¶cie "Niech ch** strzeli...", tam na Pacho³ku (ach, szczeniacka, bezpodstawna nienawi¶æ - jakie to terapeutyczne) Chichot I ¿e potem zaliczy³em haft (recepta: 4 piwa + vodka + tempo picia + z³amana psychika), co by³o generalnie... oczyszczaj±ce.

Co nie by³o fajne:
- Martin i RDO byli zaproszeni, lecz nie uda³o im siê stawiæ. Kiepsko.
- Muzyka w Paszczy Lwa.
- To, ¿e Ash jest g³upi± pa³±, i ¿e wci±¿ opiera siê przed za³o¿eniem konta. Czyli ten magiczny efekt - "My robimy ci urodziny, ty zaraz po przyj¶ciu do domu zak³adasz konto" -  dildacz strzeli³...

Temat tym samym staje siê widoczny dla wszystkich - dla potomno¶ci. Przenoszê go do Wydarzeñ. A dzia³ Event specjalny usuwam.
Martin
Komandor Orderu Ma³ego Fanatyka
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 133

« Odpowiedz #17 : Kwiecieñ 01, 2011, 21:06:26 »

Musicie mi wybaczyæ, ale ju¿ wcze¶niej naobiecywa³em starym znajomym spotkanie - g³upio by³oby siê wycofaæ.

bodysnatcher!
Wtajemniczony kultu
**

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 113

« Odpowiedz #18 : Kwiecieñ 01, 2011, 21:15:15 »

Potwierdzam ¿e by³o ¶wietnie, pierwsze wyj¶cie grupowe w tym sk³adzie uda³o siê wspaniale. Zarówno czê¶æ w Paszczy Lwa (ach ten wrestling Jova i Asha na ³awce  Chichot ), jak i degustacja cytrynówki w deszczowym lesie. Trzeba to koniecznie powtórzyæ.
Lunar
Akolita kultu
*

Wiadomo¶ci: 70

« Odpowiedz #19 : Kwiecieñ 02, 2011, 17:44:20 »

Mi tam siê bardzo podoba³o - by³o adekwatnie epicko. Skoro ju¿ pijemy, to na poziomie! (pacho³ek to najwy¿szy punkt w Trójmie¶cie. WORST WORDPLAY OF THE DAY ACHIEVED)

Uwa¿am te¿, ¿e ¶wietnie siê spisali¶my od strony organizacyjnej - mimo ¿e, powiedzmy, nasza skromna organizacja przechodzi swój w³asny Okres burzy i naporu.

A mo¿e i ju¿ min±³.
Ash
Naczelny Lurker Stada
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 154

« Odpowiedz #20 : Kwiecieñ 02, 2011, 18:50:48 »

Ja od siebie dodam, ¿e by³o mi niezmiernie mi³o. Nawet podwójnie, bior±c pod uwagê, ¿e prawie wszystkim uda³o siê pokonaæ problemy spo³eczne/psychiczne/fizyczne/czasoprzestrzenne* i stawiæ siê w swych zacnych osobach. Chichot Mam nadziejê, ¿e tak huczne obchodzenie urodzin stanie siê tradycj±.

*Niepotrzebne skre¶liæ

W koñcu to prezent i Seba pewnie bêdzie chcia³ wy¿³opaæ go w ca³o¶ci w samotno¶ci:D
Jak mog³e¶, Delialu, naczelny optymisto stada tak we mnie zw±tpiæ?

"My robimy ci urodziny, ty zaraz po przyj¶ciu do domu zak³adasz konto"
Wiesz, ¿e nie taka by³a umowa.

ps. Czytanie waszych wcze¶niejszych wypowiedzi - bezcenne. XD

Shapes in shadow
a glint of steel
the silence steals my happy life
Delial
Wtajemniczony kultu
**

Wiadomo¶ci: 177

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #21 : Kwiecieñ 03, 2011, 13:41:34 »

To by³ zabieg taktyczny raczej, co by uspokoiæ wszystkich tych którzy mieli obawy, ¿e "Paszcza Lwa" to z³a miejscówka bo np. nie pozwol± nam wnie¶æ w³asnego alkoholu (cytrynówka). Zasugerowa³em wiêc, ¿e i tak pewnie bêdziesz chcia³ go skonsumowaæ w samotno¶ci bo to przecie¿ Twój prezent, choæ znam przecie¿ Twe dobre serce i wiedzia³em, ¿e tak by siê nie sta³o
Jovaen
Wszechwybraniec
Ulubieniec Chaosu

Wiadomo¶ci: 459

To ja jestem RPG-UG

« Odpowiedz #22 : Kwiecieñ 21, 2011, 14:54:37 »

By³o - minê³o. Zamykam w±tek, a nastêpne urodziny... Có¿, to ju¿ raczej poza Forum. Ta inicjatywa by³a magiczna, ale ju¿ siê nie powtórzy... chyba, ¿e np. usunê Ashowi konto i zrobiê kolejny w±tek niewidoczny dla Go¶ci. Chichot

Nah, ¶redni pomys³.

Zamykam. Spoko
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

umbercja freeforall zmiany-2tia my-wery-world maro