Meine am liebsten Kameraden!
Czekam na relacje i wypowiedzi zwi±zane z drug± ods³on± naszych epickich apokaliptyczno-¶mieciarsko-zombiesurvivalowych przygód!
Ja na pocz±tek powiem tylko, ¿e poza chaosem, który sami wywo³ali¶my (bieganie "w te i nazad") by³o szybko, emocjonuj±co, filmowo i ca³kiem epicko! (Ogromne podziêkowania dla RDO. Uwielbiamy Ciê za to, ¿e karzesz nas fal± zombie za ka¿d± bezw³adn± awanturê zamiast efektywnego dzia³ania! xD ) No i w koñcu na co¶ przyda³a siê moja postaæ. (Co z tego, ¿e najwiêkszym sukcesem by³o przetr±cenie jakiej¶ g³owy, albo wybicie kilku zêbów
)
Mia³em okazje te¿ na Was pokrzyczeæ, co, nie ukrywam, jest bardzo, bardzo fajne i z rozkosz± to jeszcze powtórzê xD
Chce Wam wszystkim pogratulowaæ, gdy¿ jestem pod wra¿eniem tego jak odgrywacie swoje postacie i jak ró¿norodna w charaktery i postawy jest nasza dru¿yna. (Choæ czasem doprowadza to do sytuacji, gdy ka¿dy idzie w swoj± stronê
) By³em pod wra¿eniem oszala³ego z fanatycznej pasji Dana, Jeremiego, który na³ogowo szuka rozróby i rozpierdolu, Blaina, który w uroczy sposób ³±czy kretyñski infantylizm z zabójcz± skuteczno¶ci±, a najbardziej uwiod³a mnie w tej rozgrywce Sky. (By³o widaæ, i¿ Bodysnatcher jest autentycznie przejêta
) Wiêc Oscar za pierwszoplanow± rolê ¿eñsk± nale¿y siê tej Pani. (Pomijaj±c ju¿ równie autentyczn± pogardê jak± jej postaæ serwuje nam na co dzieñ
)
Mi³o, ¿e w koñcu wypierdalamy z tej dziury!
God Save the South!
Z teksañskim pozdrowieniem,
Mortimer Varnhagen